精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.New Times Movie Theater has some great movies this weekend.Here is some information about them.
Where are we going,Dad?
Time:9:00a.m.-11:00a.m.Saturday
Price:¥20  Free:kids under 7years old
This film shows a forest trip about fathers and sons.During this trip they meet some dangerous activities and face lots of challenges …
Spacewalk
Time:2:00p.m.-4:00p.m.Saturday
Price:¥35  Free:kids under 7years old
Spacewalk is a science fiction film(科幻片) about the year 2100in space.A trip to the moon goes wrong …
E.T.
Time:9:00a.m.-11:00a.m.Sunday
Price:¥20  Free:kids under 7years old
This is a science fiction film about a group of aliens visiting the earth and one of them,E.T.,gets lost and is left on the planet.He is found by a 10-year-old boy,Elliot …
The Time machine
Time:2:00p.m.-4:00p.m.Sunday
Price:¥35  Free:kids under 7years old
This film is about a science fiction story.A scientist and inventor decides to prove(证实) that time travel is possible …
39.Lin Tao should watchC if he is interested in forest trip.
A.E.T.
B.The Time machine
C.Where are we going,Dad?
D.Spacewalk
40.Xiao Mei should get to the theaterB if she wants to watch E.T..
A.9:00a.m.-11:00a.m.Sunday
B.before 9:00a.m.-11:00a.m.Sunday
C.before 2:00p.m.-4:00p.m.Saturday
D.before 2:00p.m.-4:00p.m.Sunday
41.The Blacks should payC yuan if they see Spacewalk with their 6-year-old son.
A.20
B.35
C.70
D.105
42.A scientist and inventor decides to prove thatA in The Time machine.
A.time travel is possible
B.E.T.gets lost and is left on the planet
C.a trip to the moon goes wrong
D.some fathers face lots of challenges.

分析 这是新时代影剧院发布的信息,包括四个电影的名字,内容和价格等.

解答 39.C细节理解题.根据第一栏的This film shows a forest trip about fathers  可知林涛想要看关于森林的电影,应该看Where are we going,Dad?故选C.
40.B细节理解题.根据第三栏的Time:9:00a.m.-11:00a.m.Sunday可知小梅想要去看E.T.应该是在这个时间之前,故选B.
41.C细节理解题.根据第二栏的Price:¥35  Free:kids under 7years old可知布莱克一家要带六岁的孩子去看Spacewalk,孩子是免费的,故选C.
42.A细节理解题.根据第四栏的A scientist and inventor decides to prove(证实) that time travel is possible 可知科学家和发明家决定证明时间旅行是可能的,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.Betty:Hey,Tony!Did you enjoy yourself in London?
Tony:Yes!I went to see my friend Susie.And I(51)visited( visit) her school.
Betty:What are English schools like?
Tony:Here are a few photos.I took them(52)myself(I).
Daming:Let's have a look.
Tony:So this is Susie's school.It's got about 700pupils,(53)likemost schools in England.
Betty:How many pupils are there in a class in England?
Tony:About thirty.
Daming:We have forty in our class.So ours is a bit(54)bigger(big).Look,everyone is wearing a jacket and tie!
Tony:Yes,every student (55)wears(wear) school clothes in England.
Daming:And everyone is sitting around tables in the classroom.
Tony:That's right.They don't sit in rows.Look at the swimming pool and the huge sports ground.Most English schools have sports grounds.Kids there(56)really(real) enjoy playing football.
Daming:We like playing football too.And we also have(57)anexcellent swimming team.
Betty:I hope I can visit Susie's school one day (58)becauseit looks really great.
Tony:Our school is great too,and we have more students here.This means we have more people to play (59)with.
Betty:And more friends,(60)too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.--I'm sorry I broke your mirror.
--Oh,really?________.(  )
A.Don't be sorryB.I don't care at all
C.It doesn't matter   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Please _________ the soup to see whether I have put enough salt in it.(  )
A.smellB.feelC.eatD.taste

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.I haven't replied to Jim's letter yet.I'm too busy these days.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.A.simple  B.different  C.difficult.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Where are they going to eat their lunch?
A.in the park  B.in the restauraunt  C.in the office.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Hi everyone,I've been in Xuzhou for over a week now.I'm having a g (56)reat time.During the first f(57)ive days I visited some tourist attractions-Yunlong Lake,Yunlong Hill,Guishan Han Tomb(汉墓),etc.Most p(58)laceswere crowded with tourists,so yesterday I went shopping and I b  (59)ought some souvenirs.Today I went to an interesting art gallery.I got lost on my w (60)ay back to the hotel,but it didn't matter-I found a really good market w (61)ithlots of small shops.I ate in the hotel the first night,but usually I go out and have dinner in a restaurant b(62)ecause the food is fantastic.I've s(63)penta lot of money,but it's certainly worth it.I like people in Xuzhou.They are s(64)uch nice people!I've taken many photos so you'll be able to see f(65)or,yourself when I come back home next Wednesday.See you then!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.
An English Lecture
Do you have any problems when you are learning English?Come to the lecture on Friday afternoon!
Simon Greenall will give the lecture in the Science Hall.The address is at No.125,Beijing Road.
Get more information by calling 83156322.
Beijing Opera
Do you like listening to Beijing Opera?Come and join us on Saturday morning.Remember:No slippers(拖鞋)!
The opera will begin at 9:30in the Great Theater.Please go in and be seated ten minutes earlier.The tickets are free.
A Concert
Do you like classical music?Come to the concert on Sunday evening.
The concert will begin at 7:30in the People's Hall.
Ticket:
Adults:50yuan         Children(under 15):25yuan
46.The English lecture will begin onA.
A.Friday afternoon    
B.Saturday night.
C.Sunday evening.
D.Friday morning.
47.If you go to listen to Beijing Opera,you shouldA.
A.not wear slippers   
B.buy the tickets   
C.come at 7:40
D.come at 10:30.
48.The concert will be inD.
A.the Great Theater   
B.the Music Hall   
C.the Science Hall   
D.the People's Hall
49.Mr Green takes his wife and his 12-year-old son to the concert.He should payBfor the tickets.
A.75yuan                 
B.125yuan        
C.100yuan       
D.150
50.According to the passage,which of the following is TRUE?A
A.Simon will give you some advice on how to learn Englsih.
B.The concert is about jazz.
C.You can go to No.125,Beijing Road to listen to Beijing Opera.
D.You can go to listen to Beijing Opera on Sunday afternoon.

查看答案和解析>>

同步练习册答案