Hi, my name is Millie. I’m from New York but I’m living in a small town in England now. There is one wide road in this town and there is no train. You can see a shop, a restaurant and a pub along the road. There is a church near the shop. We usually go to the church on Sunday mornings. There is a lake to the east of the town. Many people like to have a picnic near the lake.
My house is not very big but it is very beautiful. I have a garden in front of my house and I often grow some flowers in it. There is a table and some chairs in the garden, too. I often read books and drink tea there. Sometimes my friends come to visit me and we like to talk in my garden. My life here is comfortable so I am very happy.
根据短文内容,选择最佳答案。
1. The Millie’s home town is ___________.
A. Cambridge B. Paris
C. New York D. London
2.When does Millie go to the church?
A. On Saturdays. B. On Sundays.
C. On Mondays. D. On Fridays.
3.What do people there like to do near the lake?
A. Play sports. B. Have a picnic.
C. Take photos. D. Drink tea.
4.The underlined word “grow” means “ ” in Chinese in the passage.
A. 种植 B. 生长 C. 购买 D. 参加
5.Millie is _________ about her life now.
A. sad B. famous C. busy D. Happy
1.C
2.B
3.B
4.A
5.D
【解析】
试题分析:这篇短文中Millie向我们讲述了他的生活,他现在住在英国的一个小镇上,房子虽然不大,但是很漂亮,还有一个花园,Millie喜欢在花园里种植一些花。Millie非常喜欢他的生活。
1.细节理解题。根据短文的开头I’m from New York but I’m living in a small town in England now.可知,虽然Millie现在住在英国的一个小镇,但是他来自纽约,所以他的家乡应该是纽约。故选C。
2.细节理解题。根据短文中We usually go to the church on Sunday mornings可知,Millie每周日的上午去教堂。故选B。
3.细节理解题。根据短文第一段中的最后There is a lake to the east of the town. Many people like to have a picnic near the lake.可知,在这个小镇的东边有一个湖,人们喜欢在湖边野餐。故选B。
4.词义猜测题。根据短文中划线单词所在的句子I have a garden in front of my house and I often grow some flowers in it.可知Millie有一个花园,他在花园里种植了一些花。grow在这里是种植的意思。故选A。
5.细节理解题。根据短文的最后一句话My life here is comfortable so I am very happy.可知,Millie的生活非常舒适,他非常开心。故选D。
考点:日常生活类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东高密四中文慧学校七年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Mary is in _____ .
A.Grade seven ,Class one B.Grade Seven ,Class One
C.Class One, Grade Seven D.One Class ,Seven Grade
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东莱芜实验中学七年级上学业水平检测1英语试卷(解析版) 题型:书面表达
请以My best friend为题, 用英语写一篇不少于60个词的短文, 内容包括其年龄、国籍、外貌特征、性格、所喜欢学科、爱好等。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东莱芜实验中学七年级上学业水平检测1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-Would you like some ?
-Yes, a little please.
A. apple B. banana C. orange D. milk
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:选词填空
选词填空 (本大题共10小题,每小题1分,共10分)
because on happily played spend drove fun our photos help |
My family went on a trip last Saturday. We didn’t 1. much money and really had a good time.
In the morning, my father 2. us to a science centre in our city. We didn’t spend any money on the tickets 3. it is free. There is a children’s area in the science centre. My brother and I saw different kinds of animals and did some interesting things. We both had a lot of 4. playing together in the science centre. Then we took 5. car to a park near the science centre. My parents set up the tent first, and then we had a picnic 6. . After the picnic, my father started to read newspapers and my mother 7. games with me. After we got back home in the afternoon, I turned 8. the computer and copied (拷贝) all the photos we took that day. My mother even wrote some words for our 9. . She hoped those photos and words would 10. us remember the happy time.2
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Do you like playing table tennis or swimming?
— Table tennis. I think it is__________than swimming.
A. exciting B. more boring
C. more exciting D. boring
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The ____ news made me _________ .
A. exciting ; exciting B. exciting ; excited
C. excited ; excited D. excited ; exciting
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学八年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You need_______ your homework this afternoon.
A. do B. does
C. to do D. doing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年山东聊城旅游度假区于集镇中学九年级上月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
___________ stars were shining in sky at night.
A. Million B. Millions
C. Million of D. Millions of
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com