精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.
Found
Is this your computer game?
Call John at 4953638.
Lost
My ID card.
Please call 6856034.
My name is Mike.
Found
Is this your watch?
Please call Gina.
Phone:9293012.
56.A found a computer game.
A.John 
B.Mike           
C.Gina
57.John's telephone number isA.
A.4953638 
B.6856034        
C.9293012
58.Mike lostB.
A.his computer game    
B.his ID card        
C.his ring
59.Gina foundC.
A.a computer game      
B.an ID card        
C.a watch
60.Alice lost a watch.She can callC.
A.6856034 
B.4953638        
C.9293012.

分析 这是一篇关于寻物和招领启事的广告类文章.

解答 56.A细节理解题.根据第一则招领启事可知John发现了电脑游戏,故选A.
57.A细节理解题.根据第一则广告可知John的电话是4953638,故选A.
58.B细节理解题.根据第二则寻物启事Lost  My ID card可知迈克丢了身份证,故选B.
59.C细节理解题.根据第三则招领启事可知Gina发现了一块表,故选C.
60.C细节理解题.根据第三则招领启事Phone:9293012可知丢了表可以拨打这个电话,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Here is a passage about the American school system.America has both state and private schools.State schools are paid for by the government,but in private schools,the parents pay for the education of their children.Most American children go to state schools,but the private schools can be very good.
Secondary school in the US usually covers seven years,grades six to twelve.Ninth to twelfth grades are high school.At the end of twelfth grade,American students receive the high school diploma.Students need a high school diploma if they want to go to college.
The school year has two semesters (学期),the first of which is September through December,and the second January through May.Students have a long summer vacation.They start school at 7:50 a.m.and finish at 3:00 p.m.
Club activities after class hours are an important part of students'school life.There are a number of sports and cultural study clubs.Students are free to choose the clubs they are interested in.The clubs meet two to four times a week after school.Sports coaches and club leaders are often school graduates who come back to help.

41.According to the passage,most American children study inA.
A.state schools    
B.private schools  
C.training schools   
D.summer schools
42.The first semester of the American school year isD.
A.from January to May
B.from May to December
C.from September to January
D.from September to December
43.The last paragraph mainly talks aboutD.
A.club leaders
B.cultural studies
C.meeting times for students
D.club activities after school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:解答题

19.Peter doesn't like studying math,so he isweak in it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

16.ball,chairThere is a ball on the chair.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

3.      
  soccer; with; now.Tom is playing soccer with Peter now..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The population of China isgrowing these years.???????????????

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Lucy,here is aletter/book/gift. for you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.Could he swim at the age of ten?Was heable to swim at the age of ten?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.   This group of children grow vegetables and take care of animals,but they are not playing"Farmville"online.Students at Gateway International School   have started farming a small piece of land in the school.The students in the school are from different countries,such as and the Philippines.
   To make the children self-reliant and develop friendship between children from different countries,we asked them to grow vegetables.They were excited about the idea,"said Grace Alwyn,the head teacher of the school."They give part of the harvest to us and we cook it for them.We are planning to ask the parents to buy the vegetables planted by the children.This will also leach them the importance of money."
The students are also encouraged to keep pets."They feed the animals in the morning and check on them through the day.We think it's a good way for them to learn to be responsible (负责任的)."said Alwyn.
Pritesh,a school student in Grade 8,said,"I understand how farmers work.As we grow the vegetables ourselves,we don't feel like wasting them.It is a very interesting hobby."A parent named Arundhati Swamy said,"Through farming they are exploring nature and learning to love the environment.They will learn a lot from these activities."

44.The underlined word"self-reliant"in Paragraph 2most probably meansD.
A.自私的   B.自由的   C.自尊的   D.自立的
45.From the last paragraph we can learn that the parent was feelingA.
A.pleased   B.bored   C.worried  D.surprised
46.We can infer (推断) from the passage thatB.
A.the students in the school are from the same country
B.the students are excited about farming
C.the students are playing a game of farming
D.the students don't feel like eating vegetables after farming
47.The purpose of the school activities is toC.
A.introduce farming skills
B.encourage the students to keep pets
C.help students to be self-reliant and responsible
D.ask the parents to buy the vegetables planted by their children.

查看答案和解析>>

同步练习册答案