精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.You don't need to get in a time-travelling machine to see how technology will change our lives,such as the way we shop.Several new technologies that are to change your buying habits already appear.Let's see what's in store for your future shopping.
Try it on,virtually(虚拟地).Want to shop online for a new pair of glasses?You don't need to guess which pair looks best on you-use the eBay Fashion iPhone app to try a pair of glasses you're checking out on a picture of your face.But what about buying something bigger?Thanks to Microsoft Kinect's action tracking(跟踪)camera,you can cover clothes on your screen body.You can even choose the background of your virtual fitting room to improve your shopping experience.
Get a perfect,custom fit.Everyone's body is shaped differently.To get a perfect fit,you sometimes have to get your clothes changed.But by using 3D scanning technology,all the clothes you buy will fit your body perfectly.Some companies scan(扫描)your body using High-tech to get the real sizes,so they can make special clothes just for you.
High-tech shopping carts(推车)and checkout counters(收银台).High-tech shopping carts could be common in malls and supermarkets in the future.Microsoft Kinect-enabled carts are under test.The cart can follow you along the aisles(通道),controlled only by your movement and your voice.
In the United States,several supermarkets use a certain set called"Scan It"that gives buyers the freedom to scan products on their own while they shop.If we don't want to wait in line before the checkout counters,we can use Toshiba's new object Recognition Scanner.The machine identifies(辨认)a product as soon as it's placed in front of a camera just by its shape and color,even if it has no bar code.
57.According to Paragraph 2,the eBay Fashion iPhone app canD.
A.only make pictures of our faces         
 B.help us sell more clothes online
C.create us a virtual dressing room         
D.choose suitable glasses for us
58.Which of the following can help get the correct shape of our body?C
A.Object Recognition Scanner.
B.The eBay Fashion iPhone app.
C.3D scanning technology.
D.Microsoft Kinect-enabled carts.
59.What can we infer from this passage?
A.Checkout counters will disappear from supermarkets in future.B
B.High-tech shopping carts will be widely used in malls and supermarkets
C."Scan It"cannot be used by buyers themselves.
D.The new technologies are only dreams that are impossible to come true.
60.This passage mainly talks aboutD.
A.a new time-travelling machine            
B.the influence of new technology
C.some inventions to change habits          
D.the ways for future shopping.

分析 这篇文章讲的是新科技会改变人们购物的方式.人们在网上购物更方便,更适合,超市里面的购物车也是人性化的,付钱的时候也会更快.

解答 答案:57.D  细节理解题.根据第二段第一行句子"You don't need to guess which pair looks best on you.Go and see the eBay Fashion iPhone App(程序) to try a pair of eyewear you're checking out on a picture of your face"你不需要猜测哪一款眼镜戴上最好看,运用eBay 的时尚 iPhone 应用程序来试戴一副眼镜,并能在你的脸的图片上了解清楚哪一款最好.可知能为我们选择合适的眼镜,故选D.
58.C 细节理解题.根据"Get a perfect,custom fit."这一部分的细节"But by using 3D scanning technology,all the clothes you buy  will fit your body perfectly.Some companies scan your body using High-tech to get the  most accurate measurements,通过运用3D扫描技术,你所有买来的衣服都将非常合身.一些公司会用高科技扫描你的身体以得到最精确的测量"可知3D扫描能够得到精确的身材,故选C.
59.B 细节理解题.根据第四段句子 High-tech shopping carts could,in time,be a common sight in malls and supermarkets.在商场和超市里,高科技的购物车可能会成为一种常见的景象.可知高科技购物车将在购物超市广泛使用.故选B.
60.D主旨归纳题.根据整篇文章内容及其第一段句子"Several new technologies that are to change your buying habits already exist.Let's see what's in store for your future shopping.几项即将改变我们购物习惯的新技术已经存在,让我们一起来看看未来购物即将发生什么."可知文章主要介绍将来我们的购物方式,故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

13.听下面一段对话,回答第 11至13小题
11.When does Betty go swimming?
A.Every Monday and Tuesday.
B.Every Thursday and Sunday.
C.Every Wednesday and Saturday.
12.Who is outgoing?
A.Cindy.B.Vicky.C.Sophie.
13.Which sport isn't mentioned in the passage?
A.Tennis.B.Football.C.Volleyball.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.
Martin Finster
Mr Roy Anderson                             Sales Assistant
Department Manager                          Phone:010-1234567
ABC Company                                  Email:martinfinster@163.com
Chicago,the US.

March 21,2017

Dear Mr Anderson:
I'm writing to ask for a three-day leave of absence for going to my brother's wedding(婚礼).My brother Toby lives in New York now,so I have to go there by plane.As I was chosen as the best man,there are a lot of things to do.If possible,I would like to leave work on March 28 (Tuesday) and return on March 31.
Although I will not be in office during this time period,I will still be available via email or phone.Please do contact me if you have any questions.
Thank you very much for your consideration.

Sincerely,
  Martin Finster   (Martin Finster)
51.Martin wrote this letter becauseB.
A.he was going to get married
B.he asked for private leave to his brother's wedding
C.he wanted to ask the manger for more money
D.he could only contact the office via phone or email
52.What's the groom's(新郎) name?C
A.Martin Finster.   B.Roy Finster.   C.Toby Finster.   D.Roy Anderson.
53.The underlined word"available"means"A"in Chinese.
A.可找到的       B.可获益的       C.可预见的       D.可信赖的
54.The personal leave is going on for three days becauseB.
A.there is going to be a wedding three days from now
B.New York is far away from Chicago and the best man has a lot to do
C.people from the office can still contact him via phone or email
D.the manager won't agree to personal leave more than three days
55.From the passage we know thatC.
A.Martin will go to New York by train.
B.Mr.Roy Anderson is the sales assistant of ABC Company.
C.Martin will be probably at the wedding party on March 29.
D.Martin's role as the best man isn't important.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-______ shocking news!It is reported that the UK is repeatedly under terror attack.
-So it is.We should call on the people all over the world to be against terrorism(恐怖主义).(  )
A.What anB.HowC.What

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

18.Where does this conversation probably take place?
A.In a museum.     B.In a bookshop.     C.In a school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.I have never been to Beijing for the summer holidays,and ___________ he.(  )
A.so hasB.neither hasC.so haveD.neither have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.根据中文提示和英文书信内容,写一封意思连贯、符合逻辑、不少于60词的回信.(信的开头和结尾已给出,其词数不计入所完成的回信内.请不要写出你的校名和姓名.)
假设你叫李华,是英国中学生大卫的笔友.你收到了他的来信,请你给他写一封回信,回答他的问题并就这些问题介绍一下你的好友,以及你希望大卫能帮助你的朋友做什么.(好友的名字用Daming或Xiao Hong代替)
Dear Li Hua,It was great to hear from you.You said that your friend would come to my school as an exchange student(交换生).I want to know something about him/her.What does he/she look like?What's he/she like?What is his/her hobby?And I wonder if he/she needs my help.I'm looking forward to hearing from you soon.
                                                 Yours,
                                                  David.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Nowadays,there are lots of left-behind children(留守儿童)at school,especially in the(76)poor(贫穷)areas in China.According to report,China has 61.03(77)million(million)children who have been left behind by their families.(78)lacking(lack)proper care,many of these children suffer from anxiety(焦虑)and(79)accidents(事故).
Some of left-behind children have(80)not seen(not see)their parents for more than a year.Some of them live with their grandparents or relatives.They feel(81)lonely(孤独)and miss their parents a lot.Every child needs(82)parents'(parents)love and care.
Zhi Yan,a 10-year-old girl,lives in a mountain village in(83)western(west)China.She has to prepare supper for her family(84)besides(除了)study."Thanks to schools,goverments and society's help,we live(85)happily(happy)."the girl said.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.听第一段对话,回答16、17小题.
16.Where is Mr.Green now?
A.At home.   B.At the office.   C.At a meeting.
17.What's the man's telephone number?
A.3336793.    B.3336973.   C.3337963.

查看答案和解析>>

同步练习册答案