精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
16.The Internet nowadays opens a wide world to people,including teenagers,but many parents worry that their children may meet with something unhealthy when searching online.In order to solve this problem,a new search engine for children called Kiddle has appeared.
Search results are filtered(过滤),so only safe website are shown and descriptions are written in simple language.Searches with bad words are shut off,too.
Kiddles uses the same colors as Google in its logo and a similar design on its homepage,too--with an extra robot picture.
The top three Kiddle search results show safe websites and pages written specially for kids,and those websites and pages are well chosen and checked by Kiddle developers.
The fourth to seventh results will be safe and trusted websites that are not written for adults.They provide expert content,but are harder for kids to understand.
Unlike on Google,most results appear along with large thumbnail pictures(缩略图)to make it easier for children to find what they are looking for.For example,when searching for"meow meow".Google produces pages for information about a drug(毒品)that has"meow meow"as its nickname(绰号),but Kiddle lists information only about cats,even with some cartoon pictures.
The company explained,"Websites which appear in Kiddle search results satisfy family-friendly requirements,as we filter websites with unhealthy content."
Kiddle-a Child-Friendly Search Engine
Characteristics•Only safe websites are shown.
•Descriptions are written in simple language.
•(36)Few bad words appear.
LogoIt uses the same colors as Google with a robot picture.
ContentThe top three search resultsWebsites and pages are written (37)specially for kids,after being well chosen and checked.
The fourth to seventh resultsWebsites are also worth (38)trusting and have content written in a simple way.
The eighth and onwards resultsWebsites are safe and famous,written for adults,and they are not (39)easy for kids to understand.
(40)Difference from Google•Kiddle has many thumbnail pictures.
•Kiddle only gives safe information.
AdvantageKiddle satisfies family-friendly requirements.

分析 文章大意:当今的互联网打开了一个广阔的世界的人,包括青少年,但很多家长担心他们的孩子可能会遇到一些不健康的东西在网上搜索.为了解决这个问题,为孩子设计的一种新的搜索引擎叫Kiddle.搜索结果被过滤,所以只有安全的网站显示和描述是用简单的语言编写的.
不像谷歌大多数结果出现大的缩略图图片使它更容易为孩子找到他们寻找的东西.例如,当搜索"喵喵".谷歌出现了药物一种药的昵称,但Kiddle列表的信息只有猫,甚至一些卡通图片.

解答 36题答案:Few考查细节理解.根据文中的第二段:Searches with bad words are shut off,too带有粗俗的话也将关闭,及提示可知用Few修饰可数名词复数表否定意义,故答案是Few.
37题答案:specially考查细节理解.根据文中的第四段:The top three Kiddle search results show safe websites and pages written specially for kids可知打开的前三句是专门的为孩子们写的安全网页,修饰动词要用副词故答案是specially
38题答案:trusting考查细节理解.根据文中的第五段:The fourth to seventh results will be safe and trusted websites that are not written for adults,可知trusted指被信任的,be worth trusting值得信息,be worth doing,故答案是trusting.
39题答案:easy考查细节理解.根据文中的第六段:They provide expert content,but are harder for kids to understand.对于孩子们更难理解,结合句子结构用easy,与not构成否定的,不容易,与原文也相符,故答案是easy.
40题答案:Difference;考查细节理解.根据后面描述的是Kiddle与谷歌有区别的地方,也就是不同之处,故答案是用名词Difference.

点评 本文介绍了专门为学生研发的搜索引擎叫Kiddle,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.When is your history class?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.My classes finish at 1:50,after that I have an art lesson in two hours.C in two hours 改为 for two hours
                      A                                                              B         C.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.如果楼房倒塌了里面还有人,这些蛇形机器人能帮助寻找楼房下面的人.
If buildingsfall down with people inside,these snake robots can helplook for people under the buildings.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

11.Do you like jeans?Of all kinds of clothes in the world,jeans are the most popular.They are popular with many people,rich or poor,young or even old.People all around the world wear them,in the US,China,Cuba,France and Australia.Why are they so popular?Who made the first jeans?
Two men found gold in California(加利福尼亚) in 1849.Lots of people went there at once to look for gold after hearing the good news.Levi Strauss,a young man from Germany,got to California in 1850.Instead of looking for gold,he went there to sell things to these workers.He found that these men needed strong pants,so he began to make them.He used a kind of strong cloth--people make tents from it-to make the jeans.He put rivets (柳钉) on the pockets to make them strong,because the workers always put rocks in the pockets.These jeans were so strong that they could last a long time.Then jeans became very popular in a short time.
56.B are the most popular kind of clothes in the world.
A.Shorts
B.Jeans         
C.Sweaters          
D.T-shirts
57.People found gold in  California  inA.
A.1849             
B.1850          
C.1859              
D.1860
58.Levi Strauss arrived in California toC.
A.look for gold                     
B.make food for these workers
C.sell things to these workers      
D.make jeans
59.Levi Strauss'pants were popular becauseD.
A.they were cool                    
B.they were very comfortable
C.they were cheap                   
D.they were very strong
60.What is the best title of the passage?B
A.Jeans Are Popular
B.The History of Jeans
C.Why Are Jeans Strong              
D.A Young Man and Gold.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.无论何时,只要需要他,Ben 总会来帮忙.
Ben will always come to helpwhenever he is needed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.那位老人常年生病住院.That old manis ill in hospital all day long.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.We are looking forward tomeeting(meet)you  soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16."     ?""She is very friendly."(  )
A.What was she like?B.What did she look like?
C.What is she?D.What is she like?

查看答案和解析>>

同步练习册答案