1. You can visit Ocean Museum on ______
A. Monday B. Tuesday
C. WednesdayD. Saturday
2. One can get free exams in Health Centre if he is _____.
A.73 B. 67 C. 35D. 27
3. How long does Health Centre last every day?
A. 5 hours B. 6 hoursC. 8 hours C. 10 hours
4. If you want to live in Jundu Tourist Villa, you should pay _____ per night at least.
A. nothing B. 50 yuan C. $ 75D. 480 yuan
1.D
2.A
3.C
4.D
【解析】
试题分析:这篇文章用图文的形式分别介绍了海洋博物馆、健康中心等几个地方的情况,其中包括开放时间,地点,联系电话,价格等几方面的信息。
1.。
2.细节理解题。根据文中所提供的信息Free exams for those over 70(为那些超过70岁的人免费检查)可知此题答案应为A。
3.计算分析题。根据文中有关健康中心的信息9:00 – 17:00,可知它每天的开门时间是8个小时,故选C。
4.细节理解题。根据文中提供的有关Jundu Tourist Villa 的信息:Price: 480 yuan per night or more(每晚480元或更多)可知此题选D。
考点:广告类阅读
科目:初中英语 来源:2014年北京市石景山区中考一模英语试卷(解析版) 题型:其他题
阅读下面短文,从短文后方框中所给的五个句子中选出四个,分别填入文中相应的序号后,使短文语义连贯,结构完整。
Do you get angry when your friends sing loudly while you are trying to work or when your best friend does not wait for you after school?
1. __________. Getting angry with others can cause you to lose friends.
Gary Egeberg, an American high school teacher, has written My Feelings Are Like Wild Animals to help you control your feelings. It tells how to stay cool when bad things happen
.
The book says that getting angry only makes problems worse. 2. __________. “Getting angry is not a natural way to act,” the book says, “It’s just a bad habit, like smoking.”
The book says you can control your anger easily – all you have to do is to tell yourself not to be angry.
The book gives many tips to help you if you get angry easily. 3.__________.
◆ Keep a record. When you get angry, write down why you are angry. Look at it later and you will see you get angry too easily.
◆ Ask your friends to stop talking to you when you get angry. This will teach you not to be angry.
◆4.__________. When you get angry, walk away from the problem and go somewhere else. Try to laugh.
A. Here are the top three B. Do something different C. It can never D. You may ask how to use the tips E. If you do, you need to control your feelings |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市海淀区中考一模英语试卷(解析版) 题型:书面表达
根据中文和英文提示,写一封意思连贯,符合逻辑,不少于50词的回信。信的开头和结尾已给出,其词数不计入所要完成的回信内,所给英文提示词语仅供选用,请不要写出你的校名和姓名。
假如你叫李华,最近和美国朋友Anna通过邮件谈论各自的初中生活,她对你的团队合作(teamwork)经历很感兴趣。请你根据她的问题回复邮件。
提示词语:difficult,encourage,work with,realize,important
Anna
What teamwork did you take part in? Playing sports? Having a party? Volunteering? Or...?
What did you do with others in the team?
How do you feel about teamwork?
Hi! Anna,
I'm glad to hear from you. I have benefited a lot from teamwork and I'd like to share my own experience.
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市海淀区中考一模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Tina _______ outgoing. She has many friends in her class.
A. areB. isC. wereD. was
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市昌平区中考二模英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Hello, everyone. Because of the high rate of school violence (暴力) in some areas, teenagers’ safety becomes a serious problem. We are planning to set up an organization, or you can call it a group --- School Watch. It makes sure that students have a safe school environment. Please be part of our plan!
What is School Watch?
School Watch is a volunteer project in our school. It helps us stop violence and improve the quality of school life. It will keep yourself and your schoolmates safe. The other members of School Watch care for you and your classroom, and you do the same for them.
Is it for everyone?
Anybody can become a member of School Watch because everyone has something to offer.
What else can it do?
School Watch makes it possible for us not only to help each other but also to make friends with each other. Some members may offer to help the schoolmates who have problems with their homework.
Who will be the School Watcher?
Our school will look for the School Watcher and give him or her lots of prizes. You could be the one!
How do you join it?
To be part of this plan, the only thing you need to do is to talk to the director of School Watch in your grade. You can check the official website at www.schoolwatch.com if you want to get more information.
1.What is School Watch?
2. Where is the School Watch?
3. Who can join School Watch?
4. How do you join it?
5. What does the passage tell us?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市昌平区中考二模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I used to be afraid to speak in front of public before, but recently I _____ a lot. A. have improvedB. improved
C. will improveD. am improving
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市昌平区中考二模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You can find many English novels from Mr Zhao’s QQ ____ download them.
A. andB. butC. orD. so
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市昌平区中考一模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I think Book 6 is ________ than Book 5.
A. much difficultB. very difficult C. more difficultD. the most difficult
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年北京市怀柔区中考一模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
--- Your shoes are so old. Why don’t you buy a new pair?
--- Because I _______ all my money on an iPod.
A. spend B. spent
C. will spend D. have spent
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com