精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
The London Home
A centre for people with AIDS




The London Home gives them love and care,but money is always needed.

111/117Bute Road,
London
Tel:0171-792 1200
Do you want to join our group at our weekly meetings and help to make our world safer and cleaner?
Can you spare a few hours a week to hand out information brochures(小册子)?

WORLDWATCHERS
Needs you!
Write to:
The Information Office
PO BOX 379GD30 6QA

At Solutions we teach people how to help themselves.In parts of Africa and India we've
helped the poor a lot.Now they have hope for a better life.
Solutions

Finding solutions
to help the poor.
Call 0044-173 654 2427
36.Worldwatchers is a centre forB.
A.finding solutions              
B.protecting the environment
C.searching information          
D.helping people with themselves
37.With the help ofA,people can learn how to help themselves.
A.Solutions                   
B.The London Home
C.Worldwatchers               
D.The Information Office
38.If a person with AIDS wants to get help,he canD.
A.go to the Information Office
B.call 0040-173 654 2427
C.post to PO BOX 379GD30 6QA
D.write to 111/117Bute Road,London
39.What can you do if you want to help the people with AIDS?A
A.Donate money to the London Home.
B.Hand out information brochures.
C.Teach them how to help themselves.
D.Write to the Information Office.
40.Where can you find this passage?D
A.In some newspapers.
B.In some magazines.
C.On the Internet.
D.All of the above.

分析 伦敦的家
艾滋病人的中心
伦敦的家给他们爱和关怀,但钱总是需要的.
111/117比特路,伦敦
电话:0171-792 1200
你想加入我们的有每周例会,来帮助我们的世界更安全、更干净的团队吗?
你能一个星期抽出几个小时分发我们的小册子?
全球观察 需要你!
写信给:
信息办公室
邮政信箱 379GD30 6QA
在解决方案,我们教人们如何帮助自己.在非洲和印度的部分地区,我们已经
帮助了很多穷人,现在他们有了一个更好的生活目标.
解决方案
寻找解决方案来帮助穷人.
电话0044-173 654 2427

解答 36:答案B 细节理解题,根据文中语句"Do you want to join our group at our weekly meetings and help to make our world safer and cleaner?"理解可知你想加入我们的有每周例会,来帮助我们的世界更安全、更干净的团队吗?故选B.
37:答案A 细节理解题,根据文中语句"At Solutions we teach people how to help themselves."理解可知在解决方案,我们教人们如何帮助自己,故选A.
38:答案D 细节理解题,根据文中语句"The London Home gives them love and care,but money is always needed.111/117Bute Road,LondonTel:0171-792 1200"理解可知伦敦的家给他们爱和关怀,但钱总是需要的.111/117比特路,伦敦. 电话:0171-792 1200,故选D.
39:答案A 理解推断题,根据文中语句"The London Home gives them love and care,but money is always needed."理解可知伦敦的家给他们爱和关怀,但钱总是需要的,所以人们可以捐钱来帮助这个机构,故选A.
40:答案D 理解推断题,纵观全文理解推断可知,这三则信息都是正能量的帮助世界变得更美好的活动和组织机构,他们的宣传可以在报纸,杂志,网络上都可以找到,故选D.

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.第二节:请仔细阅读第56-60题中各自的写作要求,从A-F六个写作话题中为各位选出符合要求的最佳选项,其中一项为多余选项.
56.Isabel:List the foods served on the school lunch menu for one day.Tell why you think that group of foods was chosen.Then write a passage about your favorite school lunch.Tell why it is your favorite.
57.Michael:Watch a nature or wildlife program on television.Take notes as you watch.Think about what you've learned.Write a passage of information telling about the subject of the program.
58.Sarah:What is your favorite sports activity?Think of reasons why others would enjoy it too.Does it develop your skills?Does it teach teamwork?Why is it fun?Write a passage that will advise another person to try the activity.
59.Alan:Music is enjoyable.It can also excite your imagination.Listen to a piece of music that you like.Does it create any pictures in your mind?Does it carry you away to another place?Tell what you can see and hear in your imagination.
60.Ricky:Sometimes it takes several steps to solve a math problem.Think of a problem that you have solved.You might have worked out how much money you would have left after buying some things.Now tell other people what steps to take to solve the problem.

56.C,57.F,58A,59.B,60.D.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.阅读下面一篇短文,判断下列句子是否符合短文内容,符合的用"A"表示,不符合的用"B"表示.(共5小题,计5分)
MENU
HAMBURGERDRINKRICE
Chicken5.50Juice3.50Fried2.00
Egg3.00Coke2.00With meat3.00
Fish4.00Coffee2.50With eggs2.50
Beef6.00Tea1.50With vegetables1.50
41.This menu is for a restaurant.A
42.You can get soup here.B
43.There are four kinds of hamburgers for you to choose.A
44.After your meal,you can get hot coffee.A
45.You can have a beef hamburger,a cup of coke and fried rice if you have ten dollars.A.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.
Londo n,UK
Imperial College London (帝国理工学院 ) and University College London are very famous.London is also going through big changes with the coming Olympic Games.You need to pay about 20,600dollars a year.
Boston,USA
You probably know of Harvard University and MIT.They are near Boston.Studying at these two universities is expensive:about 50,000dollars a year.With the help of scholarship (奖学金),the fee is about 39,600dollars a year.
 
Vienna,Austria
The city is home to Austria's two highest-ranked universities:the University of Earth Day Vienna and the Vienna University of Technology.For students looking for rich culture,Vienna is a good choice.The average fee is about 2,300 dollars a year.
 
Melbourne,Australia
Melbourne now is Australia's number one city for international students.It has world-class universities,like the University of Melbourne,a high quality of life and good climate.
 
47.You need to payA a year to study in London.
A.20,600dollars
B.50,000dollars
C.4,300dollars
D.39,600dollars
48.If you look for rich culture,you may chooseC.
A.Imperial College London   
B.Harvard University
C.the University of Vienna   
D.the University of Melbourne
49.The University of Melbourne is inC.
A.UK         
B.USA   
C.Australia  
D.Austria.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.配对阅读  左栏是五个学生的来信,右栏是Dr.Molly的回信.请将左栏内容与右栏配对,并将最佳选项的字母编号填写在答卷相应题目的答案位置上.
LettersDr.Molly's Reply
B66.Whatever I do,I always think about if other people will like it.How can I stop worrying about what they think?
-Eva,14,Illinois
C67.My dream is to be on the Olympic team for gymnastics.My dad thinks I started too late and I'll never be able to make it.He puts me down,but I want his support.What should I do?
-Erica,9,Texas
A68.What should I do if I failed a test?I'm afraid to tell my mom because she might get mad at me and I can't play soccer.And soccer is like the world to me.
-Ashley,12,Wisconsin
E69.I just moved and I'm kind of shy,so how do I make new friends?
-Jessica,11,Canada
F70.I have some difficulties in communicating with my parents.We have totally different ideas on many things.
-Lynn,11,Canada
A.You'd better tell your mom the truth and explain why you failed the test.Ask her if she can help you study in the future,so you'll do better on your tests and also have time for the soccer you love.
B.Just be yourself and try not to care about what others think.The more you think about it,the worse you will feel.Always act strong and confident.Even if you are a little unsure of something,don't doubt (怀疑) your abilities to do things right.Just relax.
C.You should tell him about your dream and that if you work really hard,it might happen even though you started late.The sooner you tell your dad how you feel,the sooner you'll be able to work on making your dream come true.
D.You should take more exercise to prepare for the Olympic team.
E.Nobody knows you at your new school.You have nothing to lose,so gather up all your courage and go over to someone who looks friendly and introduce yourself.You can ask that person about your teacher or the other kids in your class to break the ice.Good luck!
F.I think you should be patient to listen to what your parents say.Because they have more experience than you.Their suggestions are good to you.
G.You can make a speech in front of a mirror every day,and it will make you more confident to give a speech one day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.配对阅读.左栏是对5个人阅读兴趣的描述,右栏是对8个新闻版块的简介,请为每个人选择最合适阅读的新闻版块,并将答案的字母编号填写在括号内或按当地要求在指定位置处填写,此题答案不能填涂在答题卡上.
66.Tina likes music very much.She is learning to play the piano now.She wants to see the best musician play the piano.
67.Tommy is an American boy.He is a basketball fan.He often watches basketball games on TV.
68.Mona is a girl,but she likes doing sports.She often plays basketball and volleyball.Her favourite sport is Chinese Kung fu.
69.Bill is 11years old.He goes to school every day.He doesn't like sports or music.But he likes movies very much.
70.Jane is in the school art club.In fact,she doesn't like drawing at all,but her parents make her join the art club.She is looking for some information about learning dancing.
A.Picture Drawing
Many artists will draw pictures for the new city library on December 12th.Their pictures will be on show for about a month.If you are good at drawing,welcome.
B.American Film Festival
You can enjoy the newest and best American movies from June 1st-15th.Children under 12don't need to buy tickets.Middle School students only have to pay 10dollars.
C.American Band Concert
Enjoy the best songs and music in the world at one night."BSB","Michael Learns to Rock","the Stones"will come to play at the concert.Time:7:30p.m.Dec.5th.Yulan Theatre.
D.The Night of Chinese Kung fu.
There are talks about the history of Chinese Kung fu.Some Kung fu stars may come to do the Kung fu for us.You can see some action movies at night.Place:The City Gymnasium,Dec.20th
E.NBA Games
The Rocket vs.the Jazz,10:40a.m.,CCTV-5,March,25th.Can Yao Ming beat the Jazz at last?Can the Rocket win the game?Let's see.
F.Concert 
Workers Stadium,June,18th.8:00p.m.The Prince of Piano Richard will come to give a concert.One hundred Chinese musicians will play the piano at the concert together.This concert is for the birthday of our Party coming on July,1st
G.Dance in the Open Air Time
May 1st,8:30p.m.,the Central Square,dance lovers will enjoy their favourite dancing music and show their beautiful dance to everyone.Great dancing teachers will teach you how to dance.Come and join us.
H.Tian Yuan Computer Selling Center
Different kinds of computers on sale.Low price with high quality.
66.F67.E68.D69.B70.G.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.刚才那个小男孩把篮子装满了草莓.
Just now that little boyfilled the basket with strawberries.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.My grandfather Jack is 96years old,and he has had an interesting life.He has travelled a lot in his life in the Far East.He visited the Taj Mahal in India and the Pyramids in Egypt.He hunted (狩猎) lions in Africa,and rode a camel in the Sahara Desert.He says the most beautiful place he has travelled to is Kathmandu in Nepal.
Jack has married twice.His first wife died when she was 32.He met his second wife Maria while he was cycling round France They have been married for 50years,and they have lived happily in a small village since they got married.
Jack says that he has never been ill in his life.The secret of good health,according to my grandfather,is exercise He goes swimming every morning.He has done this since he was a boy.He also has a glass of wine every night!Perhaps that is his secret!

76.What kind of life has Jack lived?B
A.A short life.
B.An interesting life.
C.A lonely life                        
D.A poor life.
77.Which of the following does Jack think is the most beautiful place?A
A.Kathmandu.
B.The Pyramids
C.The Sahara Desert.
D.Taj Mahal
78.How many times has Jack married?B
A.Once.
B.Twice.
C.Three times.
D.Four times.
79.Where did Jack meet Maria?C
A.In India.
B.In Nepal.
C.In France
D.in Egypt.
80.What does Jack do every night?A
A.He has a glass of wine.
B.He goes swimming
C.He hunts lions.
D.He rides a camel.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.The more she learns,themore(many) she wants to learn.

查看答案和解析>>

同步练习册答案