分析 这篇短文给我们介绍了电子垃圾,随着科技的发展,电子产品更新换代的速度越来越快,这样我们旧的东西不要了,有些人就把他们扔掉了,这样就产生了很多电子垃圾.电子垃圾对环境和人们的健康是有危害的,因此我们应想办法正确的处理电子垃圾,减少污染.
解答 36.B细节理解题.根据第一段which can be produced every day?How do you deal with your computers,MP4players and mobile phones when they're broken or you want a new one?可知电脑是电子垃圾,故选B
37.A 细节理解题.根据题干可知,答案应定位在第二段中,According to the United Nations,in 2014,people around the world produced 41.8 million tons of e-waste and only recycled 6.5 million tons The USwas the biggest waster,producing 7.1 million tons可知,美国的电子垃圾是最多的,故选A.
38.C词义猜测题.根据题干the toxic chemicals(有毒化学物质) can get into the earth or air,effecting the environment and people's health,意思是:有毒物质进入到了土壤和空气中,影响环境和人们的健康.根据因果关系可推知,这对环境和人们的健康肯定是有影响的.influencing影响,故答案为B.
39.C细节理解题.根据最后一段To help reduce (减少) e-waste,we can buy longer lasting (持久的) electronic products.可知,如果我们想要减少电子垃圾,购买持续时间更长的电子产品是一个好办法.故应选C.
40.D主旨大意题.这篇短文的体裁是议论文,文章一开始是以问题提问,引出了电子垃圾这个概念.而且全文的描述都是来回答这个问题的.根据第二段和第三段的开头句和最后一段可知,我们需要去保护环境,不要乱丢电子垃圾,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | turn off | B. | turn down | C. | turn on | D. | turn up |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | stay out | B. | staying out | C. | to stay out | D. | stayed out |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Four (56)steps to make your handwriting beautiful | |
| Use paper (57)with lines | Using paper that has lines can stop you from writing up or(58)down when you write English words or sentences.Be sure to fill the lined space completely.And make sure those capital letters are written(59)properly. |
| Slow down | If you write too fast,it's hard for you to stop where you should.Try slowing down a little to make(60)fewer mistakes. |
| (61)Holdyour pencil right | When you hold your pencil the correct way,writing is much (62easier.Try to be(63)relaxed and don't hold the pencil so har |
| Draw more pictures | While(64)drawing pictures,you need to use the skills to control your pencil better.Even though you have no chance to draw at school,you can practice (65)alone at home. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where the bank was | B. | where the bank is | ||
| C. | where was the bank | D. | where is the bank |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | remind; of | B. | let; down | C. | wake; up | D. | talk; about |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com