分析 在一个晴朗的上午,布莱克先生看到一个年老的男人手里拿着一柄大大的黑伞.老人说拿伞是为了当作拐杖.但是人们一看到拄着拐杖就会说:‘看!那个男人好老啊!'老人不愿意让人说老,所以就带了一把雨伞.
解答 49.A 细节理解题.根据文章内容It was a beautiful spring morning.There wasn't a cloud in the sky,and the sun was warm but not too hot.可知天气不错,答案为A
50.D 细节理解题.根据文章内容I am an old man,and my legs are not very strong,so I really need a walking-stick可知老人拿伞是为了帮助走路,即当作拐杖.答案为D
51.C 细节理解题.根据文章内容But when I carry a walking-stick,people say,'Look at that poor old man',and I don't like that.When I carry an umbrella in fine weather,people only say,'Look at that stupid (傻的) man.可知老人不愿意让人说老,答案为C
52.B 词义猜测题.根据上一句:I am an old man,and my legs are not very strong我老了,腿不太好,可知此处应该是:我真的需要一个拐杖,答案为B
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| This will offer you some information about our school library. 3:00pm-5:30pm on school days; 8:30am-11:00am on weekends On school days,your kids may borrow or return books during opening hours.At the weekend,our library is open to both you and your kids. Borrowing Each student can borrow one or two books at a time.More books can be borrowed only for class reading activities and school research. Returning Books borrowed from the library can be kept for 15days.The books must be returned before the due (到期的)date or the kid can not borrow other books. Damaged(受损的)or Lost Books When a book is returned in a damaged condition,the kid will have to pay three dollars for the damage.Full price must be paid if a book is lost. Please call us at 3362-1323for more information. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | she's | B. | her | C. | his | D. | hers. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| City | Max | Min | Weather |
| Beijing | 03 | -5 | clear |
| Changchun | -12 | -20 | snowy |
| Shanghai | 16 | 09 | rainy |
| Guangzhou | 29 | 19 | cloudy |
| Haikou | 26 | 22 | rainy |
| Wuhan | 17 | 08 | cloudy |
| Lanzhou | 11 | -2 | clear |
| Kunming | 18 | 07 | clear |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | ugly | B. | smart | C. | scary |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com