精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
37.What can we learn from the reading?C
A.Kelly likes the story of Morning Star.
B.Kelly thinks Hugh Wayne will win the Best Actor.
C.Eunice has seen Laura Harper's other movies before Roses.
D.Eunice is surprised that Morning Star is selling more tickets than Took Off.
38.Which is said in the reading?B
A.Morning Star is Hugh Wayne's first movie.
B.Julia Adams is noticed for her acting in Roses.
C.Took Off has already won Tony Baker many prizes.
D.Laura Harper has won the Best Actress more than once.
39.What does we're on the same page about this mean in the reading?A
A.Kelly and Eunice both agree who will win the Best Actress.
B.Kelly and Eunice are both reading news about Roses on the Internet.
C.Kelly and Eunice are both excited about the Ciné Prize nominations.
D.Kelly and Eunice both read the book Roses before it was made into a movie.

分析 Kelly:你读过关于 Ciné Prize nominations(电影奖提名)的消息吗?
Eunice:是的,我不相信Took Off会得到最多的提名,没有那么好.
Kelly:拜托这是一年中最好的电影!演员们是了不起的,故事是精彩的.里面的Tony Baker 是如此伟大!我相信他这次会最终赢得最佳男演员.
Eunice:我更喜欢Hugh Wayne.他在Morning Star里面很可爱.
Kelly:他得到提名很幸运.但一个漂亮的脸蛋只能让他到走这么远.
Eunice:至少 Morning Star的票房比Took Off的票房来的更好一些.
Kelly:好的,让我们不要谈论Wayne.你认为谁会赢得最佳女主角?
Eunice:ulia Adams,那是肯定的!她在电影rose中是真的明星. 即使Laura Harper也不会那么光彩照人,在这部电影之前,我想没有任何人能比Laura做的更好.
Kelly:我很高兴我们在这个问题上保持同样的观点.许多人认为Julia 在Roses里表演得很好,如今她已经成为了互联网的话题.我相信她一定会成为真正的赢家!

解答 37.答案:C;推理判断题;根据Eunice的谈话Before this movie,I thought no one else was better than Laura,可知Eunice以前看过Laura Harper的其他电影;故选C.
38.答案:B;细节理解题;根据短文内容Julia Adams,that's for sure!She's really the star in Roses.可知Julia Adams因为演出 Roses这部电影而被注意;故选B;
39.答案:A;句意理解题;根据短文内容I'm glad we're on the same page about this…I'm sure she'll be the winner可知两人都认同Julia Adams获得女主角这个观点;on the same page,意见一致;故选A.

点评 首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Many more trees should ____ this year.(  )
A.plantB.be plantedC.plantedD.be plant

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-         did the important meeting         ?
-For about two hours.(  )
A.When; beginB.How long; beginC.When; lastD.How long; last

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-Where's dad?
-He ________on the phone in the bedroom.(  )
A.talksB.talkedC.has talkedD.is talking

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.__________children Simon and Jim are!They always come up with lots of new ideas.(  )
A.How imaginativeB.How modest
C.What imaginativeD.What modest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

6.根据图示和提示词,写出恰当的句子,每图一句.
要求:1.使用全部的提示词;   
2.写出完整的句式结构.

The monkeys are very cute..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I'mafraid of the dark.That's why I always go to sleep with the light on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.Lin Shuhao,______ NBA star,will miss ______ matches this season because of his broken leg.(  )
A.an; theB.an; aC.a; theD.the; a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.You will fail in this examunless (除非)you do it carefully.

查看答案和解析>>

同步练习册答案