精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.This is my little sister._______ name is Jenny,we all like_______.(  )
A.She; sheB.Her; herC.She; herD.Her; she

分析 这是我的小妹妹.她的名字是詹妮,我们都喜欢她.

解答 答案:B.根据第一个空后的name可知,前面需用形容词性物主代词her,故排除人称代词she;根据第二个空放在动词like之后可知,本空不能用主格she,需要宾格her.故选B.

点评 本题考查物代词的用法.做此类题目,首先明确句意,在此基础上熟练掌握人称动词和物主代词的用法便可做出正确答案.特别是her既可以做形容词性物主代词有可以做人称代词的宾格.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.The fire was______ last night,but the firemen just _______in half an hour.(  )
A.big enough; put it outB.enough big; put it up
C.enough big; put ii awayD.big enough; put it dawn

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.-How can I make more friends at school?
-_______ being polite and friendly to others?It will help you a lot.(  )
A.Let'sB.What aboutC.Why notD.Shall we

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-_______ water do we need to make the soup?
-Three cups.(  )
A.How manyB.How muchC.How longD.How soon

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Northland Adventure Quest
August 4-17,2015
Northwoods  Experience
A Natural & Cultural Voyage
25American Students & 25Chinese Students
Learning Together
American & Chinese Students ages 10-14can have the chance to enjoy this cultural experience.Classes will run from 9a.m.to 3p.m.at Trees For Tomorrow in Eagle River,Monday through Friday.Trees For Tomorrow,a natural resource specialty school,is located in the Northwoods of Wisconsin.Teachers for the Northland Adventure Quest are Kate Neville and Don Anderson.
The cost to attend the Northland Adventure Quest is $175 per student.
◆Travel back in time to learn about the Voyager way of life.
◆Take part in exciting day trips while making new friends.
◆Enjoy yourself in the beautiful surroundings and wildlife of the Northwoods.
◆Experience the culture and arts of the local people of Northern Wisconsin,USA.
To register(注册),visit www.npsd.k12.wi.us and click on"Northland Adventure Quest"or email at northlandquest@npsd.k12.wi.us.For Questions,contact School Advisor,Mike Richie,at 715-479-6487,option 1ext.1.or Kate Neville at kneville@npsd.k12.wi.us.

31.What's the purpose of the passage?A
A.To advertise Northland Adventure Quest
B.To hire teachers and school advisors.
C.To recommend Trees For Tomorrow.
D.To explain cultural differences.
32.According to the passage,which of the following sentences is True?C
A.Northland Adventure Quest will last for where weeks.
B.Twenty-five students ages 10-14will learn together.
C.Both American and Chinese students will pay $175each.
D.Email at northlandquest@npsd.k12.wi.us.For questions.
33.What can the students learn from Northland Adventure Quest?B
A.To make new friends on night trips.
B.To learn about the Voyager way of life.
C.To experience Chinese culture and arts.
D.To learn about farm animals of the Northwoods.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Will you take part in the speech contest?
-They will offer the winners a _____ trip to Bali Island.We needn't pay for it.(  )
A.richB.mainC.freeD.true

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-I can't _______ soap operas on TV.They are too boring.
-I don't mind them.I think they are OK.(  )
A.standB.faceC.planD.close

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Is this Tom's history book?
-No,it isn't ______.(  )
A.himB.hisC.heD.himself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13./nu:n/noon.

查看答案和解析>>

同步练习册答案