精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.
Lost:
I lost my dictionary in the school library.My name is on it.I must find it.Call me at 5578-3356.
Jack
Found:
A blue schoolbag is in Classroom 3E.An English book,a notebook and a pencil box are in it.E-mail:Anna2014@sina.com.
Anna
Alan,
Is this your tape?Please come to the computer room after class.
Nick
Lost:
My pencil box.A blue pen,two green pencils and a purple ruler are in it.My phone number is 5548-4439.
Tina
46.B lost a dictionary.
A.Alan         B.Jack       C.Nick        D.Tina
47. Anna found aA.
A.schoolbag      B.tape     C.pencil box     D.ruler
48.D isn't/aren't in the pencil box.
A.A pen                          B.A ruler
C.Two pencils                   D.An eraser
49.The tape isC.
A.in the school library          B.in Classroom 3E
C.in the computer room           D.in a schoolbag
50.Which is TRUE(正确的)?B
A.You can call Jack at 5548-4439.
B.You can e-mail Anna to find your schoolbag.
C.Alan found a tape in the school library.
D.Tina's ruler is green.

分析 丢失:
在学校的图书馆我丢了我的字典,上面有我的名字.我必须找到它.请打我的电话5578-3356.杰克
找到:
在教室3E找到 一个蓝色的书包.里面有一本英语书,一本笔记本和一个铅笔盒.我的邮箱是anna2014@sina.com.安娜
艾伦,
这是你的磁带吗?下课后请到电脑室来.
尼克
丢失:
我的铅笔盒,里面有一支蓝色的钢笔,两个绿色铅笔和一个紫色的尺子.我的电话号码是5548-4439.蒂娜

解答 46.答案B 细节理解题 由文中第一表格的署名为Jack:I lost my dictionary in the school library可知 在学校的图书馆Jack 丢了他的字典,故选B
47.答案A 细节理解题 由文中第二表格Anna Found:A blue schoolbag is in Classroom 3E可知 安娜找到了一个书包,故选A
48.答案D 细节理解题 由文中 My pencil box.A blue pen,two green pencils and a purple ruler are in it可知 我的铅笔盒,里面有一支蓝色的钢笔,两个绿色铅笔和一个紫色的尺子,没有橡皮,故选D
49.答案C 细节理解题 由文中 Is this your tape?Please come to the computer room after class.可知 这是你的磁带吗?下课后请到电脑室来,故选C
50.答案B 理解判断题 由文中 A blue schoolbag is in Classroom 3E.An English book,a notebook and a pencil box are in it.E-mail:Anna2014@sina.com.Anna可知 在教室3E找到 一个蓝色的书包.里面有一本英语书,一本笔记本和一个铅笔盒.我的邮箱是anna2014@sina.com.安娜,故选B

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Join Us for a Day at Sky Amusement Park
Children aged 12 to 16 are invited to take part in the"Event of the Summer"at Sky Amusement Park,the most popular amusement park on the West Coast.Sky has more than 80 exciting amusement rides.For sports lovers,there are basketball courts,an indoor baseball field and climbing walls.
No amusement park would be completed without a gift shop.Sky has two.
You won't want to miss out on this day of fun.Join us at Sky Amusement Park on July 14.Please register (登记) early.
●The cost of the trip is $30.This includes tickets and all rides.
●We suggest that all children bring lunch.
●Buses leave at 9:00 AM and return at 5:00 PM.
●Rain Date:Thursday,July16.
Register at the Children's Recreation Center at the Town Hall by July 6.
A one-day registration will also be held on July 9 at the Johnson School.
 For more information,call Lucy Parks at 666-9268

61.Who can take part in the"Event of the Summer"?C
A.Children under 12         
B.Children aged 10-14    
C.Children aged 15    
D.Children over 16
62.What had the children better bring?A
A.Lunch.
B.A gift.
C.A baseball.
D.A basketball.
63.When can children register at the Johnson School?B
A.On July 6             
B.On July 9             
C.On July 14             
D.On July 16.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

6.We all agree that we should make a better plan.(改为简单句)
We allagree to make a better plan.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.If you try your best now,you'llbe able to make a living by(能够谋生) doing what you love.(able)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.The famous writer introduced us his new book that will ___________ next month.(  )
A.give youB.come outC.put out

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Gregg Bleakney's dream was to travel the Americas from top to Bottom.He got the idea after he finished a long bike ride.Gregg's friend,brooks Allen,also liked riding a bike.The two friends talked and made a plan:they would travel from Alaska to Argentina-by bike.
To pay for the trip,Gregg and Brooks worked to save money for a long time.Once they were on the road,they often camped outdoors and ate cheaply.In many places,local people opened their doors to the two friends and gave them food.
On their way,there were deserts,rainforests and mountains.They visited modern cities and ancient ruins (遗迹) such as Machu Picchu in Peru.And they made many friends from all over the world.
In May 2007-two years,twelve countries,and over 30,500kilometres later-Gregg finally reached Ushuaia,Argentina.(Near Guatemala,Brooks had to go back and Gregg continued without him.)
The trip taught both men a lot about traveling.What did they learn?Here is some of Gregg's advice:
Travel light.You should carry many things with you.
Be flexible (灵活).Don't plan everything.Then you'll be more relaxed and pleased especially if there are problems.
Be polite.one traveler told Gregg,"Nobody wants to fight or cheat a nice man."It's true.
76.Gregg Bleakney's dream was totravel the Americas from top to bottom.
77.Before traveling,the two friendsworked to save money for a long timeto pay for the trip.
78.Gregg got to Ushuaia,Argentina in May 2007.
79.According to the passage,if you plan everything for a trip,you won't be more relaxed or pleased especially if there are problems.
80.One traveler told Gregg that nobody wanted tofight or cheat a nice man.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.She didn't always thinkcarefully (仔细地)about what she was doing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Last weekend after a quick lunch at a snack bar,I still had some extra time before going through security(安检) to catch my flight to Los Angeles.Not knowing what to do,I then decided it was the perfect time and place to look for an act of kindness to do.
Outside security there was a girl having flowers for sale.I told her that I'd like to buy flowers for someone else,and she could decide who to give them to.She looked a little confused,so I suggested perhaps she should give them to someone who looked a little sad.That was because he or she might need some cheering up.
At first,the girl answered,"That's crazy."But then I explained a little more about the idea of doing something kind for a stranger,and she understood.
"I'll never know how it turns out,"I said,"but you will have the chance to make someone's good day."At that time,she started to seem excited about it.
She went to take the flowers out of the water they were sitting in,and I explained,"It's fine to leave them in there until the person who you want to give them to comes."
At that point,I think she was between surprised and happy.Because it might be her first time to meet a customer like me.I paid for the flowers,said goodbye,and joined in the security line.

44.Where was the writer last weekend?C
A.At the bus station.
B.At the train station.
C.At the airport.
D.At the subway station.
45.The writer wanted to buy flowers because heC.
A.thought the flowers were beautiful
B.thought the girl was poor
C.wanted to cheer up someone sad
D.wanted to make friends with the girl
46.At first the girl thought the writer wasB
A.kind
B.crazy
C.bored
D.rich
47.According to the passage,the girl mightAafter the writer left.
A.give the flowers to a stranger.
B.take the flowers home.
C.sell the flowers to others.
D.leave the flowers at the airport.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.The governmentpromised(承诺) that the water pollution problem would be solved in two months.

查看答案和解析>>

同步练习册答案