【题目】阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。
Missing & Reward!!! | ||
Missing since 2-17-18 off Weller Ave Name: Ali No Collar Friendly 2yr old Female Short Tail & Mercedes Scar on head Contact Info: Sally 219-851-7248. |
| |
City of San Diego Citywide Volunteer Program Office of the City Clerk Are you interested in working with historical materials? We need volunteers to help City of San Diego Clerk's Office enter the data (数据) and organize books. 4 hours a day, 3 days per week, between the hours of 8:00 a.m. and 4:.00 p.m.. Office of the City Clerk, located downtown, at the City Administration Building. College level education or office experience is preferred. Call Sheila Beale at 619- 235-5247. | ||
【1】From the information, we know that _____.
A.the dog has a long and straight tail
B.the dog is two months old
C.the dog was lost in Weller Ave
【2】Which of the following is NOT true?
A.The dog was missing on Feb 17th, 2018.
B.If you find the dog, you can call Ali at 219-851-7248.
C.Anyone who leads to the return of the dog will be rewarded(酬谢).
【3】If you are the volunteer of the office, you don’t need to _____.
A.enter the dataB.organize booksC.clean the office
【4】How many hours should a volunteer work every week?
A.4 hours.B.12 hours.C.24 hours.
【5】According to the poster, which of the following is RIGHT?
A.The volunteers need to be interested in mathematics.
B.The office of the City Clerk is at the City Administration Building.
C.The volunteers must have college level education or office experience.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】B
【5】B
【解析】
本文的表格主要讲述了丢失狗的信息和招聘志愿者的信息。
【1】
推理判断题。根据第一个表格可知没有涉及狗的样子描述,故排除A;根据第一个表格“2yr old Female”可知是2岁而不是2个月大,故排除B;根据第一个表格“Missing since 2-17-18 off Weller Ave”可知狗是在Weller Ave走失的,故C正确。故选C。
【2】
推理判断题。根据第一个表格“Missing since 2-17-18 off Weller Ave”可知狗是在18年2月17号走失的,故A正确;根据第1个表格“Contact Info: Sally 219-851-7248.”可知是打电话给Sally,而不是Ali,故B错误;根据标题“Missing & Reward”可知找到狗了是有报酬的,故C正确。故选B。
【3】
细节理解题。根据第2个表格“We need volunteers to help City of San Diego Clerk's Office enter the data (数据) and organize books.”可知,志愿者要帮忙输入数据和组织书籍,不包括打扫办公室。故选C。
【4】
细节理解题。根据第2个表格“4 hours a day, 3 days per week,”一周3天,一天4个小时,可知,一周是12个小时。故选B。
【5】
推理判断题。根据第2个表格“Are you interested in working with historical materials?”你对历史资料感兴趣么,可知不是对数学感兴趣,故A错误;根据第2个表格“Office of the City Clerk, located downtown, at the City Administration Building”市办事员办公室,位于市中心,在市行政大楼。可知,故B正确;根据第2个表格“College level education or office experience is preferred”有大学学历和办公经验的优先,而不是必须要大学学历和办公经验,故C错误。故选B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】The picture is a map of ____________________.
A.a hospitalB.a schoolC.a hotelD.a supermarket
【2】Walk through the front door, then pass the library, and then turn right, you'll see________.
A.Nurse's OfficeB.HallwayC.KindergartenD.Lunch Room
【3】If we go to the place, we can't _________________.
A.go swimmingB.read booksC.play gamesD.go shopping
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Jim is ______ honest boy. He is also ______ most hard-working student in our class.
A. an; a B. an; the C. the; the D. the; a
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。
Everyone can change the world
![]()
What can we do to help protect the environment? It seems useless to just pick up a piece of trash (垃圾), but what will happen if you keep doing it every day? Tommy Kleyn, an ordinary man from the Netherlands, may give you the answer.
Tommy Kleyn walked past a polluted river on his way to work every day. It used to be a beautiful view, but the trash on the bank made it dirty and smelly. So Tommy decided to pick up the trash along the river a little bit at a time after work. “It took me about 30 minutes to fill one garbage(垃圾) bag with trash, but one garbage bag didn't seem helpful in a place as polluted as this. I decided to fill one bag of trash each day as I passed by," Tommy said. Every day, Tommy took pictures of the river and shared them on his Facebook page. To his surprise, in just six days, he had made great progress with his cleanup effort(努力). He felt happy and kept doing it. Gradually, more and more people knew about Tommy's story. Other people in the community began following in his footsteps and cleaning up trash on their way home, too.
“The idea is to encourage people to fill one garbage bag with litter each day. It only takes 30 minutes, but it really makes a difference and you will be amazed at how good you feel afterwards," he said.
People from all over the world have been moved and inspired(激发) by Tommy's story. No effort is useless if we keep doing it every day. Ordinary people like you and me can also make a difference to the world we live in if we take actions right now.
【1】Did Tommy Kleyn walk past a polluted river on his way to work every day?
【2】What did Tommy decide to do after work?
【3】Where did Tommy share the pictures of the river that he took?
【4】Who began following in Tommy’s footsteps and cleaning up trash?
【5】What can you learn from the story?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】![]()
A Chinese man brought his favourite dishes reganmian and hot pot (火锅) to Rovaniemi, Finland. He became the first Chinese to open a restaurant in the Arctic Circle (北极圈). Hu Liang, from Central China's Hubei Province, moved to Finland after leaving university at 21. For the last twelve years, he has seen more and more Chinese tourists visiting the country to enjoy the winter holiday.
"Chinese people are becoming richer and more international. What has not changed is their ▲ . So decided to open the restaurant," said Hu.
Hu's restaurant provides reganmian a traditional Wuhan noodle, as well as Chinese hot pot. He buys ingredients (原料) from China online and offers e—payment which is popular among Chinese people such as Alipay.
At price of 18.45 dollars, a bowl of reganmian is not only great comfort for Chinese tourists who have travelled from thousands of miles away, but it also appeals to local Finns.
In Rovaniemi, with a population of around 60,000, Hu receives more than 300 guests in the peak season (最繁忙的季节) to offer people a "hot" experience in the cold, snowy land.
Married to a Finnish woman and father to one child, Hu enjoys the local life with lots of skiing and ice fishing trips.
He said he would bring his child to Wuhan, and try to switch (转换) between the two cities every half year.
【1】Hu Liang moved to Finland ________.
A.to open a restaurantB.with his familyC.12 years agoD.to get a better education
【2】Which of the following words can be put in " ▲ "?
A.languageB.opinionsC.colourD.stomach
【3】Hu Liang's restaurant __________.
A.receives thousands of guests in the peak seasonB.provides both Chinese and Finnish dishes
C.makes use of local ingredientsD.offers customers e—payment
【4】What does the underlined phrase "appeals to" mean in the fourth paragraph?
A.改变B.吸引C.帮助D.影响
【5】Which of the following is TRUE about Hu Liang?
A.He built a family in Finland.B.He will move back to Wuhan.
C.He thinks it is too cold in FinlandD.He offers his guests ice fishing trip.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 China's telecommunication giant(通讯巨头)Huawei has launched an App called Story Sign that will make it easier for deaf children and their parents to read bedtime stories.
The App uses image and optical(视觉的)character recognition(识别)to help deaf children to read by turning written text into a show of sign language. Users can also choose a book from the App's book library that is shown in sign language using active characters. The first book on the Story Sign platform is the popular children's book Spot the Dog. The developers aimed to make the App's main character Star interesting for both boys and girls.
“We created Story Sign to help make it possible for families with deaf children to enjoy a colorful story time,” said Andrew Garrihy, Huawei's CMO for Western Europe. “We hope that by making people realize the deaf literacy issues(识字问题), people will be encouraged to give support to one of the fantastic charity partners whom we are working with.”
There are about 32 million deaf children around the world. Many struggle(挣扎)to learn to read, often because of a lack of resources that bridge the gap between sign language and written text. The App gives deaf children a tool that its creators hope will make it easier for them to read. The App can be downloaded from App stores in 10 different languages, including English, French, German and Italian.
【1】With the help of Story Sign,deaf children can_____________.
A.
B.
C.
D.![]()
【2】What can we know from Paragraph 2?
A.The App is free for the first three months to use.
B.The App can turn the texts of the books into sign language.
C.The most popular book on the platform is Spot the Dog.
D.The blind people also can use the App to enjoy themselves.
【3】Which of the following is the first book on the Story Sign platform?
A.Spot the Dog.B.Bookworm.C.At the park.D.Charlotte's Web.
【4】The developers tried to make the main character _____________for all kids.
A.easyB.funnyC.familiarD.difficult
【5】Where does the text probably come from?
A.A history textbook.B.A health magazine.
C.A product advertisement.D.A news report.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】
![]()
【1】More teenagers in cities like _____ better than those in villages.
A.doing the dishesB.making the bedC.washing the clothes
【2】From the chart we can know EXCEPT _____.
A.teenagers in the cities hardly do chores
B.taking out the trash is the most popular
C.teenagers in the villages do more chores
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】【2015年江苏省苏州市中考英语试题】Some small shops in Britain usually close for hour at lunchtime.
A. an; the B. a; 不填 C. a; the D. an; 不填
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com