精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

Here are four of my friends. Get to know them and their interesting experiences.

I’m Mark. I’m 12. I have learned a lot about cycling and cycled about two hundred miles (英里) with my friends. We all felt very excited.

My name is Sam. I’m one year older than Mark. I have entered a competition. At last, I won it and the prize was a seven---day holiday to my favourite country —America.

You can call me Linda. I’m the same age as Mark. I have been to Hong Kong Disneyland with my parents. I was excited to see so many cartoon characters(人物) because I often dreamed about them.

John is my name. I’m one year younger than Sam. I have learned to ride a horse because I thought it was exciting. Before I learned it, I fell off the horse many times. But that was very interesting for me.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. There are _____ children at the age of 12.

A. five B. two C. three D. four

2. _____ has cycled a long way.

A. Mark B. Sam C. Linda D. John

3. What did Sam win in the competition?

A. A holiday to America.

B. A visit to London.

C. A travel to Hainan.

D. A trip to Hong Kong Disneyland.

4. What did Linda often dream about?

A. Hong Kong Disneyland. B. Her friends.

C. Cartoon characters. D. Her parents.

5. What did John think of horse-riding?

A. Boring. B. Tiring.

C. Exciting. D. Relaxing.

 

1.C

2.A

3.A

4.C

5.C

【解析】

试题分析:本文叙述了作者的四个好朋友Mark、Sam 、Linda及John各自的年龄和一些有趣的经历。

1.小题1】细节理解题。根据I’m Mark. I’m 12. You can call me Linda. I’m the same age as Mark. John is my name. I’m one year younger than Sam.可知Mark、Linda及John 三个人都是12岁了,故选C。

2.小题2】细节理解题。根据I have learned a lot about cycling and cycled about two hundred miles (英里) with my friends. 可知Mark骑车走了200英里,故选A。

3.小题3】细节理解题。根据At last, I won it and the prize was a seven---day holiday to my favourite country —America.可知Sam 最后赢得了一次去美国的一次旅行,故选A。

4.小题4】细节理解题。根据I was excited to see so many cartoon characters(人物) because I often dreamed about them.可知Linda 希望看见许多卡通人物,故选C。

5.小题5】细节理解题。根据I have learned to ride a horse because I thought it was exciting.可知John认为骑马是很有趣的,故选C。

考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2015届黑龙江大庆第二十五中学八年级下期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

“I sometimes get up at three or four in the morning to surf the Internet.”

“I check my e-mail almost forty times a day.”

“I seldom spend less than three hours each time on the net.”

“I spend more time in chatrooms(聊天室) than with my ‘real-life’friends.”

Do you know any people like these? They are part of a new addiction(瘾)called Internet addiction. According to experts, Internet addicts(迷)spend at least thirty to forty hours online every week. They lose control of the time they spend on the Internet.

For example, one college student was missing for several days. His friends were worried and looked for him everywhere but couldn’t find him. They called the police(警察). The police found the student in the computer lab(网吧): he was surfing the Internet—for seven days straight.

A study shows that about six to ten percent of Internet users become addicted. The teenagers spend more time on the Internet than with friends and family. That’s why some experts worry most about young people.

Is “surfing the Internet” a hobby or an addiction for you? You may have a problem if you have one of the following symptoms(症状):

★You go out with your friends less and less.

★You can’t wait to get online again.

★You’ve decided to spend a short time online, but then you spend several hours.

★You do not go to important family events or you do not do school projects because you like to spend hours on the Internet.

What is the solution? Some experts suggest that people set strict limits on their time for Internet use. You have to learn to control it, or the Internet would control you.

1.An Internet addict spends at least ten hours online every week.

2.The missing college student was found in the computer lab.

3.The experts don’t worry about young people at all.

4.Young people should control their time online.

5.According to the passage, we know it’s bad for young people to spend too much time online.

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届辽宁大连第七十六中学八年级4月月考英语试卷(解析版) 题型:完形填空

I’ve never thought about talking with a stranger online before. I thought it was dangerous, but last month I it. Let me tell you what happened. I set up my speaker and my microphone (话筒) and then began walking into different kinds of , because I didn’t know which room was right me. I just wanted to find a native (本地的)English speaker to talk to, I failed(失败).Several days later, I went online again and an English speaking room. I hoped this room would become a good place for learners. The third time, I stayed in my room, and several people entered it. There were two native English speakers. One was from the UK, and the other was from Australia. It was too because neither of them had a microphone.

couldn’t speak to us but just typed words so our conversation went on . However, I learned a lot from that conversation. I thought I have known a lot about English, but the fact is that I still have a way to go. I will work harder.

1.A. read B. finished C. tried D. took

2.A. stations B. libraries C. rooms D. parks

3.A. for B. in C. with D. on

4.A. though B. but C. so D. because

5.A. found B. closed C. broken D. left

6.A. Chinese B. English C. maths D. history

7.A. bad B. soft C. proud D. favourite

8.A. We B. You C. I D. They

9.A. healthily B. well C. slowly D. quickly

10.A. short B. long C. easy D. good

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届辽宁大连第七十六中学八年级4月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Listen, the music sweet. It’s my favourite.

A. sounds B. smells

C. feels D. tastes

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届辽宁大连第七十六中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单词拼写

阅读下面短文,在短文的空格内填入一个适当的词,使其内容通顺。(每空格限填一词)(本题共5小题;每小题2分,满分10分)

Only mother love is true love. It gives everyone everything all his life.

When you are still a baby, mother takes good care of you as much as possible. In your waking hours she always holds you in her arms. When you are ill, she stops her work right now to look 1. you day and night and forgets about herself. 2. you are growing up day by day, she feels very happy.

When you are old 3. to go to school, mother still looks after you all the time. On cold winter days, she always tells you to put on more clothes. She always stands in the wind 4. for you back from school every day. When you hurry to leave home for school with little breakfast. She always feels worried about you at home. She usually knows about you study and spend much money on your school 5. . When you do well at school, you will see the brightest smile on her face. Mother can do everything for you day after day.

Mother is always ready to give everything she has to her children, not to receive. What true love that is in the world! We will remember Mother Love for ever!

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届辽宁大连第七十六中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

The weather report says it will rain tomorrow, so bring an ______with you.

A. umbrella B. book

C. shirt D. tape

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届辽宁大连第七十六中学八年级10月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

----Why not ______a present for our father, because it’s Fathers’ Day tomorrow.

---- That’s a good idea.

A. sell B. buy

C. show D. bring

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届贵州六盘水初中教研联盟学校八年级上期末英语试卷(解析版) 题型:单项填空

There will be pollution this year than last year.

A. fewer B. much C. less D. many

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2015届湖南麓山国际实验学校初三上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:阅读理解

 

Name

Vicky Chow

Birth place

Gaoxiong, Taipei

Birthday

December 20, 1981

Hobby

Sleeping& Eating junk food

Dream

Working in a city by the sea

1.How old is Vicky Chow?

A. 20 B.32 C. 33

2.In the future which city might Vicky choose to work in?

A. Changsha B. Sanya C. Beijing

3.Which of the following is true?

A. Vicky isn’t from China.

B. Five days after Vicky’s birthday is Christmas Day.

C. Vicky is athletic.

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案