精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.Joanne had planned to leave work early this afternoon and have a bath before going out to a meeting.
When she arrived at her house,she noticed something strange about Sheba,a large dog.Sheba was lying on the floor and could hardly breathe(呼吸).Joanne realized she would have to take her to the vet immediately.
"It looks like something is stuck in her throat,"said Dr.Sterne,"it shouldn't take me too long to get it out."
As she was going to a meeting,Joanne left the doctor with the dog and rushed back home.When she was once more entering the house,the phone rang.Dr.Sterne's anxious voice was heard,"I want
you to get right out of your house immediately,said the doctor.The police will be there any time now.Wait outside for us."Joanne was confused and frightened(吓坏的).She quickly ran into the street.
At that moment,a police car stopped outside the house.Two policemen got out and ran into the house,without explaining anything.Then the doctor arrived.Just then,the two policemen came out of the house,carrying a man,who,it seemed,could hardly walk.There was blood(血)all over hinii
"I think he must be a thief,"said the doctor."I knew he was there because I finally took three human fingers out of Sheba's throat."

50.When Joanne arrived home,she found thatC.
A.the dog was hurt by a thief
B.there was something wrong with the dog's leg
C.something was stuck in the dog's throat
D.the door was open and something was lost
51."The vet"in this passage isB.
A.a place where a doctor lives
B.a doctor for sick animals
C.a police station nearby
D.a policeman on duty
52.Why did the doctor ask Joanne to get out of the houseC?
A.Because there was another dog there.
B.Because he wanted to meet her outside.
C.Because he knew there was a thief inside.
D.Because people could catch a disease from the dog.
53.The thief looked very sick,becauseD.
A.the police had caught him
B.he was confused and frightened
C.he hadn't found any things to steal
D.the dog had bitten off his fingers.

分析 乔安妮计划今天下午三点钟就早点收工回家.但是,当她终于踏出办公室时,所有的其他同事都走了.现在下午5:30,她被塞在伯明翰市中心的繁忙交通当中,原本她在6:30有约.终于,她回到了家.当她打开门,她发现家中的那头大狗示巴举止很不寻常.她可以很容易地看得出示巴很不妥,几乎不能呼吸.乔安妮知道她必须马上送她的狗去看兽医."看起来,它好像给什么东西哽在喉咙",斯特恩医生说,"我想把塞物取出来不用太长时间."乔安妮把狗留下给医生照料就匆匆忙忙赶回家.当她再次踏进家门时,电话铃声就响起了.医生很担心,用很的响亮声说:"我要你马上离开房子.警察随时会到.你在外面等我们."乔安妮感到惊讶和害怕.她赶紧跑到街上.就在这时,一辆警车停在房子外面.两名警察从车上走下,穿过仍然打开大门进屋里.然后,医生就赶到.就在这时,两名警察从屋里走出来,半拖半背着一个脸色苍白的人,那人似乎,自己走不动,满身鲜血."我想他一定是个小偷",医生说."我就知道他还在那里,因为当我终于把示巴喉中之物取出的时候,我发现是三只属于人的手指."

解答 50.答案C 细节理解题 由文中"It looks like something is stuck in her throat,"said Dr.Sterne 可知"看起来,它好像给什么东西哽在喉咙",斯特恩医生说,故选C
51.答案B 词义猜测题 由文中 Joanne realized she would have to take her to the vet immediately 可知 乔安妮知道她必须马上送她的狗去看…,结合上下文,狗生病了,被送去看病,最后也看好了,可知是被送到兽医那里,故选B
52.答案C 细节理解题 由文中"I think he must be a thief,"said the doctor."I knew he was there because I finally took three human fingers out of Sheba's throat."可知"我想他一定是个小偷",医生说."我就知道他还在那里,因为当我终于把示巴喉中之物取出的时候,我发现是三只属于人的手指.",故选C
53.答案D 细节理解题 由文中 I knew he was there because I finally took three human fingers out of Sheba's throat 可知 我就知道他还在那里,因为当我终于把示巴喉中之物取出的时候,我发现是三只属于人的手指,故选D

点评 本文是一篇有趣的故事,较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.--X-change(变形计) is         educational program for high school students.
--So it is.Let's watch it together,______?(  )
A.a; is itB.an; will youC.an; shall weD.the;isn't it

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.My sisterpaid (花费) more than four thousand yuan for her iPhone 4.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.--I'm going to take my driving test tomorrow.
--_____!(  )
A.Good luckB.CongratulationsC.Come onD.Cheers

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Will Dannybe (be) here in ten minutes?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.多亏了你的帮助,我的英语学习进步很大.
Thanks toyour help,I have made great progress in English study.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-I was terribly ill yesterday,so I missed the match.
--_________.(  )
A.I'm sorry to hear thatB.I don't like the match
C.The match was great   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.Excuse me,how far is the museum?
Onlythree(三) stops away.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-Why did Mike ______ the chance of studying abroad last year?
-Because he had to look after his sick father.(  )
A.look upB.give upC.show upD.put up

查看答案和解析>>

同步练习册答案