精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.请阅读下面这篇文章,根据所提供酌信息,完成信息卡,把答案写在答题卡指定的位置上.
Woodlands Junior School
Hunt Road,Tonbndge,Kent.the LK
office@woodlands_junior.kent.sch.uk
Welcome to Woodlands Junior School.Our school is big and it has 380students aged 7-11.However,it only had 108students and four teachers when it was open on September 10th,1964.
Main Teaching Building
As you can see,the school has a huge yard and next to it is the main teaching building.It is a two-storey building with twelve classrooms,six on each floor.In each classroom there is a computer,an overhead projector (投影仪),and a smart whiteboard.It also has a small reading area with different kinds of books offered by the students.
Library
Our school library is used for all the reading classes weekly and at
lunch times.The members of the reading club also meet here and do
some reading after school.
School Hall
We have a fantastic school hall.It is used for gym,meetings and
having lunch.It is the place where we hold many events,such as school plays,concerts,indoor games and so on.
Other Rooms
We have a well-equipped music room for music lessons,a computer room of thirty-two computers and a large staffroom for teachers to have a rest during lunch times.
Playgrounds
We are lucky to have two playgrounds.They are used by the students for ball games and cross-country runs.Our students enjoy themselves here after school every afternoon.
Welcome to pay a visit to Woodlands Junior School
Information Card
The country which the school is in81the UK
The opening date of the school82September 10th,1964
The number of the classrooms on each floor83Six
The people who the staffroom is for84teachers
The activities that the students can do on the playgrounds85ball games and cross-country runs

分析 本文介绍了Woodlands Junior School的情况.其中包括了学校的网址、建校时间、招收学生年龄、校史、布局,并介绍了学校的图书馆、教室、学校礼堂、设备齐全的音乐教师、操场等.

解答 81.the UK 细节理解题.根据学校网址"Hunt Road,Tonbndge,Kent.the LK office@woodlands_junior.kent.sch.uk"中的后缀uk,可知这所学校是位于英国的.故答案为:the UK
82.September 10th,1964 细节理解题.根据"it only had 108students and four teachers when it was open on September 10th,1964."可知本校建校的时间是1964年9月10日.故答案为:September 10th,1964
83.Six 细节理解题.根据"It is a two-storey building with twelve classrooms,six on each floor."可知教学楼是两层的,每层有6个教室.故答案为:Six                
84.teachers 细节理解题.根据"a large staffroom for teachers to have a rest during lunch times."可知staffroom是为了给老师午休用的.故答案为:teachers
85.ball games and cross-country runs 细节理解题.根据playground中的"They are used by the students for ball games and cross-country runs."可知操场是为了让学生们玩球类游戏和越野跑的.故答案为:ball games and cross-country runs

点评 本题考查广告类阅读.比较选择题,填信息题就有些难度.读懂表格中的信息是做题的关键.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.--I've run out of money to buy a new bike.-Oh,_________.You have to walk.(  )
A.that's rightB.that's too badC.go aheadD.excuse me

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-_______ is it from here to the museum?
-About 2kilometers.(  )
A.How longB.How farC.How many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Passage 1
                               ASK THE BLOG!
  Post your problems on the blog(博客) and get other bloggers'advice!
*****
  My problem is my parents.They never stop going on about how I should keep my room tidy,keep my hair tidy and wear smart clothes.They even make me do the washing-up after dinner every night!None of my friends have got such terrible parents.What should I do?
  Helen,USA
*****
  Hi,Helen.I think you should do what your parents ask.Thay're much older than you and you should respect them.It's their house you live in and their money you spend!
  Emily,Australia
*****
  Why do you think you're the only one with parents like that?All parents are the same.They want us to look like them.They don't understand that fashions have changed in the last 30 years!
  Tom,Canada
*****
  Helen,why should your parents do all the washing-up?You should help around the house-it's only fair.I don't think you should change your appearance(外表) though.Teenagers should look like teenagers.
   Simon,England
*****
27.What is Helen's problem?D
A.Her parents treat her badly.
B.She always worries about her parents.
C.Her parents don't care about her feelings.
D.she wouldn't like to do what her parents ask.
28.In Emily's opinion,Helen  shouldA.
A.respect her parents
B.give her parents money
C.understand her parents
D.live with her parents together
29.Simon suggests that Helen shouldB.
A.wear smart clothes
B.help with housework
C.do all the washing-up
D.change her appearance
30.From the bloggers'advice,we may guess Helen isA.
A.a teenager
B.an American girl
C.a university student
D.a girl with many friends
31.Helen's problem can be thought as"B".
A.a special event        B.a growing worry
C.a private secret       D.a terrible experience.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.If it                ,I'll come and meet you in the car.(  )
A.rainsB.is rainingC.will rain

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.No matter how difficult things seem to be,you should say to        ,"Never mind!"A positive attitude is the key to success.(  )
A.themselvesB.ourselvesC.yourselves

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.单词辨音,找出画线部分与其他单词发音不同的选项(  )
A.deskB.redC.fever

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.David,get up early,________ you'll catch the early bus.(  )
A.butB.andC.afterD.or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-Do you know         Jane visits her grandparents?
-Once a week.She loves them deeply.(  )
A.how soonB.how oftenC.how longD.how far

查看答案和解析>>

同步练习册答案