精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Choose the best choice from A,B or C according to what you read.

66.If the Jacksons want to have dinner together this week,they can go toC.
A.Anchor on Tuesday            B.Robert's Restaurant at 10:30pm
C.Anchor on Saturday
67.You can go to Robert's Restaurant when you are inB.
A.Australia             B.Britain           C.France
68.Which of the following information can NOT be found in the two pictures?C
A.Which day Anchor is closed?B.Anchor's phone number.
C.Robert's Restaurant's opening time.
69.Anchor is known forA.
A.its homemade meals           B.its service for parties
C.the Gardiner's Corner
70.What are these two pictures?C
A.Tickets               B.Menus            C.Advertisements.

分析 Anchor家庭餐馆 家常饭--常年提供 每日上午8点到晚上9点营业  周二关门 萨顿市High街北部48号26092号公路 电话:905-722-4102 打电话为你们一群人预定 欢迎渔夫和猎人.
罗伯特餐馆  开门时间到晚上10:30 星期六全天休息 欢迎所有的聚会 地址:伦敦 商业街17号(紧挨着Gardiner's Corner) 电话:BIS8649

解答 66.C 细节理解题.根据第一幅图中的开门时间是all year round和closed Tuesdays可知,星期二是关门的,其他时间都可以.根据第二幅图中关门时间为晚上10:30,可知如果你10:30去,饭店就关门了,故选C.
67.B 细节理解题.根据第二幅图中地址中有London,可知是在英国,故选B.
68.C 细节理解题.根据原文中A选项在第一幅图中"closed Tuesday"提到了;B选项在第一幅图中"905-722-4102"也提到了.故选C.
69.A 细节理解题.根据第一幅广告中的homemade meals-all year round可知Anchor家庭餐馆以家常菜闻名,故选A.
70.C 细节理解题.根据两幅图中有营业时间,提供什么样的服务,电话等信息,可知是广告,故选C.

点评 本题难点在于信息乱,因为这两幅是广告,有图画,有各种信息,不像其他纯文字的,故找到关键信息是做题的关键.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.When winter comes,days get______.(  )
A.long and longB.short and short
C.longer and longerD.shorter and shorter

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.-Excuse me,is there a bank near here?
-Sorry,I have no idea.(  )
A.I don't knowB.I won't go there
C.I don't tell youD.I don't think so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.如果有人热心地帮助了你,你应说"_______"表示感谢.(  )
A.Good morningB.Nice to meet you
C.Thank you   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Sports are important in English life.The people of England are sports lovers.Some of the world's famous sports began here such as football and cricket.
Football is a game played in winter and early morning.Lots of people play football in parks or playgrounds just for fun.With hundreds of year's history,it is one of the most important sports in England.The English love football very much and they turned most of their main players into famous persons.David Beckham and Bobby Charlton became heroes for many children.The most interesting part of the English football year is the FA(Football Association) Cup Final each May.

56.Sports areA in English life.
A.impotant      
B.not important      
C.unpopular      
D.impossible
57.Football is a fast game playedD.
A.in winter     
B.in early spring      
C.in summer      
D.A and B
58.A lot of people in England play football inC.
A.fields      
B.school halls      
C.parks or playgrounds      
D.Gyms
59.David Beckham and Bobby Charlton became heroes for manyB.
A.teachers      
B.children      
C.workers      
D.farmers
60.According to the passage,the FA(Football Association) Cup Final is inC.
A.each April      
B.each June      
C.each May.      
D.each August.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.我们相信,美好的梦想会成为现实.
We believe that good dreams cancome true.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Do you need my help,Mary?
-_____________.(  )
A.Yes,pleaseB.I'd love toC.Never mindD.Well done

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.It's too dark in the room.He can hardly see anything,_________?(  )
A.can't heB.can heC.does he

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

17.你刚从海南岛回来,请用英语写一篇关于海南岛的报道.词数:60-90.不要署名.内容还包括以下要点:
(1)中国第二大海岛;
(2)气候温暖,空气新鲜;
(3)有海滩,有高大的椰子树;
(4)可以游泳,钓鱼,划船等;
(5)可以品尝各种海鲜.
参考词汇:island岛,coconut palm tree椰子树,seafood海鲜.

查看答案和解析>>

同步练习册答案