| Dear editor, I am a thirteen-year-old boy.I'm not good at studying.Some people don't even want to talk to me.So I usually feel lonely.Sometimes I think that if I wanted to leave home,nobody would care.How can I stop feeling like this? Peter |
| Dear Peter, Without knowing more about you,it is hard for me to give you some good advice. First,I am sure that you are wrong that nobody would care if you left home.What about your parents?And other family members?It seems that you are very sad.You'd better go to see a doctor or talk to your parents.They will be able to help you. Second,Work hard in class,and do more exercise.Finish your homework on time.Never give up.I'm sure that you will do better at your study. Third,make friends with more people.I'm sure there is someone in your class who feels lonely,too.You never know how other people feel inside.Try to make friends with them.Or you may join a club to meet new people and make friends with them.You need to find happiness in yourself.Write a list of all the good things about yourself,learn to like yourself,and then others will see your confidence(自信) and like you,too. Editor |
分析 这篇文章主要讲了彼得给编辑写信寻求帮助,编辑告诉他要找到自己的幸福.写下对自己所有的好东西,学会喜欢自己,然后别人会看到你的自信,喜欢你.
解答 41.答案:D.细节理解题.根据I'm sure there is someone in your class who feels lonely,too我确信你们班肯定也有感到孤独的人,可知选D.
42.答案:B.细节理解题.根据it is hard for me to give you some good advice.我给你一些好的建议很困难.可知应选B.
43.答案:A.细节理解题.根据you may join a club to meet new people and to keep yourself busy你可以加入俱乐部,遇见新的人,使你自己忙碌起来.故选A.
44.答案:C.细节理解题.根据You need to find happiness in yourself.Write a list of all the good things about yourself,learn to like yourself,and then others will see your confidence and like you,too.你需要找到自己的幸福.写下对自己所有的好东西,学会喜欢自己,然后别人会看到你的自信,喜欢你,可知故选C.
45.答案:C归纳理解题.通过first,I am sure that you are wrong that nobody would care if you left home.What about your parents?And other family members?It seems that you are very sad.You'd better go to see a doctor or talk to your parents.They will be able to help you.Second,I'm sure there is someone in your class who feels lonely,too.You never know how other people feel inside.Try to make friends with them.Third,make friends with more people.I'm sure there is someone in your class who feels lonely,too.故选C.
点评 首先通读全文,了解文章大意,然后弄清题干意思,对照短文信息确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Monday | Practice volleyball 3:00p.m.一5:00p.m. |
| Tuesday | Go to see Jim in Children's Hospital 8:30p.m.一10:30p.m. |
| Wednesday | Part-time job 1:00p.m.一5:00p.m. |
| Thursday | Go to the station to meet her uncle Ricky at 9:00a.m. |
| Friday | See Mr.Green 10:30a.m.一11:30a.m. Part-time job 2:00p.m.一6:00p.m. |
| Saturday | A birthday party for Linda 7:00p.m.一10:00p.m. |
| Sunday | Help Bob with his Math |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | no more | B. | more | C. | any longer | D. | no longer |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com