精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.A little girl thought she was not as beautiful as other girls,and nobody liked her.So she was always unhappy and didn't like to talk to others.However,one day,her mother gave her a beautiful hair clip.When she wore it,she looked much more beautiful than before.She decided to wear it to school.
On her way to school she found that everyone who saw her smiled at her.Most of her schoolmates said"hello"to her,but this never happened before.She thought that the beautiful hair clip had brought her them all.She was so happy about all of the wonderful things.Although she didn't tell her classmates about her beautiful hair clip,they all wanted to know what had happened to her.
When she went back home after school,her mother asked her,"Did you know you dropped your hair clip?I found it by the door this morning."
She understood that she hadn't worn the hair clip to school at all.
It is not important that we wear or how we look.The most important is how we think about ourselves.
根据短文内容,判断下列句子正误.正确的用"A"表示,不正确的用"B"表示.
31.The little girl was not beautiful because she had no money to buy a hair clip.
32.Her mother didn't like the little girl,either.
33.Most of the schoolmates liked her beautiful hair clip very much on that day.
34.Her mother found the clip by the door after the girl went to school.
35.It is not important what we wear or how we look.

分析 有一个女孩儿觉得自己不漂亮,没有人喜欢她.有一天她的妈妈给她买了一个漂亮的发夹,她觉得戴上发夹以后自己也变漂亮了.她决定戴着发夹去学校.走在路上的时候,她发现很多人都给她微笑、打招呼,她喜欢这一切.她以为这些变化都是那个发夹带给她的,但是当她回家才知道她早晨出门的时候把发夹落家里了.

解答 31:B   推理判断题  这句话意为"女孩儿不漂亮,因为她没钱买发卡."根据"A little girl thought she was not as beautiful as other girls,and nobody liked her"可知,小女孩儿只是自己认为自己不漂亮,所以这句话不正确.
32:B   推理判断题  根据"A little girl thought she was not as beautiful as other girls,and nobody liked her"可知,只是小女孩儿觉得没人喜欢她,故这句话不正确.
33:B   推理判断题  根据"She understood that she hadn't worn the hair clip to school at all"可知,那天她并没有带发卡,所以人们喜欢她并不是因为发卡,故这句话不正确.
34:A   细节理解题   根据"Did you know you dropped your hair clip?I found it by the door this morning"可知,她的妈妈是在她去学校后发现的发卡,故这句话是正确的.
35:A   细节理解题   根据"It is not important that we wear or how we look.The most important is how we think about ourselves"可知,我们戴什么或者长什么样子不重要,故这句话正确.

点评 这是一篇阅读判断题,做这道题时要先通读短文,弄清楚短文大意,然后在文中找出相关句子,根据句子判断所做小题描述是否正确.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Kevin,have you sent your application?
-No,I would like to read it again.I __________ it after dinner.(  )
A.sendB.sentC.have sentD.will send

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.There ____ a sports meeting in our school tomorrow.(  )
A.areB.isC.will beD.will have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Wild animals aren'tfree(自由的) because they may become dishes on the table any time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.不应该允许16岁青少年扎耳洞.
Sixteen-year-olds shouldn't be allowed to get their ears pierced.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.Actually,girls can be ______ they want to be just like boys,whether it is a pilot,an astronaut,or a general manager.(  )
A.whereverB.howeverC.whateverD.whoever

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.一I've made little progress in English during this term.
一Don't worry.                 .  (  )
A.It's never too old to learn
B.Well begun is half done
C.The early bird catches the worm
D.Rome wasn't built in a day

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.When      take      delicious       time       bags
In a fast food restaurant,there are no waiters or waitresses.Usually the food is already prepared so the waiting(86)time is short.You can take away the food in paper or plastic(87)bags.Once you get your food,you can enjoy it at the table or (88)take it home.You can eat the food with your hands or use forks and knives.(89)When you have finished eating,you are expected to throw all the paper and plastics into a large litter bin.
Fast food is normally not considered (90)delicious,and the taste is usually the same each time you buy it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.The carfollowed(追随)the truck for thirty miles yesterday.

查看答案和解析>>

同步练习册答案