精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.My life plan is to visit all the states in the US.Several years ago,my husband and I were traveling in the northwest.One day,when we were having our breakfast,I lost my wallet that had over 300in it.There was no way for us to be able to find it,but we went on with our trip.
We went off to drive around and enjoy the city,completely forgetting my missing wallet.Later on,when I checked my phone,there was a message from the boss of the restaurant where we had our breakfast:
"I have something that belongs to you,and you're going to be very happy."
We got back to the restaurant and there was the wallet on the table with all the money in it!
The boss's son found the wallet in front of the door,and brought it to him.He thought that it must belong to someone who had a meal in the restaurant,so he checked inside and found my phone number on a piece of paper.
63.Where were the writer and her husband when she lost her wallet?D
A.They were in their hometown.
B.They were in the southwest of the US.
C.They were in the northeast of the US.
D.They were in the northwest of the US.
64.According to the passage,we can say thatB.
A.the writer always lost things during her trips
B.the message was a good surprise to the writer
C.the wallet was not important for the writer
D.the writer didn't mind that she had lost her wallet
65.Which of the following is TRUE according to the passage?C
A.The writer lost her way when she was looking for her wallet.
B.The writer finally found her wallet under the table of the restaurant.
C.It was in front of the restaurant's door that the wallet was found.
D.The boss's son knew the writer's phone number and called her.
66.What can we know from the passage?B
A.The boss of the restaurant knew the writer before.
 B.The writer was thankful to the boss of the restaurant.
C.The writer knew someone would bring back her wallet.
D.The writer wasn't upset when she found that her wallet was missing.
67.Which of the following words can describe the boss best?B
A.Interesting.
B.Nice.
C.Hard-working.
D.Stupid.

分析 这篇短文讲述了作者在美国西北部旅行时,弄丢了自己的钱包.饭店里的老板的儿子捡到钱包并归还给作者的拾金不昧的故事.

解答 63.答案:D.细节理解题,根据Several years ago,my husband and I were traveling in the northwest.One day,when we were having our breakfast,I lost my wallet that had over 300 in it.可知:他们在美国西北部旅行时,有一天吃早饭,作者弄丢了钱包.故选:D.
64.答案:B.推理判断题,根据One day,when we were having our breakfast,I lost my wallet that had over 300in it.There was no way for us to be able to find it,but we went on with our trip.可知:作者弄丢了钱包,没有办法找到它,而这对他们来说是非常重要的.结合下文:We went off to drive around and enjoy the city,completely forgetting my missing wallet.可知:他们很喜欢这个城市的美景,因而忘记了丢失的钱包.可以猜测出:作者没有希望找到自己的钱包.根据Later on,when I checked my phone,there was a message from the boss of the restaurant where we had our breakfast:"I have something that belongs to you,and you're going to be very happy."可以推断出:这消息对作者来说是一个意外的惊喜.故选:B.
65.答案:C.细节理解题,根据The boss's son found the wallet in front of the door,and brought it to him.可知:作者的钱包是在饭店门前找到的.故选:C.
66.答案:B.推理判断题,阅读全文可以知道:作者钱包里没有多少钱(I lost my wallet that had over 300 in it.),无法找到它(There was no way for us to be able to find it,but we went on with our trip.)然而,在旅行的某一天,接到饭店老板的信息(Later on,when I checked my phone,there was a message from the boss of the restaurant where we had our breakfast:"I have something that belongs to you,and you're going to be very happy.")可以推断出:作者很高兴找到钱包,因此:作者应该对饭店的老板表示谢意.故选:B.
67.答案:B.推理判断题,interesting有趣的,nice友好的,好的;hard-working勤奋的,stupid愚蠢的,根据短文内容可知:饭店里的老板把他儿子捡到的钱包归还给物主,这说明他是友好的.故选:B.

点评 首先通读全文,了解文章大意,然后弄清题干意思,对照短文信息确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Lisa is _____than her sister.(  )
A.more  smarterB.much  smarterC.more  smartD.very  smarter

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.This is a whitecup.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.用方框中所给单词的适当形式填空. 每词限用一次,每空限填一词.
have healthy one hear read.
56.Too much ice cream is bad for yourhealth.
57.He is always thefirst to get to school every weekday.
58.They all enjoyreading English novels.
59.I'veheard that you will play in your school basketball team.
60.We're all tired.We'd betterhave  a rest.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.The air here is fresh.There are not many tall buildings in our town.The best building is in our school.There are four hundred students and twenty-five teachers in our school.In the front of the school,there is a playground.I often play basketball with my classmates on it.There is a little garden behind our school.And we can grow beautiful flowers and plant trees in the garden.Next the garden,there is an orange orchard(果园).You can hear birds singing everywhere.There is a river not far from our school.In summer,we usually go swimming in it.

56.The writer livesA.
A.in a small town
B.in the city of Guilin
C.in a village    
D.in a tall building
57.There isC in the front of our school.
A.a river
B.a tall building
C.a playground       
D.a garden
58.People can hearB singing here and there.
A.students    
B.birds
C.cows       
D.teachers
59.The students oftenD in summer.
A.play basketball
B.plant trees
C.grow flowers       
D.go swimming
60.What is the best title of the passage?B
A.The garden
B.A small town
C.The River    
D.The best building.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Having a dog as a family member can be really great.There are so many good things about having a dog.
◆Dogs can be great friends.If you are sad,he can sit with you or look at you,you can see love in his two big eyes.And when you are happy,he can run and play with you hapily.If your parents aren't at home,you are not lonely,because you have this great friend.
◆You will always have this friend,he or she always loves you and you can also learn to look after(照顾)him or her.
◆You need to take dogs for a walk every day,this can help you exercise yourself,too.
◆When you are busy,dogs can just sit quietly near you for hours.But when you want to go out to play or relax,they are always ready to go with you.
59.What can dogs do?A
A.Play with you.  
B.Talk with you.
C.Sleep with you.  
D.Study with you.
60.Where are the dogs when you are very busy?D
A.Out of the house.                    
B.Sleep in your bed.
C.Play with other dogs in the garden.  
D.Sit quietly near you.
61.What's the meaning of the underlined(划线的)word"lonely"in Chinese?B
A.自在.   
 B.孤单.    
C.兴奋. 
D.自由.
62.What can we learn from the passage?D
A.It's unhealthy to keep dogs as pets.
B.We don't have to look after dogs.
C.When we are busy,dogs often make noise.
D.Taking a walk with dogs is good for your health.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.Mrs.Wei is 59years old.She is a very good English teacher in a middle school.She's so busy,but she loves her job as a Kid King.Mrs.Wei likes dancing,too,but she is so busy and she doesn't have time.Next year Mrs.Wei will retire(将要退休).She doesn't need to go to work from then on.There is a DanceClub behind Mrs.Wei's home,near a park.The members(成员)of the club dace in the park every afternoon."I'd like to join the Dance Club when I retire.That's my favorite,"says Mrs.Wei."and I also want to join a Cooking Club.My husband(丈夫)isn't very healthy.I want to cook healthy food for him.I hope we both keep healthy and dance together."
 46.Mrs.Wei likesC.
A.dancing      
B.singing    
C.teaching and dancing
 47.The underlined word"Kid King"meansB.
A.欺诈王         
B.孩子王     
C.山羊王 
48.Where is the Dance Club?C
A.Behind a park.
B.Near a hospital.
C.Behind Mrs.Wei's home.
 49.Mrs.Wei wants to join the Cooking Club because sheA.
A.wants to cook healthy food for her husband
B.can't cook welC.wants to be a cook
50.Which one is right(正确的)?C
A.The Dance Club is near Mrs.Wei's school.
B.Mr.Wei's husband works at a school,too.
C.Mrs.Wei will retire at the age of 60.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.Dear Henry,
How are you?I'm writing to you in my school.It's a middle school.Our school is very nice.There are about 2000students and 150teachers in our school.There are three grades and in each grade there are ten classes.I'm in Class Two,Grade Seven.I go to school from Monday to Friday.There are five classes in the morning and two in the afternoon.We play games every afternoon after class.I like playing soccer very much.I often play it with my classmates.
I have three good friends.One of them is Li Lei.He is a Chinese boy.He often helps me with my Chinese.I help him study English.The others are twins.They are Lucy and Lily.They come from England.We often sing and dance together.We are very happy!
Please write soon.
Yours,
Ben 26.Where is Ben writing to Henry?B
A.At home.
B.In his school.
C.On the playground.
D.Under the tree.
27.How many good friends does Ben have?C
A.One.
B.Two.
C.Three.
D.Four.
28.How many classes are there in his school?D
A.Ten.
B.Twenty.
C.Fifteen.
D.Thirty.
29.How many classes does Ben have a day?D
A.Four.
B.Two.
C.Five.
D.Seven.
30.Which is right?A
A.The twins are English.
B.Li Lei is a Japanese.
C.Ben has classes on Saturday.
D.Ben doesn't know Li Lei or the twins.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

15.Colors often have different meanings in different cultures.In the U.S.,people have found the following to be true.
Black
Black is the color of power.It is also popular in fashion because it makes people appear thinner.
White
White is the symbol of purity.White is thought to be a summer color.However,white shows dirt and is more difficult to keep clean than other colors.
Red
This is the most exciting color.Red furniture (家具) should look very good since it will attract a lot of attention.Red cars are the thieves'favorite.Red is often used in restaurants because it is an appetite (食欲) stimulant.This means it can make people eat more.
Blue
Blue is the color of the sky and the ocean.Peaceful blue is often used in bedrooms.Studies show that weightlifters are able to lift heavier weights in blue gyms.
Green
Green represents nature.It is the easiest color on the eye.Hospitals often use green because it relaxes patients.
Yellow
Sunny yellow is a cheerful color,yet people lose their tempers (发脾气) more often in yellow rooms,and babies cry more.

49.Which color is a summer color?B
A.Blue.       
B.White.     
C.Green.    
D.Red.
50.The underlined word"stimulant"means"A".
A.刺激物   
B.防腐剂     
C.辐射物       
D.装饰品
51.Where is color red often used?D
A.In bedrooms.   
B.In gyms.     
C.In hospitals. 
D.In restaurants.
52.Which of the following statements is TRUE,according to the passage?C
A.White can make people eat more.
B.Blue can make patients feel more relaxed.
C.People can get angry easily in yellow rooms.
D.Black cars are popular among thieves.

查看答案和解析>>

同步练习册答案