Invitation
The White family invites all the exchange students to a Barbecue Party. Saturday, July 3rd, 2~6 p.m. Summer Concert
Listen to local jazz group Blue Wind in Central Park! The concert is free. Everyone is welcome! Sunday, July 10 at 6:00 p.m.
Great Short Story Competition
Are you under sixteen years old? Do you want to win a free trip to Disneyland? All you have to do is to write a short story containing these three words: monster, thrilling and Disneyland. Write your story now and email it to Rebecca@163.com before July 30. Waiters Wanted
Age: between 20 and 40
Language: one foreign language (English or French) Requirements: ◆must be willing to work late ◆must be outgoing and friendly
Working place: Red Rose Restaurant
Tel: 0431—82233301
1.The Barbecue Party will be held on _____.
A.Saturday B.Sunday C.Tuesday D.Monday
2.Monster, ______ and Disneyland are the three words need to be contained in the story.
A.thrilled B.outgoing C.friendly D.thrilling
3.If you want to be a waiter, your age must be between ______ to 40.
A.6 B.16 C.20 D.30
1.A
2.D
3.C
【解析】
试题分析:这篇文章提供了四则信息,其中包括:烤肉聚会邀请,夏季音乐会,大型短篇小说竞赛,服务员要求。
1.细节题。根据文章The White family invites all the exchange students to a Barbecue Party. Saturday, July 3rd, 2~6 p.m.可知,白色家庭邀请所有的交换生在星期六参加烤肉聚会,故选A.
2.细节题。根据文章All you have to do is to write a short story containing these three words: monster, thrilling and Disneyland.所有的人都必须写一个故事,其中包含3个关键词:怪物,毛骨悚然的和吉斯尼乐园。故选D.
3.细节题。根据文章Waiters Wanted Age: between 20 and 40 可知,如果你想做一名服务员,你的年龄应该在20到40岁之间。故选C.
考点:广告布告类说明文
点评:中考的文体中往往会有涉及到表格题目,这类题目的特点是,信息量集中,所出的题目多以细节题为主。基于本文来看,全部都为细节题。答题时学生在理解全文的基础上对题目中关键字在文章中迅速定位,找到相对应的出处,即可迎刃而解。
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Their different ways of doing business. |
| B.Their different lifestyles. |
| C.The fact that the Japanese never say “No”. |
| D.The fact that the Japanese are slow to take action. |
| A.cause foreign businessmen to change their minds. |
| B.give a feeling of surprise to foreign businessmen. |
| C.attract foreign businessmen’s attention. |
| D.make foreign businessmen think wrongly. |
| A.American businessmen do things more slowly than Japanese ones. |
| B.American businessmen like to say “Yes” and “No”. |
| C.Americans usually say what they are thinking. |
| D.Americans do not say what they think or feel clearly. |
| A.Japanese businessmen are good at business |
| B.foreign businessmen should try to know Japanese ways of doing business |
| C.foreign businessmen must be more polite |
| D.you must learn from Japanese businessmen if you want to succeed |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2010年辽宁省大连市十四中八年级上学期期中考试英语卷 题型:完型填空
I am going to have a party tomorrow night. I told my mother that she needn’t do 42 for me. My friend Jane is coming, too. She would like to help me, 43 she can’t. Because she has a piano lesson in the morning and in the afternoon she has to babysit her sister. So I will do everything by myself. I try to make 44 party nice.
I sent invitation to my friends 45 . Now I am thinking about what I need to do tomorrow. Yes! I have to clean the room and do some shopping. I am going 46 some food, drinks and some fruit in the supermarket. I am going to make a shopping list 47 I go. I also have to decorate(装饰)the room. I need to do so many things, so I 48 see the movie “Da Vinci Code” after lunch. A terrible thing! The party begins 49 8 pm, so I must have my dinner 50 . I am tired after I finish 51 so many things and after dinner I can have a short rest.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2012届江苏省仪征市大仪中学初三上学期期中考试英语试卷(带解析) 题型:单词拼写
根据句子意思,用括号内所给中文或英语的适当形式填空。(每空一词)
【小题1】You should put all your _________ into your study and never give up.(努力)
【小题2】He has gone far __________ me in learning history.(超越)
【小题3】He preferred ____________my suggestions to making a decision at once. (考虑)
【小题4】That girl seems ____________ with the color of her pretty dress.(满意的)
【小题5】The noise kept us __________the whole night (醒)
【小题6】Please help those actors write down all the _________ names. (direct)
【小题7】He called me last night to ask for an___________ reply to his question.(immediately)
【小题8】Many beautiful fish are fast __________because of the serious pollution. (appear )
【小题9】How ____________ the girl looks in green! (energy)
【小题10】It is a ____________ to accept his sincere invitation.(pleasant)
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2011-2012学年辽宁省鞍山市初一上学期期末考试英语试卷(带解析) 题型:补充句子
从方框中选择合适的句子完成对话,使对话完整并正确。
A: Hey, Robert! Wait a minute.
B: What’s the matter, John?
A: 【小题1】________
B: Of course I can. What can I do for you?
A: 【小题2】________
B: Your birthday is next Saturday. We have more than a week to get ready for your party.
A: Yes, you are right. I want to write some invitation cards today.
B: That’s great. 【小题3】___________
A: 【小题4】My handwriting is bad, so I want you to write them for me.
B: OK. 【小题5】________You should practice writing to improve (提高) your handwriting.
A: Thank you very much. I’ll do my best.
| A. Some friends in our class. B. I’ll get to your house at about eight. C. Can you come to my house and help me? D. When is your birthday? E. I want to have a birthday party. F. How old are you? G. Who are you going to invite? |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com