精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
       Ocean Museum
9:00-17:00Thursday to Sunday
Price:50yuan
132College Street
Tel:543-9871
Show you a full picture of sea lives!
    Health Centre
9:00-17:30
16Yongle Street
Tel:380-1451
Free exams for those over 70
Give you good advice to keep healthy!
StayOne Boutique Hotel
StayOne Boutique Hotel is situated at the Xiaotianzhu Road,the Tianzhu Town in the Shunyi District of Beijing.
Surrounding:
Beijing International Airport,China New International Exhibition Center
Price:58dollarsto107dollarsper night
        Red Wall Hotel
Red Wall Hotel,enjoying the favorable geographic position,is close to many famous scenic spots in Beijing.
Surrounding:
Beihai Park,Wangfujing Street
Price:32dollarsto 75dollars per night
Choose the best answer from A、B or C according to what you read.
46.You can visit Ocean Museum onC
A.Monday      B.Wednesday     C.Saturday
47.One can get free exams in Health Centre if he isA.
A.73           B.67            C.27
48.How long does"Ocean Museum"last every day?B
A.5hours       B.8hours        C.10hours
49.If you want to live in Red Wall Hotel,you should payA per night at least.
A.$32          B.75          C.83
50.If your sister wants to fly to New York,she had better stay atC.
A.Beihai Park       B.Health Centre       C.StayOne Boutique Hotel.

分析 本文介绍了海洋博物馆、健康中心、StayOne Boutique旅馆和红墙旅馆的开放时间、位置、电话、价格等信息.

解答 46.C 细节理解题.根据"Ocean Museum 9:00-17:00Thursday to Sunday"可知海洋博物馆的开放时间是星期四至星期日.A为星期一;B为星期三;C为星期六.故选C.
47.A 细节理解题.根据健康中心一栏的信息:Free exams for those over 70,可知免费健康检查是面向70岁以上的人.故选A.
48.B 计算推理题.根据"Ocean Museum 9:00-17:00Thursday to Sunday"可知海洋博物馆是从早上9点一直到晚上17点,也就是8个小时.故选B.
49.A 细节理解题.根据红墙旅馆一栏的信息:Price:32dollars to 75dollars per night,可知一晚上的价格是32美元到75美元,也就是最少你要付32美元,故选A.
50.C 判断推理题.根据StayOne Boutique旅馆一栏的信息:Surrounding:Beijing International Airport,可知这个旅馆周围有北京国际机场,故你妹妹想要飞往纽约,可知住在这很方便坐飞机.故选C.

点评 本题考查广告布告类阅读,本文为四小篇广告.故读懂题目是关键,只要读懂问什么,就可以去相对应的广告中去找答案,注意判断推理题和计算推理题的做法.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2017届江苏无锡丁蜀学区六校联考九年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空

You can not becareful when you are drivring a car.

A. very B. so C. too D. enough

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

14.Julie bought a tennis racket last Sunday.(改为一般疑问句)
Did  Juliebuy a tennis racket last Sunday?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.Gold is a kind of much-lovedmetal,so everyone like it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.Sometimes you're supposed to come early.(改为否定句)
Sometimes youaren'tsupposed to come early.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.----Boys and girls,_________ in the rivers or pools.It's not safe.
----We won't,thank you.(  )
A.don't swimB.to swimC.swimD.swimming

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

15.You need to have your eyes checked twice a year.(对划线部分提问)
Howoftendo I need to have my eyes checked?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Did you have a good May Day holiday?
-_________.I enjoyed myself with my family on the beach.(  )
A.I'm afraid notB.I'm not sureC.Of courseD.I hope so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.People           more and more useful things to protect the earth since Earth Day was started.(  )
A.didB.were doingC.will doD.have done

查看答案和解析>>

同步练习册答案