分析 这篇短文重要记述了一位司机为了孩子们感到温暖,没有关掉发动机,就离开了汽车,几乎导致一次事故,最后被一位聪明的小男孩关掉了引擎,救了一车人的故事.
解答 58-61:CDAB
58题答案:C考查细节理解.根据第一段"It was cold outside,and I didn't want the kids to get cold while I was using the bathroom,"he told a police officer.描述,可知这个司机不想这些孩子们感到冷.故选C.
59题答案:D考查细节理解.根据短文倒数第二段Jake wasn't impressed with what he had done."Stopping the bus,"he said,"was easy compared to playing Grand Theft Auto III,"his favorite action video game.描述,可知杰克喜欢玩游戏Grand Theft Auto III,故选D.
60题答案:A考查细节理解.联系下文because of the number of children (twenty) on the bus.描述,可知此处指的是加重对这位司机的指控的意思,故选A.
61题答案:B考查细节理解.根据短文第二段描述The bus slowly started moving away from the gas station.As the bus picked up speed,the kids began shouting and crying.Ten-year-old Jake ran forward to the driver's seat and held the steering wheel(方向盘).He pressed hard on the brake pedal(踏板) and managed to stop the bus as it came nearer to a river bed.Jake turned off the engine at last.,可知首先发生的是汽车开始缓缓移动,最后杰克关掉了引擎.故选B.
点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No,it isn't mine | B. | Sure.Here you are | ||
| C. | Yes,please | D. | No,thanks |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Application (申请) date ◆Students in New York should send their applications before July 18,2015. ◆Students of other cities should send their applications before July 16,2015. ◆Foreign students should send their applications before July 10,2015. | Courses(one hour for each period) ◆English Language Spoken English:22hours Reading and Writing:10hours ◆American History:16hours ◆American Culture:16hours |
| Steps ◆A letter of self-introduction ◆A letter of recommendation(推荐) ★The letters should be written in English with all the necessary information. | Cost ◆Daily lessons:200◆Sportsandactivities:100 ◆Travels:200◆Hotelservice:400 ★You may choose to live with your friends or relatives in the same city. |
| Please write to: Thompson,Sanders 1026King's Street New York,NY 10016,USA E-mail:KC-Summer-School@yahoo,com | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com