| Friendship Restaurant We have different kinds of Japanese food here.The food menu is in Japanese and Chinese.All the waiters or waitresses can speak at least one foreign language. Tel:312---9997 Time:11:30am---10:00pm | Volunteer Project Maybe you want to help others but don't know how to do.Then Volunteer Project will help you.Here you will get the best idea of volunteering. Call 822-5566to join it. Email address:Lisa@ hot-mail.com | The Dream Corner Do you want to improve your English?Do you want to practice your English with native speakers?If yes,why not join the Dream Corner?Come here on Friday afternoon every week. | |
| Red Bird Club Do you like dance?Do you want to show off your cool dance at parties?Join us and make your dream come true. Closed on Tuesday. Call 822-3331for more information. | The Underwater World Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.You will feel you are in the sea but of course this is not true.If you like fishes,I suggest that you pay a visit to it. Time:9:30am-5:30pm | ||
分析 本文是四则广告.分别是友谊饭店,招志愿者,练习英语的梦之角,红鸟俱乐部和水下世界.
解答 56.B细节理解题.根据第一则广告Friendship Restaurant 的第一句We have different kindsof Japanese food here.可知在这里可以吃到日本菜,故选B.
57.C细节理解题.根据第二则广告Volunteer Project 电话是 822-5566可知要想加入志愿者,可以拨打这个电话,选C.
58.A细节理解题.根据第四则广告Red Bird club红鸟俱乐部的倒数第二句Closed on Tuesday可知星期二休息.故选A.
59.C细节理解题.根据第五则广告Here you will find different kinds of fishes and even some kinds of sharks.可知在海底世界你可以看到海里的动物.故选C.
60.C细节理解题.根据第三则广告Do you want to practice your English with native speakers.可知你要和外国人联系说英语,你可以去the Dream Corner.故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.London It is Britain's biggest city.It's a very old capital with interesting buildings,churches and many beautiful parks.It also has some of the best museums in the world.It has millions of foreign visitors a year. |
| B.Taipei It is a busy and exciting city,and the streets are always full of people.IT's quite an expensive city,but not more expensive than some other Asian cities.Lots of tourists go to Taipei to shop every year.There's an excellent museum about the Chinese culture. |
| C.Singapore City It is the capital of Singapore.For many Chinese tourists,the city is a wonderful place in Southeast Asia.It has a night zoo called"Night Safari".People can watch lions,tigers and foxes there. |
| D.Los Angeles It is now the second largest city in the United States.It is famous for its movie stars.The weather is usually dry and warm.There are some good beaches near the city,and it is also close to Disneyland. |
| E.Sydney In the city,people can experience Australian art.Every winter lots of visitors all over the world come here to watch flowers.They also visit the Sydney Opera House and take some photos. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.pocket | B.foot | C.head | D.finger |
| 17.A.work | B.path | C.walk | D.talk |
| 18.A.losing | B.loss | C.missing | D.missed |
| 19.A.big | B.tiny | C.colourless | D.shiny |
| 20.A.street | B.ground | C.room | D.route |
| 21.A.kindly | B.sadly | C.happily | D.friendly |
| 22.A.through | B.cross | C.along | D.over |
| 23.A.getting | B.expecting | C.explaining | D.telling |
| 24.A.because | B.when | C.if | D.since |
| 25.A.Hopefully | B.Naturally | C.Unluckily | D.Unbelievably |
| 26.A.usual | B.funny | C.common | D.lucky |
| 27.A.might | B.could | C.should | D.must |
| 28.A.however | B.and | C.or | D.so |
| 29.A.the other | B.others | C.another | D.other |
| 30.A.ask | B.remind | C.warn | D.promise |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| TOWN CINEMA Film:Ink Heart (106minutes) Date:from Monday to Friday Time:2:00pm-5:00pm Price:¥30(adults)¥20 (children under 18) Tel:0351-8456161 |
| CHANGFENG THEATER Film:Iron Man 2 (120minutes) Date:from Tuesday to Friday Time:4:00pm Price:¥60 Tel:0351-8061635 |
| THE KING'S CINEMA Film:Up (102minutes) Date:Saturday and Sunday Time:2:30pm Price:¥20 ( free ticket for children under 10) Tel:0351-8319312 |
| THE ROYAL THEATER Film:2012 (160minutes) Date:Saturday and Sunday Time:9:00am Price:¥40 Tel:0351-8734204 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | million of; millions | B. | millions of; million | ||
| C. | million; millions | D. | millions; millions |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com