You’re in a department store and you see two fashionable young women, looking at a sweater. You listen to their conversation:
“I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla! They are hard to find. It’s much cheaper than the one Sara bought in Rome.”
They leave and you go over to see this sweater. You’ve never heard of Lorenzo Bertolla, but those girls looked really fashionable. They must know. So, you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes.
Every day we notice what people are wearing, drinking and eating. If the person looks cool, the product seems cool, too. This is the secret of undercover marketing (秘密行销). Companies from Ford to Nike are starting to use it. It can reach people that don’t pay attention to traditional advertising. For example, consumers between the age of 18 and 34. They have a lot of money to spend, but they don’t believe ads.
So advertising agencies hire (雇佣) young actors to “perform” in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice misleading, but the marketing manager Jonathan Reseller calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing”
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
1.Why do the two fashionable young women make the conversation in the store?
A. Because they want to buy the clothes.
B. Because they are the owners of the store.
C. Because they want to draw other customers’ attention.
D. Because they are excited to find the clothes.
2.What is Lorenzo Bertolla?
A. The name of a clothing store.
B. The brand name of a sweater.
C. The name of a fashionable girl.
D. The name of an advertising agency.
3.The undercover marketing mainly aims at .
A. teenagers B. the old
C. young adults D. young women
4.According to the passage, which sentence is wrong?
A. The two fashionable young women are hired by an advertising agency.
B. Some companies begin to use the undercover marketing.
C. The customers between 18 and 34 don’t believe the ads.
D. The undercover marketing is not as good as the traditional advertising.
5.What’s the passage mainly about?
A. Lorenzo Bertolla clothes.
B. Undercover marketing.
C. Traditional advertising.
D. Companies about Ford and Nike.
1.C
2.B
3.C
4.D
5.B
【解析】
试题分析:这篇文章主要讲了秘密行销。商场通常雇人来进行秘密行销,销售的主要对象是年轻的顾客。
1.细节理解题。根据You never realize that those young women are employees of an advertising agency. They are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes你从未意识到这些年轻女性是一家广告公司的员工。他们实际是被雇佣来从商店到商店大声谈论洛伦佐衣服的。可知选C。
2.细节理解题。根据“I can’t believe it—a Lorenzo Bertolla! They are hard to find. It’s much cheaper than the one Sara bought in Rome. “我不敢相信——洛伦佐!他们很难找到。这比在罗马的莎拉买的便宜得多。可知应选B。
3.细节理解题。根据So advertising agencies hire (雇佣) young actors to “perform” in bars and other places where young adults go.故选C。
4.细节理解题。根据文章最后一段没有表达秘密行销比传统的销售不好。可知故选D。
5.归纳理解题。通过整篇文可知,这篇文主要讲了秘密行销。故选B。
考点:故事类阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试3英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Last Friday we went to the Forest Park to have a picnic. After that, we _________to write an 800-word composition.
A. asked B.were asking
C.have asked D.were asked
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟考试1英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
For this little boy,it was the coldest winter.In that winter,his father lost a leg in an accident. He couldn’t go out to work again.From then on,his father became another person. He often lost his temper and beat him.
One night, the boy was walking slowly lonely on the street. He passed a lovely small shop, He looked at some nice packages(包) of coffee quietly for a long time. An idea came into his mind .He knew his father loved coffee and he knew stealing was no good.But all he could think of was his father’s smile.He soon put a package of coffee into his jacket and ran back home.He gave the coffee to his father,who gave a smile that the boy had missed for so long.But,unfortunately,before his father could taste the coffee,the shopkeeper broke in and caught the boy. His father beat him again.
Years later, he became a successful businessman. One day, his mother called and said his father wanted to see him. Busy working, he refused. Weeks later, he heard the sad news that his father had passed away. When he went through the relics(衣物) ,he found an old box.Inside the box was the coffee that he had stolen from the shop.On the cover was his father’s handwriting:“The gift from my son.”There was also a letter:“Dear son,I’m a failure as a father. But I also have a dream—to own a coffee shop, where I can make cups of coffee for you. I’m sorry I didn’t make it.”
Sadness suddenly occupied him. He regretted not meeting his father for the last time, and decided to complete his father’s dream. After quitting his own job, he started a coffee business.
The coffee business is now a huge success. And the little boy is Howard Schultz—the owner of the multinational corporation Starbucks.
1.Why did the boy’s father become a different person?
A.Because the boy didn’t study very hard.
B.Because he lost a leg and couldn’t support the family.
C.Because he lost an arm in an accident.
D.Because it was the coldest winter.
2.From the second passage, we could infer that________________.
A.the boy wanted to taste the delicious coffee
B.the boy liked stealing things
C.the boy wanted to make his father happy
D.the boy’s mother liked drinking coffee
3.What did the boy regret most?
A.Not meeting his father for the last time.
B.Stealing coffee in a coffee shop.
C.not completing his father’s dream.
D.Getting troubling for his family.
4.What does the underlined part “pass away” mean?
A.出国 B.通过 C.外出 D.去世
5.The writer wants to tell us _____________.
A.Howard Schultz started a coffee business to complete his father’s dream
B.the father was kind to the boy and never beat him
C.the little boy is Howard Schultz—the owner of KFC
D.the boy’s mother loved his coffee so much that she kept it in an old box
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南焦作第十七中学九年级模拟7英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You can’t drive your car on the path because it’s ______ designed for Bus Rapid Transit(快速公交).
A. properly B. normally
C. gradually D. specially
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟9英语试卷(解析版) 题型:书面表达
书面表达(15分)
假如你是Thomas, Jack 是你美国的一个笔友,前不久他写信告诉你他生活和学习上遇到的困难,希望你能给他提供一些帮助。请你根据下面一封E-mail, 写出你的建议。(80字左右)
Dear friend,
How is it going? I am writing to tell you something about my problems. I really need you help. I am very upset every day. I have too much homework, and I always stay up very late. I also find some difficulties learning math. I am under too much pressure. I don’t want to communicate with my parents, they don’t understand me. I can’t do what I want to do. What should I do?
Yours,
Jack
Dear Jack,
I am sorry to hear that you have so many problems in your life.
Yours
Thomas
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟9英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Would you like some more noodles?
— . I like noodles very much.
A. No, thanks B. Yes, I would
C. Only a little D. Just a few
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟9英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I want to help these homeless people, but I don’t know what I could them.
A. to help B. help
C. helping D. helped
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟8英语试卷(解析版) 题型:单项填空
______bad weather! I can’t go to the People’s Park with my classmates.
A. What a B. How a
C. What D. How
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟6英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Mrs. Jackson was a rich woman. She had many friends. She liked cooking very much and she often invited her friends to her big house.
One day, she invited some of her friends to lunch. She wanted very much to try a new way of cooking a fish, and she was very pleased with herself when the dish was ready. The fish was very hot, so she put it near the open window to make it cool. But five minutes later, when she came back for it, she was surprised to see her neighbor’s cat, Mike, eating the fish. She was in time to stop the cat before it was too late. That afternoon everything was good and all her friends liked the fish very much. They talked until four o’clock. Then they said goodbye and left.
At the end of that afternoon, when she was alone again, Mrs. Jackson was very tired but happy. She was sitting in the chair just near the window. Then through the window, she was surprised to see her neighbor’s cat dead in the garden! Why, the fish must be bad! What would happen to her friends? She telephoned her family doctor at once. The doctor told her to call each of her friends to see him at the hospital. At last, the danger was over.
Once again, Mrs. Jackson was alone in her chair in the sitting-room, still tired but no longer happy. Just then the telephone rang. It was her neighbor. “Oh, Mrs. Jackson, Mike is dead. He was killed by a car and put in your garden…”.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
1.Why did Mrs. Jackson put the fish near the open window?
A. Because she didn’t cook the fish.
B. Because she wanted to give the fish to the cat.
C. Because she wanted to cool the fish.
D. Because she wanted to show how delicious the fish was.
2.When did Mrs. Jackson’s friends leave her house?
A. At 4:00 a.m. B. At 4:00 p.m.
C. At 5:00 a.m. D. At 5:00 p.m.
3.How did Mrs. Jackson feel when she saw the dead cat?
A. Angry. B. Frightened.
C. Surprised. D. Happy.
4.Put the following events that happened in order.
① Mrs. Jackson called her doctor.
② Mrs. Jackson cooked the fish in a new way.
③ Her friends saw the doctor.
④ Mrs. Jackson saw the dead cat.
A. ②③④① B. ④①②③
C. ②④①③ D. ①②④③
5.Which is NOT true according to the passage?
A. Mrs. Jackson had lots of friends.
B. One of her friends killed the cat.
C. Her friends enjoyed the fish very much.
D. All her friends were all right.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com