分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了因特网正在成为年轻一代的生活的一部分.尤其是十几岁的青少年们,以及在校的学生们.关于如何使用因特网,还需要我们的引导和正确的表率.
解答 61.B.细节理解题.根据文章第一段:There's a news report on 3,375students in seven Chinese cities.It says that 38% of them believe they use the Internet often.可知有3375×38%个学生在使用因特网,也就是约1280人,故选B.
62.A.细节理解题.根据文章第二段:While most of them use the Internet to get information and knowledge to help in一heir studies.some are not using it in a good way.可知大多数人是通过网络得到有用的信息.故选A.
63.C.词义猜测题.根据文章第五段:So while making friends over the Internet.one has to be very careful.Here are some suggestions for you.可知当在网上交朋友的时候,必须要很小心.所以此处:On the other hand.the chances of cheating are very high in an Internet friendship.应该是在网络上交朋友欺骗的机会很高.所以这里应该是不诚实的行为,故选C.
64.A.细节理解题.根据文章第三段:In order to help young people use the Internet correctly,a textbook on good Internet behavior(行为)has started to be used in some Shanghai middle schools.可知为了使年轻人正确的使用因特网,在上海的一所中学开始使用良好的互联网行为的教科书.所以一些学校开始很关心学生的上网情况.故选A.
65.D.主旨大意题.根据文章第二段:While most of them use the Internet to get information and knowledge to help in一heir studies.以及第三段以及全文:It uses real examples to teach students all about good ways of using the Internet,such as it's good to read news or find helpful information to study.可知这篇文章主要讲述了网络在青少年的生活中的应用以及他们应该怎样使用网络.故选D.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相应的文章细节,做出正确解答.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| draw smell leave read review |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 43.A.listen | B.speak | C.listening | D.speaking |
| 44.A.in | B.at | C.for | D.to |
| 45.A.write | B.wrote | C.to write | D.written |
| 46.A.writers | B.drivers | C.singers | D.readers |
| 47.A.best | B.popular | C.glad | D.busy |
| 48.A.million | B.millions | C.million of | D.millions of |
| 49.A.when | B.where | C.why | D.what |
| 50.A.sad | B.worried | C.unhappy | D.happy |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.cooked | B.put | C.found | D.bought |
| 17.A.glass | B.milk | C.spoon | D.bread |
| 18.A.decided | B.known | C.forgotten | D.imagined |
| 19.A.But | B.So | C.Because | D.And |
| 20.A.threw it away | B.ate it up | C.put it away | D.looked it up |
| 21.A.hello | B.goodbye | C.no | D.sorry |
| 22.A.hate | B.love | C.make | D.save |
| 23.A.After school | B.Before dinner | C.Later that night | D.The next morning |
| 24.A.shouted | B.said | C.laughed | D.continued |
| 25.A.tired | B.excited | C.worried | D.interested |
| 26.A.Everybody | B.Anybody | C.Nobody | D.Somebody |
| 27.A.important | B.difficult | C.funny | D.easy |
| 28.A.student | B.brother | C.sister | D.child |
| 29.A.class | B.party | C.life | D.story |
| 30.A.burnt | B.cheap | C.fresh | D.cold |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com