精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.Running Man is a variety show which is aired in SBS,a famous South Korean TV channel.
The show broadcasts on Sunday every week.The translation can be watched on the Internet every Monday.It's very  interesting and funny.In the program,everyone should keep running.
Here are some information of its hosts and hostess.
Liu Zaishi,the main host of the show,is known as National Moderator(主持人,调解员).His friendly,witty and lovely hosting style makes him become one of the most popular hosts and comedians in South Korean.
Jin Zhongguo,the strongest man on the show,is known as Sparta-kooks(斯巴达国斯).During the race,he can capture others quickly.But sometimes,he can be very cute.
Song Zhixiao,the beautiful actress who is also called Mong Zhi,where"mong"means"confused",because of her facial expressions which makes her seem confused.During the race mission,she is ace(佼佼者) because of her superior ability to capture.
Young people in Korea love the program very much.Why?Because some South Korean stars will be invited to take part in the  race every week.They are divided into several teams with MCs.Many stars have participated in the program,for example,Li Minhao,Girls'Generation(少女时代),Jin Xiuxian etc.What's more,the program is not only relaxing but also educational---It teaches people the importance of team spirit.
36.Where is the Running Man aired?D
A.In SBV     
B.In KBS    
C.In BTV    
D.In SBS
37.What should everyone do in the program?A
A.Everyone should keep running.
B.Everyone should keep laughing.
C.Everyone should be famous.
D.Everyone should be hosts.
38.What makes Liu Zaishi one of the most popular hosts and comedians in South Korean?B
A.His handsome look.
B.His friendly,witty and lovely hosting style.
C.His facial expressions.
D.His ability of capture.
39.Why is Song Zhixiao called Mong Zhi?C
A.Because she is beautiful.
B.Because she is ace.
C.Because her facial expressions seem confused.
D.Because of her superior ability to capture
40.Why is Running Man so popular in Korea?B
A.Because some hosts are very funny.
B.Because some famous stars are often invited to the race every week.
C.Because the program is not only relaxing but also educational.
D.Because it teaches people the importance of team spirit.

分析 【文章大意】这篇文章主要是介绍了在韩国SBS播出的Running Man 这个综艺节目,文章中主要介绍了这个节目中的主持人和参与人的一些信息.

解答 36.D.细节理解题.根据文章第一段:Running Man is a variety show which is aired in SBS,a famous South Korean TV channel.可知这个节目是在SBS播出,故选D.
37.A.细节理解题.根据文章第二段:In the program,everyone should keep running.可知在节目中的每个人都要不停地跑,故选A.
38.B.细节理解题.根据文章第四段:His friendly,witty and lovely hosting style makes him become one of the most popular hosts and comedians in South Korean.可知他的友好,幽默和可爱的主持风格使他在韩国成为最受欢迎的主持人和喜剧演员之一.故选B.
39.C.细节理解题.根据文章第六段:Song Zhixiao,the beautiful actress who is also called Mong Zhi,where"mong"means"confused",because of her facial expressions which makes her seem confused.可知因为她的面部表情似乎让她看上去很困惑,Mong是困惑的意思,所以叫Mong Zhi.故选C.
40.B.细节理解题.根据文章第七段:Why?Because some South Korean stars will be invited to take part in the  race every week.可知Running Man 在韩国如此流行是因为一些韩国明星将被邀请参加每周的竞赛.故选B.

点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-Hello,Tony,nice to meet you!
-___________________!(  )
A.Nice to meet you,tooB.How are you?
C.Thank youD.OK

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.________Ms.Zhou________ Mr.Li is excellent.They both make their classes lively and interesting.(  )
A.Both;andB.Neither; nor
C.Either;orD.Not only;but also

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.---Li Jie sent his father a new mobile phone,but his father doesn't know how to use it.
---Why not read the        first before using it?(  )
A.instructionsB.inventionsC.invitationsD.interviews

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.近几年,家长开车接送孩子上下学已经普遍,人们对此看法各异,有些人认为接送孩子上学安全,可以让孩子有更多的休息时间,而且父母可以更好地和孩子沟通,而另一些人认为这会造成交通堵塞(traffic jams),特别是高峰期(rush hours),而且这样的会使孩子更多地依赖父母.
请陈述这些观点,并表明自己的看法.
注意:1语法正确,语意连贯,不要逐字翻译;280词左右.文章开头已给出,不计入总词数.
These years it's common that parents drive their children to school and back home.Different people have different ideas about that.
                                                                

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.我们每天花一个小时做作业.(it takes…to do…)
It takes us an hour to do our homework every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.How long did you spend ____ your new house yesterday?(  )
A.to decorateB.decorateC.decorating

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Peter prefers to sit at the table ____ the cafe to enjoy the fresh air.(  )
A.downB.aboveC.outsideD.inside

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-Did the magazine give the information you needed?
-Yes.But ________ it,I had to read the whole magazine.(  )
A.findB.findingC.to findD.found

查看答案和解析>>

同步练习册答案