分析 本文是一篇社会文化类短文.
主要介绍了网络SMS好处.我要是有100万的话,我将给你买个地方.但是我没有,所以我只能花十分,给你邮去最美好的祝福,今天,SMS短信服务是很受欢迎的,中国移动说,每秒钟会发送410条短信,你周围的人都在看手机,手指在手机上快速的移动,带给朋友们幸福,通过SMS,我知道天气预报,分享笑话和新闻,表达爱和友谊,SMS现在变得越来越受欢迎,据报道67%的年轻人喜欢互相发短信,网络SMS对人们很有帮助,感谢科技的进步,节约了很多钱,动动手指就可以.
解答 51.Yes,it is.细节理解题.
根据"SMS-Short Message Service is popular,and China Mobile says that every second,there are 410messages being sent."SMS短信服务是很受欢迎的,中国移动说,每秒钟会发送410条短信.可知SMS-Short Message Service 在中国是很受欢迎的,故填Yes,it is.
52.Ten fen.细节理解题.
根据"So I only can spend ten fen on this short message"可知发一条短信,需要花费10分,故填Ten fen.
53.Thumbs.细节理解题,
根据"Thumbs are moving quickly on mobiles"可知在发送短信的时候,其作用的主要是拇指,故填Thumbs.
54.The young people.细节理解题.
根据"It is reported that 67% of young people like to send short messages to greet each other."年轻人很喜欢发送短信,故填The young people.
55.SMS-Short Message Service.主旨大意题.
本文主要介绍了SMS在中国很受欢迎,每秒钟就会发送410条短信,SMS对人们很有帮助,所以本文主要是介绍了SMS-Short Message Service.故填SMS-Short Message Service.
点评 首先要通读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,再读短文从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.I'll take them. B.Can you go to other shops? C.I feel sorry about it. D.May I have a look at other shoes? E.How much are they? F.I'd like a pair of shoes for my daughter. G.She likes white and black. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| School life in the (56)UK | |
| (57)Attending a British school for one year was great for me. | |
| Similarity | ◇The best way to get respect was to (58)work/study hard and get high grades. |
| (59)Differences | ◇British school starts (60)later than Chinese school. |
| ◇Students in Britain have different classes in different (61)classrooms. | |
| ◇Students in Britain have less (62)homework,compared with those in China. | |
| ◇Students in Britain have the right to change subjects if they are not (63)interested in them. | |
| ◇For lunch in Britain,desserts usually (64)follow the main meal. | |
| Feeling and wish | ◇I felt very lucky and I look forward to (65)going back and studying there again. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
| 活动内容 | 邀请王老师作报告;全班讨论如何节水和爱护水. |
| 活动收获 | 我们知道我国一些地方水源受到污染;我市虽有一些河流和湖泊,但也缺水.所以…(节水和爱护水的方法至少各发挥一点). |
| 活动感受 | … |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How much | B. | What size | C. | How big | D. | How many |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com