| A.on the ground | B.on a tow rope |
| C.in the water | D.in the boat |
| A.connect to the boat | B.drop the tow rope |
| C.hold the rope | D.sit down on the ski |
| A.June 12 | B.June 13 | C.June 14 | D.June 15 |
| A.ski | B.wind | C.stone | D.water |
分析 文章大意:这是一篇关于学习滑水的日记.从6月12日-6月15日这几天,记录了学习滑水的过程,第一天为将要来到的滑水课感到紧张.第二天试了十二五次.第三天五次后我终于站起来了.第四天学会了如何在波浪上移动而不掉下来.已经等不急去滑水了.
解答 56.答案:A.细节理解题.根据he said I had to practice on dry land.First,he asked me to sit down on the ground他说我必须在陆地上练习,首先,他要我坐在地上.可知,作者首先在陆地上练习.答案是A.
57.答案:B.细节理解题.根据I must drop the tow rope immediately if I fall over.如果我跌倒了,我必须立即放下拖绳.可知答案是B.
58.答案:C.细节理解题.根据6月14日,June 14.Today things were a little better.After five times,I was able to stand up今天情况好多了,五次之后,我终于站起来了.可知6月14日能够站起来了,答案是B.
59.答案:D.词义猜测题.根据I was surprised at how hard the water felt under the ski我对滑板下面的水如此硬感到很惊讶.可知,这里的it代替的是water.它像石头.答案是D.
60.答案:B.主旨大意题.根据日记内容试了很多次.及Tomorrow I'm going to try it using only one ski----I can't wait明天我将尝试使用一个滑板-我不能等待.可知应该是滑水很难但是很有趣.答案是B.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | go shopping | B. | going shopping | ||
| C. | to go shopping | D. | to going shopping |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 66.A.before | B.after | C.but | D.because |
| 67.A.enjoy | B.hate | C.would like | D.dislike |
| 68.A.kitchen | B.bathroom | C.bedroom | D.living room |
| 69.A.cinema | B.shop | C.restaurant | D.park |
| 70.A.music | B.food | C.sports | D.weather |
| 71.A.happy | B.popular | C.surprised | D.excited |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| I don't think we should use WeChat in class.We need to use mobile phones for Wechat.But it is hard for teachers to manage the class.Some students can't control themselves if they have mobile phones.They will use them to play games or QQ in class.So I think it is not necessary to use WeChat in class. --Guo Ruiting,14,Guangdong | I think it's good for teachers to use Wechat in class.When they raise a question,all students will be glad to answer it on Wechat.They don't have to raise their hands,but just use the keyboard to note down a few words.And the way helps to relax everyone.It helps us to answer questions as well. --Zhang Yaoyi,12,from Shanghai |
| We used Wechat in class once.It was good.Everyone was excited to see their words on the screen.Some students used to be shy in class.They didn't speak in class.But everyone was surprised to see them talking a lot on WeChat.So I think it is good for us to use things like Wechat in class. --Liu Qing,15,from Zhejiang | We chat is good for class.However,we must use it carefully.When we use it in class,most students are excited to take part in activities and happy to talk about any questions.Surely,teachers are able to manage the time and control the class,or the class must be a little bit messy. --Sun Jiayang,13,from JIangsu |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | watches | B. | watched | C. | will watch |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com