There are plenty of possible reasons why you don't have any flowers near you. Perhaps, you just don't like them. Or maybe someone nearby doesn't. Maybe you're at work, and flowers are not allowed. Assuming(假定) the problem is simply that you don't have time to go out and get flowers, you may be surprised to learn just how easy it actually is.
It's good to get flowers for yourself, but even better to be given them. I'm sure you know this, just as I'm sure there's someone special in your life who feels the same way. So why not take the chance to make someone happy, and get them some flowers? I know, you would, but it's just too much trouble. Well, that's where you're wrong!
It' s a good excuse, and while it might have worked in the past, I'm afraid it doesn't work any more. Perhaps you are really too busy to go into town and get some flowers. On the other hand, the fact that you are reading this clearly shows that you have enough time to go online. Nowadays, you can buy pretty well anything online, and yes that includes flowers. By the way, there's another point to consider here. Price. I'm sure you've noticed that you can usually get things cheaper if you buy online, and flowers are no exception(例外). For the same price as a few roses, you could have a full bouquet of flowers picked and arranged by an expert.
So why are you still here? Go online, and hunt down some flowers! There are plenty of flower shops available(可得到的), and you should have no trouble finding one that delivers near you, especially if you live in a city or large town. Then you're just a few clicks away from a beautiful bouquet.
根据材料内容选择最佳答案,将其标号填入题前括号内
1.This passage mainly tells us that______.
A. there are few flowers around us now
B. flowers are not allowed in the workplaces
C. people don't like flowers any more
D. how we can get flowers when we're busy
2.From the third paragraph, we can know that______.
A. we can get flowers with the help of the Internet
B. it is very difficult for us to get more flowers
C. everyone used to be very busy with their work
D. we are too busy to surf the Net
3.The underlined word "delivers" in the last paragraph means____.
A.买 B.邮寄 C.预订 D.传授
4.The following reasons why you don’t like flowers are talked about except
A. You don’t like the flowers
B. The flowers are expensive
C. You’re at work
D. Flowers aren’t allowed
5.What's the purpose of the author's writing this passage?
A. To advise people to buy flowers online.
B. To explain why people don't buy flowers.
C. To list the advantages of buying flowers online.
D. To share some information about a flower shop.
1.D
2.A
3.B
4.B
5.A
【解析】
试题分析:也许你有种种理由说你没有花在周围。但是现在有一种简便实用的方法,就是在网上订购花,而且价格还很便宜。
1.主旨大意题。根据文章最后可知,本段的大意是告诉我们在忙碌的时候如何得到花。所以选D。
2.推理判断题。根据Go online, and hunt down some flowers!可知,我们可以借助网络的帮助买到花。所以选A。
3.词意推测题。根据有花店,然后再有寄送的可知,是“邮寄”的意思。所以选B。
4.推理判断题。根据第一段可知,你不喜欢花的原因是:你不喜欢;你在工作,花不被允许;你很忙;所以B没提。
5.5】主旨大意题。根据最后一段可知,建议人们在网上买花 ,因为网上买花便宜、方便。所以选A。
考点:广告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟4英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Learn Chinese about 2010 Shanghai Expo(世博会) Want to learn Chinese and travel around China. Mandarin Morning Center will help you move a step closer to the Shanghai Expo! Course time: Every Saturday morning from 9:00 to 12:00 And now, we offer you a 1-hour free lesson. What a great chance! Please contact: 138*****260. E-mail:mia.cashmere@gmail.com |
Tianyigu Taijiquan Club recruiting new members!!! Tianyigu Taijicquan Club now offers special taiji training courses. Course time: Every morning from 7:00 to 9:00 Location: Green Park in Beijing Please call Bruce Zhao at 1340****533 or visit www.tianyigu.com to find more. |
Part-time English teacher needed Chaoyang English Coaching School,4 or 5 classes each week. Location: Close to Yonganli Subway Station Students from Canada/America. Good salary. Please enclose(附入)your photo in your resume(简历). Tel:136*****170 E-mail:tomann@gmail.com |
Perzina piano looking for a buyer I am looking for a buyer for my Perzina piano. The piano was bought on April 26, 2008. The same kind of piano is now sold at 30,800 yuan. Since I am moving abroad, I need to find a buyer for it. I am selling the piano at 21,800 yuan now. Please call Ms Wu at 139*****617(before 10 pm). |
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
1.If you want to ____________, Mandarin Morning Center can help you.
A. learn taiji B. buy a second-hand piano
C. learn Chinese D. be an English teacher
2.If you join Mandarin Morning Center, you will have courses for ______.
A. no less than twelve hours a month
B. just three hours a month
C. less than twelve hours a month
D. about two hours a week
3.If you want to be an English teacher, you can _______for more information.
A. call 138*****260
B. phone 1340****533
C. send e-mail to tomann@gmail.com
D. visit www.tianyigu.com
4.Ms Wu wants to sell her piano because__________.
A.She doesn’t like playing the piano now
B.She will go abroad
C.her new house is too small
D.She wants to buy a new one
5.From the passage, we know that _______.
A.Mandarin Morning Center can help you travel around Shanghai for free
B.Tianyigu Taijiquan Club offers taiji courses at Green Park in Beijing
C.Chaoyang English coaching School needs an English teacher who is from Australia
D.Ms Wu wants to sell her piano at 30,800 yuan
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟3英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The coat is ______. That means the price of it is _______.
A. dear, dear B. dear, high
C. high, high D. high, dear
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟2英语试卷(解析版) 题型:单项填空
The doctor told Mary to eat ________ vegetables and _______ meat because she was getting fatter and fatter.
A. much; little B. more; less
C. many; few D. more; fewer
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟1英语试卷(解析版) 题型:书面表达
书面表达(15分)
近几年,家长开车接送孩子上下学已经普遍,人们对此看法各异,有些人认为接送孩子上学安全,可以让孩子有更多的休息时间,而且父母可以更好地和孩子沟通,而另一些人认为这会造成交通堵塞(traffic jams),特别是高峰期(rush hours),而且这样的会使孩子更多地依赖父母。
请陈述这些观点,并表明自己的看法。
注意:1.语法正确,语意连贯,不要逐字翻译;
2.80词左右。文章开头已给出,不计入总词数。
These years it’s common that parents drive their children to school and back home. Different people have different ideas about that.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Don’t listen to the music any longer. The baby is sleeping, or you can ______the music.
A. turn on B. turn down
C. turn up D. turn off
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟1英语试卷(解析版) 题型:单项填空
__________ good news ! Shen Xue and Zhao Hong Bo won the Gold Medal for China in the Vancouver Winter Olympic Games.
A. What B. What a C. How D. How a
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南渑池第四初级中学九年级模拟10英语试卷(解析版) 题型:单项填空
-Why won’t you talk in front of us tomorrow?
-Because I’m kind of ______.
A. friendly B. shy C. clear D. cute
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014-2015学年天津宝坻何仉初级中学九年级上期中英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
“Whoosh!” The ball flew into the net and the game was finally over. This game had gone into overtime (加时赛) twice. Until the last goal was scored, no one had any idea which team would win.
Dave felt so bad because his team had lost. He liked playing soccer, but he liked winning even more. Now the two teams should have a picnic together. Dave did not want to eat lunch with the other team. The other team would probably brag (显摆) by talking about how they won the game.
Dave went to the locker room (更衣室) to change out of his soccer clothes. There the coach talked to the team about what they had done well. They also talked about how they could improve. Then everybody walked outside towards the picnic table.
One of the players from the other team was standing near the picnic table. He handed Dave a paper plate. “Hi, I’m Miguel,” he said.
“Hi,” Dave replied, looking down at the ground.
“You played great,” Miguel said. “I didn’t think we were going to win.”
Dave was surprised. Miguel was not bragging at all.
“Thanks,” Dave said to Miguel. “You played great, too.”
Dave felt happy. Dave promised himself that the next time his team won a game, he would not brag to the other team. It was wonderful to win, but it was even more important to be a good winner.
1.What happened first in the story?
A. Dave met Miguel.
B. The boys ate lunch together.
C. Dave went to the locker room.
D. The soccer game ended.
2.Which sentence best describes Dave?
A. He didn’t like to lose. B. He got angry a lot.
C. He got tired easily. D. He was not friendly to others.
3.What happened in the locker room?
A. Dave and Miguel talked.
B. Dave and his team ate lunch.
C. The coach talked to the team.
D. Dave put on his soccer clothes.
4.What was Dave’s problem?
A. He was too tired to eat.
B. He didn’t want to eat with the winning team.
C. He didn’t like Miguel.
D. He didn’t play soccer as well as his teammates.
5. Based on the story, what would probably happen in the future?
A. Miguel would brag the next time his team won.
B. Dave would not brag the next time his team won.
C. Dave’s team would win the next soccer game.
D. Miguel’s team would not play against Dave’s team again.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com