| B71.Jim got up late this morning.He brushed his teeth and had a quick breakfast-He rushed to school with an umbrella in his backpack. E72.Tom plans to go to the beach and enjoy the sunshine with some of his friends.He thinks they will have a good time there. G73.Joan didn't take an umbrella with her when she went to school in the afternoon.So she had to run home in the rain.Badly,she caught a cold. D74.Erin had a bad luck when he got to Shanghai People hardly stood on the street and some light things could be blown away easily. A75.John went to Beijing for business.He was very excited,because he saw that it was white here and there.He couldn't wait to take out his camera. | A.It was badly cold.It snowed yesterday B.It was full of cloud in the sky this morning.Maybe it was going to rain. C.It was windy.Many children were flying kites on the playground. D.It had strong wind outside.Staying at home was better. E.It is a little hot,but the weather is very nice. F.It says that it is going to snow tomorrow. G.It rained all the afternoon. |
分析 文章大意:
71:吉姆今天早上起得很晚,他刷牙,匆匆吃了点早饭,然后带着雨伞来到学校.
72:汤姆计划去海边和一些朋友一起享受阳光,他认为他们会玩得很开心.
73:下午琼去上学时,她没有带雨伞,所以她不得不在雨中跑回家.
74:Erin很倒霉,他到达上海时,人们几乎不站在街上,较轻的东西很容易被风刮走.
75:约翰去北京出差,他非常激动,因为他看到那里到处都是白色的,他迫不及待地拿出相机.
解答 71-75:BEGDA
71题答案:B.细节理解题.由Jim书包中放了把雨伞就跑向了学校.可推断出:天可能要下雨.与B的意思相吻合,所以选择答案B.
72题答案:E.细节理解题.他们计划去海滩沐浴阳光,所以天气应该是很热但很好的.与E的意思相吻合,所以选择答案E.
73题答案:G.细节理解题.John下午上学时没有带伞,下午冒着雨跑回家,所以推断:下了一下午的雨.与G的意思相吻合,所以选择答案G.
74题答案:D.细节理解题.当Erin去上海的时候,人们几乎不站在街上,较轻的东西很容易被风刮走.所以可以推断:风很大,呆在屋里较好.与D的意思相吻合,所以选择答案D.
75题答案:A.细节理解题.John看到到处雪白,可推断出,下过雪了.与A的意思相吻合,以选择答案A.
点评 需准确的理解每段的意思,然后选出相吻合的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Wonderful Museum Hours Monday--Friday:10:00 am--5:00 pm Saturday--Sunday:11:00 am--5:00 pm Closed on Thanksgiving Day and Christmas Day. The museum Shop is open during regular museum hours. The museum Library Monday--Friday:10:00 am--5:00 pm Admission Adults:7.00 The aged and students with ID:6.00 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Nancy's Gym Keep fit!Lose weight! 25/hour Open two days a week: Saturday and Sunday Phone:45562233 | Ice World Have fun skating here! 20/hour for children 30/hour for adults(成人) Tel:88682526 |
| Water World Open:9 a.m to 9 p.m. Adults:10 Children(aged 15 or under):7 | Come to Water World! Two pools for children Two large pools for adults Two restaurants Tel:21518296 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.Tie a knot (打结) in each end to keep the string in place. B.Cut a string.About ten to twenty meters is OK. C.Give your friend one of the cups while you take the other.Move away from each other so that the string is straight.Take turns to talk into a cup while the other listens through their cup at the other end. D.Use the pencil to make a small hole (洞) in the base (底部) of each cup. E.Put one end of the string through the holes so that the ends are inside the cups. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com