精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.Frankie the dog is very friendly.He loves meeting new people and hanging out with his buddies.He has a lot of friends!One of his very good friends is a blue robot named Botley.Botley was created by Professor Sparks,a very smart scientist.Botley is a nice robot,but a little clumsy.(笨拙的)Along time ago,maybe even before you were born,Botley saved the world!But now,he lives a pretty quiet life.
Another great friend of Frankie's is Hopsalot the Rabbit,or"Hops"for short.Hops is very smart on every subject,especially math and science.He likes teaching others what he knows,and he's always making all kinds of inventions.Some work and some don't,but no matter what,Hops just keeps trying!
An old friend of Frankie's is Floyd,Floyd and Frankie are both dogs,they're very different.Frankie is full of energy,loves jokes,and is always trying new things-sometimes silly things!Floyd,however,likes to be more practical.He likes doing sensible things more than doing fun and crazy things.Frankie's limitless energy just makes him more tired!But both he and Frankie love learning and care about doing what's right more than anything,so to them,their differences seem small.
71.Frankie the dog has many friends.
72.Hopsalot the Rabbit likes living a pretty quiet life.
73.Floyd and Frankie are both dogs.
74.Frankie and his friend Floyd have no different in their hobbies and always like to do the  same things.
75.Botley is a great robot.

分析 Frankie的狗非常友好;他喜欢与新朋友见面,并且喜欢和他的伙伴们一起出去玩;Frankie有许多朋友,最要好的朋友之一是一个叫Botley的蓝色机器人;Botley是被Sparks教授,一位聪明的科学家创造的.博利是一个很好的机器人,但有一点笨拙.很久以前,也许甚至在你出生之前,Botley拯救了世界,但现在,他过着相当平静的生活.弗兰基的另一个好朋友是hopsalot兔子,或简称为"Hops".Hops在每一个科目方面都表现的很聪明,特别是数学和科学.他喜欢教他所认识的人,他总是做各种各样的发明,一些有效果和一些没有,但不管怎样,Hops总是不断尝试!
Floyd是Frankie的老朋友,Floyd和Frankie都是狗,他们是非常不同的,Frankie充满能量,喜欢开玩笑,它总是尝试新事物,有时是愚蠢的事,虽然这样,Floyd更喜欢实践,他喜欢做一些有趣的事情,而不是做有意思和疯狂的事情.Frankie无限的精力只会让他更累!但是他和Frankie都喜欢学习并且关心做正确的事(觉得)比什么都重要,所以对他们来说,差异似乎很小.

解答 71.答案:T;细节理解题;根据短文描述He has a lot of friends可知Frankie有许多朋友;故填T;
72.答案:F;细节理解题;根据短文描述Botley saved the world!But now,he lives a pretty quiet life和he's always making all kinds of inventions可知,Botley 过着相当平静的生活;但是Hopsalot the Rabbit总是做各种各样的发明;故填F;
73.答案:T;细节理解题;根据文章描述Floyd and Frankie are both dogs可知Floyd和Frankie都是狗;故填T;
74.答案:F;细节理解题;根据文中描述Floyd and Frankie are both dogs,they're very different可知他们是非常不同的;故填F;
75.答案:T;细节理解题;根据文章描述One of his very good friends is a blue robot named Botley和Botley saved the world!可知Botley是一个伟大的机器人.故填T.

点评 在阅读时,要抓住文章的主题和细节,分析文章结构,根据上下文内在联系,挖掘文章的深层含义.对于暗含在文章中的人物的行为动机、事件中的因果关系及作者未言明的倾向、意图、态度、观点等要进行合乎逻辑的判断、推理、分析,进一步增强理解能力,抓住材料实质性的东西.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.What ________ news it is!Nobody _________it.(  )
A.a surprising; believesB.surprising; believes
C.a surprised; believeD.surprised; believe

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.I walk ______ the square after supper every day,so I know very well every small shop there.(  )
A.aroundB.intoC.acrossD.through

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.---How old is your daughter?
---__________.We had a surprise party for her________   birthday last Saturday.(  )
A.Twelve; twelfthB.Twelfth; twelve
C.Twelve; twelveD.Twelfth; twelfth

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次).

56.-Your uncle looks strong.
-Yes.He likes sports.Hegoes running every day.
57.At the 2014 Oscar ceremony,the film Twelve Years a Slavewon an awardfor best picture.
58.-Paul,where is Sam?
-He is in the garden.Heis chatting with grandma.
59.There will be four hours'performancesfor free in the theatre each day next month.
60.When the new railway is completed in 2017,the time of the journey from Lianyungang to Shanghaiwill be reduced by half.
61.The solider is a hero who saved twochildren's lives in the earthquake.
62.To celebrate the World Book Day,the book shop sold books at a discount on April 23th
63.In recent years,WeChat has become a kind of fashion and a growing number of young peoplehave shown interest in it.
64.-China lifted the Uber Cup for the 13th time after beating Japan.
-Great!The players are so excellent that all of usare fond ofthem.
65.-Did you see the man in a red cap pass by just now?
-No,madam.Wewere taking photos of each other.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.阅读下面的图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项.
阅读下面的内容,做49-50小题.
49.B can join the club.
A.All people,.
B.Young Children
C.Only old people
50.The clubB
A.opens 20hours a week
B.opens at weekends
C.costs 20yuan a time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

20.She hardly knew how to solve this math problem.(完成反义疑问句)
She hardly knew how to solve this math problem,did she?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.---How are you getting along with your classmates?
---Very well.They are all _____ me.(  )
A.afraid ofB.friendly toC.angry withD.sorry for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.--Does Aunt Tara enjoy____?
--Yes,She has three dogs,two rabbits,four birds and some fish in her house.(  )
A.visiting the zooB.keeping pets
C.working on the farm   

查看答案和解析>>

同步练习册答案