分析 一个星期日的早上,格林先生和他的孩子,比尔,在一家大商店里.格林先生想给格林夫人买一件新衬衫.比尔喜欢橘子,所以他父亲也为他买两公斤橘子.比尔想买一些图画书和彩色铅笔,商店里有很多的人.他们是男人和女人,老人和年轻人,他们都想在那里买东西.
解答 41.答案:B.细节理解题.根据One Sunday morning Mr Green and his child,Bill,are in a big shop 可知比尔英语中一般用作男孩的名字,故选B,他的儿子.
42.答案:A.细节理解题.根据Mr Green wants to buy a new blouse for Mrs Green.可知是位比尔的母亲买新衬衫.故选A.
43.答案:C.细节理解题.根据Bill likes oranges比尔喜欢橘子,可知选C.
44.答案:D.细节理解题.根据Bill wants to buy some picture-books and colour pencils,too.比尔想买一些图画书和彩色铅笔.可知选D.
45.答案:D.细节理解题.根据There are many people in the shop商店里有很多的人.可知这家商店站满了人,故选D.
点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据所给问题选择正确选项完成试题.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Improving Your Writing by Reading | |
| Facts | •Reading good writing (62)helps you become a good writer. •You don't understand the (63)advantages of reading and what to get from reading. |
| Ways | •Read not to learn but for (64)fun. 1)Develop a great (65)interest in the subject and flow of the writing. 2)Learn from the writer's (66)mistakes if possible. 3)(67)Time shouldn't be spent in analyzing the passage but in enjoying the passage from the whole. |
| •Read as a common consumer rather than a critic. •(68)Devote yourself to reading poems and enjoy the lines. | |
| Conclusions | •Don't make yourself (69)bored with reading. •Select your (70)favourite writers and enjoy their works. •You are sure to make (71)progress during reading. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| In China,it's rude to use your chopsticks to hit an empty bowl.And you are not supposed to point at anyone with your chopsticks.When you finish eating,place them on top of the bowl.And you should never stick your chopsticks into the food. |
| When in India,do as the Indians do.In India,you are expected to eat with your right hand.That's because Indians think the left hand is"dirty".(When you shake hands with an Indian,you should also use your right hand.) |
| In France,you are not supposed to put your bread on your plate.Instead,you should put it on the table.And when you eat fruit,you should cut it up and eat it with a fork.In France,don't eat anything With your hands except bread. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com