| Hi,I'm Mary Brown.I have three photos.Look at the first one.Two girls are in it.They are my good friends Linda and Jane. | |
| Who are they in this photo?These are my aunt and uncle.My uncle is my father's brother.The two children are their son Jack and their daughter Alice. | |
| The last one is my family photo.This is my grand-mother.She's 80.These are my parents.The boy is my brother Mike.Who's the girl?Ha,it's me.I'm three years old in the photo. |
分析 这篇文章小作者主要介绍了他的三张照片.
解答 46.C 细节理解题.根据They are my good friends Linda and Jane.他们是我的好朋友琳达和简.故选C.
47.B 细节理解题.根据My uncle is my father's brother.The two children are their son Jack and their daughter Alice.我叔叔是我爸爸的弟弟,这两个孩子是他们的儿子杰克和女儿爱丽丝.即杰克是我的表弟,故选B.
48.A 细节理解题.根据The boy is my brother Mike.I'm Mary Brown.可知麦克的姓氏是布朗,故选A.
49.C 细节理解题.根据The last one is my family photo.This is my grand-mother.She's 80.These are my parents.The boy is my brother Mike.Who's the girl?Ha,it's me.I'm three years old in the photo.可知照片里有5个人,故选C.
50.D 细节理解题.通过The boy is my brother Mike.这个男孩是我哥哥麦克.My uncle is my father's brother.The two children are their son Jack and their daughter Alice.我叔叔是我爸爸的弟弟,这两个孩子是他们的儿子杰克和女儿爱丽丝.即杰克和麦克是表兄弟,故选D.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | can,can | B. | can't,can't | C. | can,can't | D. | am,am not |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | break | B. | catch | C. | follow |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| get away grow up took part in go through hear from look after sent a card go across |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届北京市西城区中考二模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
- Could you tell me ______?
- At the school gate, tomorrow morning.
A. where we will meet
B. where did we meet
C. where will we meet
D. where we met
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016届北京市西城区中考二模英语试卷(解析版) 题型:单项填空
She is not good at math, ______ she never gives it up.
A. or B. so C. but D. and
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年浙江杭州萧山区万向中学七年级12月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Teacher’s Day is ________ the tenth ________ September. every year.
A. on;in B. at;in C. in;on D. on;at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2016-2017学年河南省八年级上第一次月考英语卷(解析版) 题型:单项填空
--There's______ important in today's newspaper, isn't there?
--Sorry, I don't know. I haven't got the paper yet.
A. nothing B. something
C. anything D. Everything
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com