精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.If you are not in the USA,we help you to buy American cars.
We have been helping people to buy American cars for fifteen years and have made some mistakes and learnt from them all.
It can be complicated(复杂的)to buy a car from a foreign country.The large amount of paperwork,the time spent on the phone to the USA,and all the forms to fill in may make you worried.But,with our help,this process(过程)will not be so complicated.
We will help you to look for a car in which you are interested,contact(联系)the seller,discuss the price,and so on.In short,we will help you buy a car and save money.
What we are doing is giving people what we wished for before we started the company.
Now go to the"How It's Done"page and read the process very carefully.
If you have any questions,call us at 01785 356456or email info@americancarclassics.co.uk.

91.The company,which helps people to buy American cars,hasD years of history.
A.10             
B.12          
C.14         
D.15
92.The company has learnt a lot from itsD.
A.sellers          
B.paper        
C.buyers     
D.mistakes
93.If you are in China and you want to buy a car from America,you have toC.
A.pay a lot of money  
B.learn English  
C.fill in a lot of forms 
D.go abroad
94.The"How It's Done"page tells readers how to buy American carsB.
A.by phone     
B.in detail (详细地)   
C.on the Internet  
D.with less money
95.If you want to know more,you canA or send an email.
A.give them a call             
B.go to their website
C.go to the company           
D.go to England.

分析 这是一则代购汽车的广告.如果你不在美国,我们帮你买美国车.我们一直在帮助人们购买美国车已经有十五年了.从国外买车是复杂的.但是,在我们的帮助下,这一过程不会那么复杂.我们会帮你找一辆你感兴趣的车,与卖家联系,讨论价格等等.总之,我们会帮你买一辆车,并节省资金.

解答 91.D细节理解题.根据We have been helping people to buy American cars for fifteen years 可知我们一直在帮助人们购买美国汽车十五年了,故选D.
92.D细节理解题.根据We have been helping people to buy American cars for fifteen years and have made some mistakes and learnt from them all.
.可知我们一直在帮助人们购买美国汽车十五年,犯了一些错误,并从错误中学到了许多,故选D.
93.C细节理解题.根据第二段It can be complicated(复杂的)to buy a car from a foreign country.The large amount of paperwork,the time spent on the phone to the USA,and all the forms to fill in may make you worried.可知要从外国买车,你必须要填许多表格,故选B.
94.B细节理解题.根据Now go to the"How It's Done"page and read the process very carefully.可知需要仔细阅读这个页面,即它的内容很详细,故选A.
95.A细节理解题.根据最后If you have any questions,call us at 01797 224387 or email info@americancarclassics.co.uk 可知如果你想了解更多,你可以打电话或发邮件,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Excuse me,where is the nearest bus stop?
-Sorry!I'm new here.I know_________about the city.(  )
A..anythingB..everythingC..nothingD.,something

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Jim often gets____ school at eight and gets ___ home at five(  )
A.\;\B.to; toC.\; toD.to;\

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-Can you bring Mona to my party ________ telling her so that she can be surprised.
-No problem.She's sure to come to your party.(  )
A.againstB.betweenC.withoutD.through

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.My cousin is a pretty(漂亮的) girl.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.I was doing my homeworkwhile(当…时候) my father was reading newspapers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Why don't you carry the box to your room?
-It is so _______ that I can't move it.(  )
A.lightB.difficultC.heavyD.easy

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

12.He didn't go out because the weather was bad.(同义句替换)
He didn't go outbecause of the bad weather.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-What would you like for dinner?
-I'd like some dumplings(饺子).(  )
A.What do you like for dinner?
B.How do you like for dinner?
C.What would you want for dinner?
D.What do you want for dinner?

查看答案和解析>>

同步练习册答案