分析 本文是一篇说明文.文章通过对冲浪风筝发展历史的简述,使我们认识到冲浪风筝是一项借助风力的充气大风筝,带动冲浪者在水上全速前进的一种极具刺激、惊险的水上运动.
解答 56.A 细节理解题.根据第一段第一句Kite surfing as a water sport began in the 1980s,but didn't get popular until the end of last century."冲浪风筝作为一种水上运动始于二十世纪八十年代,到现在大约30年.故选A.
57.B 细节理解题.根据第一段最后一句Kite surfing works through wind power(动力) by using a large kite to pull a rider on the water at high speed."冲浪风筝是一项借助风力的充气大风筝,带动冲浪者在水上全速前进的水上运动."可知答案选B,意为"风".
58.A 细节理解题.根据It is not expensive to get the equipment for kitesurfing,可知风筝冲浪设备价格并不昂贵.故选A.
59.C 细节理解题.根据第二段第二句Now it is becoming easier and safer because of the safer kite design."由于更安全的风筝设计使得这项水上运动更加容易和安全了."可知答案选C.
60.C 标题归纳题.通读全文可知本文讲的是冲浪风筝的发展历史,答案C正有此意,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:任务型阅读
阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在答题卡标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词)
Here are some English learning tips to help you improve your English.
Ask yourself weekly: What do I want to learn this week?
Asking yourself this question every week will help you think about what is most important to you. If you make a plan for each week, you will be surprised to notice how much you have improved your English by the end of the week! This feeling of success will encourage you to learn even more English.
Quickly review before going to bed.
Research has shown that our brains process(加工) information that is fresh in our brains while we sleep. By going over important knowledge before you go to sleep, your brain will work on this information while you sleep!
Speak English aloud.
Understanding grammar rules does not mean you can speak English well. You need to practice speaking aloud. Speaking by yourself at home and reading the exercises that you are doing will help connect the muscles(肌肉)of your face to the information in your head and improve your pronunciation.
Do five to ten minutes of listening at least four times a week.
If you decide that you are going to work hard and listen for two hours, maybe you will not do extra listening exercises soon. But if you listen five to ten minutes at least four times a week, you will find it’s not so hard to develop the habit of listening to English.
Look for situations to practice your English.
Learning English in a classroom is important, but using English in real situations will improve your English skills greatly. You can create new situations by using the Internet to listen to news, exchange emails in English with email friends, etc.
1. on Learning English
Making a 2. plan | ※ In this way, you will be surprised to see the 3. that you have made in your English by the end of the week. ※ You will be4. to learn even more English. |
Reviewing before going to bed | ※ Review before going to bed and you still process 5. in your mind while sleeping. |
Speaking as much as possible | ※ Speaking English aloud can 6. the muscles of your face with what you have learned and improve your 7. . |
Listening more8. | ※ It will be9. for you to develop the habit of listening to English if you listen often rather than once two hours a week. |
Practicing English in real situations | ※ By10. situations and using English, you will improve your English skills greatly. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com