精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.Travel information

Place of interestBeihai ParkDongting LakeMount Mang
Location (位置)Beihai DistrictYue yang CityYizhang County (县)
Phone Number388669933296663726868
Price of Ticket¥150Free¥120
DescriptionAn amusement park with a lakeA lake with plenty
of fresh fish
A famous forest park

56.You can visit a famous forest park inC.
A.Beihai District    B.Yue yang City     C.Yizhang County
57.If you do not know how to go to Beihai Park,you can callA to get information.
A.3886699   B.3329666    C.3726868
58.Dongting Lake is famous forB.
A.birds   B.fresh fish     C.flowers.
59.If you and your parents visit Mount Mang,you need to payC.
A.¥120    B.¥150   C.¥360.
60.Which is true according to the travel information?A
A.You can go to  Dongting Lake for free.
B.Mount Mang is in Yue yang City.
C.The price of the ticket for Beihai Park is the lowest.

分析 本文介绍了三个景点(北海公园、洞庭湖和邙山)的位置、电话、票价和景点的描述.

解答 56.C 细节理解题.根据题干a famous forest park可知想要去的是一个森林公园,根据表格右下角的信息,可知是森林公园的景点是邙山,位于宜章县.故选C.
57.A 细节理解题.根据题干可知我们需要去北海公园一竖列去找联系方式,电话号码为3886699.故选A.
58.B 细节理解题.根据题干可知问的是洞庭湖最出名的是什么,可知应该去最后一行去找,根据"A lake with plenty of fresh fish"可知洞庭湖最出名的是新鲜的鱼,故选B.
59.C 计算推理题.根据邙山一竖列中的价格¥120,可知如果是三个人去需要360元.故选C.
60.A 细节理解题.根据洞庭湖一竖列中价格一行,可知是免费的.故A正确.根据最后一竖列邙山的位置宜章县,可知B错误.根据价格比较,可知北海公园是最贵的,不是价格最低的.故C错误.故选A.

点评 本题是表格阅读题.信息明确,内容少.带着问题很容易就可以找到或计算出正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-More and more people think              necessary to let the students teach themselves.
-That's true.They can improve themselves in this way.(  )
A.it hasB.itC.that

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.A/An_________ can use his drawings to tell about beautiful mountains,the blue sea and many other things.(  )
A.actorB.scientistC.artistD.doctor

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.The Gay Genius is the book __     I like to read every day.(  )
A.thatB.whoC.what

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.B.补全对话.从所给的选项中选择五个选项填空,使对话完整,并将答题卡上对应选项涂黑.
A.But I don't like driving.B there were many people there.C.It was quite awful.D.He was at the beach E.I felt really excited.F.So I slept late.G.It rained and rained all day long.

A:How was your day off,Lucy?Did you have a good time?
B:Oh,no!(51)C.
A:Really?What happened?
B:Well,we went camping and the weather was terrible.(52)G.
A:Oh,that s too bad.
B:Ugh!Because the weather was so bad,we went
for a drive.(53)A.It was really boring.
A:Sounds terrible,Larry.
B:How about your day off,Tony?
A:It was terrible!I studied very hard for my math
test last week.(54)F.When I woke up,it was already 12o'clock.I got up and went to my  friend Dave's house,but he wasn't there.(55)D.
B:So what did you do then?A:I helped my mom and dad clean the yard.
B:Sounds like a busy day off.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.A:Hi,Frank.Where did you go this morning?
B:(51)I went to the railway station.
A:Why did you go to the railway station?
B:You know National Day is coming.I went there to buy a train ticket.
A:But you look upset now.(52)What’s the matter (with you)?
B:I got up very early this morning in order to buy a train ticket.
(53)But I was told that the tickets were sold out when I got there/I didn’t buy one
But it has/they have been sold out./But they had been sold out when I got there.
A:What a pity!
B:Have you bought the train ticket to go home?
A:Yes,(54)I’ve bought the train ticket/it/one online.
B:Online?
A:Yes,it’s more convenient.(55)I think you can try to buy the ticket online,too.
/You should have a try./You’d better have a try.
/You are supposed to buy one online.
B:OK.I will have a try.Thank you a lot.
A:You’re welcome.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.All the Chinese people must work hard        China Dream.(  )
A.to realizeB.realizeC.realizing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Wang Yan,a 15-year-old Chinese girl,likes eating snacks very much.She prefers cream biscuits,McDonald's food,KFC chicken.As a result,she has become overweight.
Today in China,there are many children like Wang Yan.Health experts say that children should have healthy eating habits.First,they must eat regular meals and begin with a healthy breakfast.Second,they should have different kinds of foods,such as fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.Third,children shouldn't eat too much junk food.It's delicious,but eating it often is bad for their health.If children do as the experts say,they won't become overweight.They will be healthier.Students won't become tired at school,and they will have enough energy to study hard.

61.Why has Wang Yan become overweightC?
A.Because she doesn't like sports.B.Because she likes eating vegetables
C.Because she likes eating snacks.D.Because she likes eating fruit.
62.How many pieces of advice do health experts give in this passageB?
A.Two.B.Three.C.FourD.Five.
63.What kind of food are good for our health according to the passageD?
A.Milk,fruit,KFC chicken.B.Cream biscuits,McDonald's hamburgers and KFC chicken.
C.Packages of biscuits.D.fruit,vegetables,grain,eggs,milk and meat.
64.What will be the result if we do as the experts say?We will beB.
A.overweight.B.healthier.C.tired at schoolD.confident.
65.What does the writer think of junk foodC?
A.Terrible.B.Healthy.C.UnhealthyD.Sweet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.-Hurry up,_______ you will be late for school.
-OK.I'm coming.(  )
A.andB.butC.orD.so

查看答案和解析>>

同步练习册答案