I think the Buddy Club is great. I really enjoy talking with the older students about school life and growing up. They can tell me a lot. One student told me how he relaxed (放松) before exams. Another student told me about great websites about learning History and English.小题1:What does the writer enjoy doing at the club?| A.Learning Japanese. | B.Talking to older students. |
| C.Losing at table tennis. | D.Surfing the Internet. |
小题2:What websites did the writer learn about?| A.Paper planes. | B.Origami. |
| C.History and English. | D.Relaxing. |
小题3:Did the writer win the table tennis tournament?| A.No, and he was very unhappy. | B.No, but came second. |
| C.Yes, he won the doubles. | D.No, but he enjoyed watching it. |
小题4:How does the writer want to change the picnic?| A.He wants more fish to be caught. |
| B.He wants to make it shorter. |
| C.he wants to have it in a tent. |
| D.He wants to change it to a camping trip. |
小题5:What does the writer want to learn?| A.How to put up a tent and make a fire. |
| B.How to put up a tent and find his way through a forest. |
| C.How to make clean water and find his way through a forest. |
| D.How to find his way through a forest and climb a mountain. |
小题1:B小题2:C小题3:D小题4:D小题5:B小题1:细节理解题。句意:作者喜欢在俱乐部做什么?根据文中I really enjoy talking with the older students about school life and growing up. 可知答案选B。小题2:细节理解题。句意:作者能在网页上学什么?根据上文 Another student told me about great websites about learning History and English.,可知答案选C。 小题3:细节理解题。句意:作者赢得锦标赛了吗?由文中I didn’t do very well, but I learnt a lot from watching可知他没赢,但是看的很开心。故选D。 小题4:细节理解题。作者希望野餐做怎样的改变?根据第四段中I think it might be a good idea to change the Club Picnic to a Buddyweekend camping trip.可知答案选D。 小题5:细节理解题。句意:作者想学到什么?根据最后一段中We could learn how to put up (架起) tents (帐篷) and how to find our way through a forest. 可知答案选B。科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.To act as a doctor | B.To read some stories |
| C.To help family members | D.To write a story |
| A.One | B.Two | C.Three | D.Four |
| A.A great doctor | B.A mad scientist |
| C.A visitor on a spaceship | D.A good student |
| A.unhappy | B.sleepy | C.upset | D.awake |
| A.A strange dream | B.Mrs. King's class |
| C.Writing a story with imagination | D.An evil scientist |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.A bookseller. | B.A shopkeeper. | C.A conductor. | D.A gateman. |
| A.Late in the evening. | B.At midnight. |
| C.Early in the morning. | D.Early in the afternoon. |
| A.it was too cheap | B.it smelt bad | C.it cost too much | D.it wasn't big enough |
| A.Only one piece of meat. | B.Two pieces of meat. |
| C.Several pieces of meat. | D.Many pieces of meat. |
| A.Certainly. |
| B.Of course not. |
| C.He would try his best. |
| D.The story doesn’t give us the answers. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
Once there lived a man in a small town. He often said, “If I have lots of gold, I shall be the happiest man in the world.”小题1: What did the traveler love best? | A.Food | B.Drinks | C.Stones | D.Gold |
小题2: “He lost his way” means____________________.| A.“he didn’t know where he was and where to go |
| B. “he didn’t know where he came from” |
| C.“he didn’t know how to return home” |
| D. “he lost what he had on the way” |
小题3: When he found a bag full of gold he felt______________.| A.happy | B.hungry | C.thirsty | D.sad |
小题4: What’s the most useful to a hungry man?______________.| A.Food | B.Gold | C.Money | D.Stones |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空
| 小题1: |
|
| 小题2: |
|
| 小题3: |
|
| 小题4: |
|
| 小题5: |
|
| 小题6: |
|
| 小题7: |
|
| 小题8: |
|
| 小题9: |
|
| 小题10: |
|
| 小题11: |
|
| 小题12: |
|
| 小题13: |
|
| 小题14: |
|
| 小题15: |
|
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
| A.four | B.two | C.three | D.five |
| A.the orange | B.the orange tree | C.a football | D.money |
| A.有趣的 | B.请 | C.高兴的 | D.生气的 |
| A.on the same day | B.the next day | C.last week | D.on different days |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com