分析 文章大意:这篇文章主要讲了能量饮料并不是如广告词中说得那样好,它实际上对身体有害.
解答 46-50:BDBAC
46题答案:B 细节题.根据第一段Something that looks cool may not be good for your health.Most of them have beautiful colors and cool names.…第三段their drinks make you better at sports and can keep you awake.第二段The lists on them tell you they are helpful to your health.人们喜欢喝饮料是因为它们有好看的颜色和酷的名字;饮料能使你在体育方面做的更好并且使你保持清醒;饮料能保持身体健康.只有选项B没有提及,故选B.
47题答案:D 细节题.根据最后一段Possible health dangers have something to do with energy drinks.Just one box of energy drink can make you nervous,have difficulty sleeping and can even cause heart problems.引起健康的危险,故答案应为D.
48题答案:B 词汇题.这一自然段主要说了饮料中咖啡因对身体的害处,这种饮料能带来这么多的问题应该停止喝这种饮料,所以可猜出"discouraged"意思是阻止,故选B.
49题答案:A 细节题.根据第三段Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake.广告在促使人们去买这种动力饮料,所以选择A.
50题答案:C 主旨题.根据第一段The weather is getting hotter.You are thirsty playing basketball or riding home from school.A cold drink may be just the thing.But be careful what you are drinking.Something that looks cool may not be good for your health.这篇文章主要讲了能量饮料并不是如广告词中说得那样好,它的实际对身体有害,告诉我们什么是功能饮料.故选C.
点评 本题型考查了对文章段落或某一板块的理解概括能力.先阅读问题,然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.在词义与句义理解的基础上,结合上下文总结归纳某一段或几段的大意,对于把握文章主旨,分析全文结构都是至关重要的.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| B.That's still longer than one car,though A.Those last two kinds are their favourite food C.Movies and popular stories make them scary D.A big meal can satisfy a great white shark for about two months E.Another reason why people fear great whites is their frightening teeth |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | on; under | B. | under; on | C. | over; in | D. | on; in |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| D66.Jenny lost her handbag on her way to work. F67.Mrs.Smith's birthday is coming.Her husband wants to ask her to enjoy dinner in a nice place. B68.The Browns moved to London and needed to have a place to live in. C69.Tom is interested in talking with different people and he is good at writing.He hopes to be a reporter. E70.Ann is an active girl.She likes sports,singing and dancing.She wants to find a nice man as her boyfriend. | SALE A nice house with a small garden is on sale in New York. Call Mr.Green at 8883-3220. WANTED A 4-bedroom apartment(公寓)near Hyde Park.Rent fee(租金)below $600 each month. Call Jack at 8344-7464 JOB Do you want to work in China Daily?China Daily needs 3 new reporters in Guangdong. Call Helen at 8838-6688. FOUND A black handbag with some money inside. Call Mr.Lee at 8854-6668. SINGLES'CLUB(单身俱乐部) A club for singles who are looking for new friends. GREEN LAKE RESTAURANT The restaurant is pretty good,but the food is a little expensive. Call 8566-8899. G. Audio World Many different kinds of CDs,VCDs on sale. Tel:665 0123 Fax:665 0321 |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com