分析 本文主要向我们介绍了因特网,现在,中国是继美国之后的世界第二大因特网使用者的国家,文章具体介绍了因特网的用途,也指出了一些让人担忧的问题.
解答 56 A 细节理解题:根据第一段Now,China has the second largest number of Internet users in the world after the United States现在,中国是继美国之后的世界第二大因特网使用者的国家.故选A.
57 D 词义理解题:根据第二段前文People can use the Internet to write letters,stories,and to send e-mails人们可以使用互联网写信件,故事,并发送电子邮件;后文They can also make new friends through QQ or ICQ他们也可以通过QQ或ICQ结交新朋友.结合选项,推测意思是:通过这些与朋友保持联系,故选D.
58 C 细节理解题:根据第二段They like to listen to music,watch films,and go to their favourite stars'websites他们喜欢听音乐,看电影,去他们最喜欢的明星的网站.故选C.
59 B 细节理解题:根据第二段most games are about killing and fighting.It's too dangerous大多数游戏都是关于杀戮和战斗的,太危险了.故选B.
60 A 大意归纳题:根据第一段Now,China has the second largest number of Internet users in the world after the United States现在,中国是继美国之后的世界第二大因特网使用者的国家.下文具体介绍了因特网的用途,也指出了一些让人担忧的问题.故选A.
点评 本文篇幅短小,词汇简单,难度不大,仔细通读全文,把握细节,即可准确解答,但仍然需要同学们细心.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Name:Doruk Born:1993 Country:Turkey Writing languages:Turkish,English Hey!I'm Doruk and I live in Turkey.I like to play sports and watch films.My favourite lesson is maths and I'd like to be a computer engineer in the future.If you like watching films too,write to me! |
| Name:Pauline Born:1993 Country:the USA Writing language:English Hi!My name is Pauline.I am a 16-year-old girl who likes movies and cartoons.I love talking to friends,too.The only problem is I have no friends.I am looking for a girl penfriend around my age.Write me! |
| Name:Vicky Born:1994 Country:Greece Writing languages:English,French Hello,my name is Vicky and I'm looking for a penfriend between 16and 20years old.I'm a tennis and basketball player.I love music and I can play the violin.I enjoy shopping,meeting new people,and learning about new cultures.I have a lot of interests so I won't be a boring penfriend!I'm waiting for your answer. |
| Name:Ashley Born:1996 Country:UK Writing language:English Hi,I'm Ashley.I'm 12,much more mature(成熟的),though.I love Japan.I love Japanese cartoons and J-pop music.So if you're Japanese,feel free totell me stuff about Japan! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 2015-A Year of the Goat(羊) |
| Health "Goat people"have few health problems in 2015. |
| Best Jobs(职业) for Goats "Goat people"like to work in a team.Good jobs for goats are teachers and artists. |
| Make Friends with"Goat People" It takes much time to get to know"Goat people".Goats seldom share their lives. |
Lucky numbers:2,7,or numbers including 2and 7 (like像27and 72) Lucky days:the 7th and 30th of any month Lucky colors:brown,red,and purple |
| Unlucky Things for"Goats" Unlucky numbers:6and 8 Unlucky colors:green,blue,and black |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com