精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.In the USA,students have many activities after school.And they have many clubs.
Students like to go to the studying club after school or on weekends.①他们通常骑自行车或乘公共汽车去那儿. The studying club is an interesting club.Students can do their homework,read books and learn computers there.②They can also play games in the club. The club isn't a class.It is only a learning center.
Schools also have sports and other kinds(其他种类) of clubs for students.Students can join the baseball,soccer,basketball or swimming club.They can also join the music,dancing or chess club.Some schools also open the ③gyms and swimming pools on Saturdays and Sundays.Students can have fun and learn a lot there.
46.将①处划线句子译成英语.
They usually go there by bike or by bus.
47.将②处划线句子译成汉语.
他们也可以在俱乐部里做游戏..
48.③处划线单词的意思可能是"C"
A 办公室     B 餐厅      C 体育馆
49.When do students go to the studying club?
After school or on weekends..
50.Is the club a class?
No,it isn't..

分析 这篇文章主要介绍了在美国,学生有许多课外活动.他们有许多俱乐部.学生喜欢放学后或周末去俱乐部学习.俱乐部并不是一个班级.学校也有体育和其他俱乐部的学生.每到周末一些学校也开放体育馆和游泳池.

解答 答案:46.They usually go there by bike or by bus.考查翻译.他们通常骑自行车或乘公共汽车去那儿.他们they.通常usually.去那go there,there是地点副词,省略 to.骑自行车用词组by bike,乘公共汽车用词组by bus.故答案为They usually go there by bike or by bus.
47.他们也可以在俱乐部里做游戏.考查翻译.They can also play games in the club.they他们.can情态动词可以.also也,放于句中.play games是固定词组做游戏.在俱乐部里用介词in.故答案为他们也可以在俱乐部里做游戏.
48.C  词义猜测题.根据Some schools also open 一些学校也开(  )和游泳池,和第四行句子Schools also have sports and other kinds of clubs for students.学校也有体育和其他俱乐部的学生.可知在学校里,应该是体育馆.故选C.
49.After school or on weekends.细节理解题.根据第二行句子Students like to go to the studying club after school or on weekends.学生喜欢放学后或周末去俱乐部学习.故答案为After school or on weekends.
50.No,it isn't.细节理解题.根据第三行句子The club isn't a class.俱乐部并不是一个班级.所以答案是否定的.故答案为No,it isn't.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.I am looking forward towatching (watch) a wonderful football match myself.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-_________?
-Because they are smart.(  )
A.What is itB.How are they
C.Why do you like monkeysD.Where are pandas from

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.A new shopping mall isopposite (在…..对面) our school.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-I have a meeting to attend.I have to go first.
-It's raining hard.________ until it stops or you'll get wet.(  )
A.ArriveB.StayC.ComeD.Leave

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

4.Rudi Matt lived in a small village in the Swiss Alps in 1865.What he wanted most in the world was to climb (31)A highest peak (山峰) in the Alps.(32)D mother and his uncle,Franz,a mountain guide,wanted him to stop (33)A and start working in a hotel.Rudi would not (34)B his dream and secretly got in touch with an English mountain climber (35)Dwas planning to climb the highest peak.
Franz was very angry when he found out (36)B Rudi had done,but he finally agreed to let Rudi go if he went climbing,too.Franz also didn't want to see Emil Saxo,a guide from another village,got to the top (37)C him.
Rudi turned out to be a very good climber,(38)A as they got close to the top,the Englishman got sick and couldn't go on farther.Franz (39)C behind to take care of him,but Saxo continued,wishing to be the (40)A to the top.Rudi went after Saxo,hoping to(41)B him to the top.When they met,Saxo fought with Rudi and fell down by accident.Saxo was(42)D and hurt.Rudi must decide whether to carry Saxo back down to safety or to continue alone to the top.
He thought Saxo's life was more (43)C than his dream and helped him down.During that time,the Englishman and Franz continued the climb,and finally (44)Breached the top.Later,the villagers (45)D knew Rudi was the real conqueror (征服者) of the mountain.

31.A.theB.aC.anD./
32.A.RudiB.The Rudi'sC.Rudis'D.Rudi's
33.A.climbingB.climbC.to climbD.climbed
34.A.try outB.give upC.go overD.work out
35.A.whatB.whichC.whomD.who
36.A.whichB.whatC.thatD.where
37.A.afterB.behindC.beforeD.over
38.A.butB.soC.orD.for
39.A.walkedB.restedC.stayedD.watched
40.A.firstB.secondC.thirdD.last
41.A.takeB.beatC.pushD.help
42.A.helpfulB.helpingC.helpsD.helpless
43.A.popularB.successfulC.importantD.interesting
44.A.heB.theyC.themD.him
45.A.bothB.noneC.eitherD.all.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.Job requirements:
★Register(注册) a store on the Internet.
★Do a market survey and think of creative ideas.
★Develop a wide social network that helps make the store liked by a lot of people.
Time needed:
3-5 hours a day.
Cost needed:
From Zero to as much as you can spend.(Zero?if the supplier makes you an agent(代理商),you needn't spend anything on the products before they are sold.)
Possible income:
Anywhere from less than 100yuan a month to more than,10,000 yuan.

阅读以上信息,完成下面的短文,每空一词.
Are you looking for a part-time job during the holiday?I'll be happy to offer you one.That is to open an (56)onlinestore.
You should register a store on the Internet first.Then you need to do a market survey,which can help you (57)come up with some creative ideas.In addition,you should develop a wide social network to make your store(58)popular/welcome/welcomed.If you're an agent,you can give money to the supplier for the products(59)after they are sold.
In a word,it's an easy job.It won't take you (60)over 5 hours a day.If you devote yourself to it,you may get more than 10,000yuan in a month.
 Come on!Your dream will come true.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.I(61)am Kate,and my sister is (62)Gina.I am  tidy,but Gina is(63)not.In our room,my books and tapes are(64)inthe bookcase.(65)Mykeys are in  my schoolbag.I(66)have a clock.It is on the desk.Gina's books(67)areeverywhere---on her bed,on the sofa and under the chair.The white model plane is(68)hers.It is under(69)the desk."(70)Where is my schoolbag?Where is my ruler?"Gina always asks.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.I ____ him as soon as I saw him.(  )
A.fall in love withB.fell in love with
C.felt in love withD.have fall in love with

查看答案和解析>>

同步练习册答案