Many young people want to be pop stars. Pop stars are rich. Many people think they are leading a happy and easy life. Is that true? The answer is definitely no. In fact, they have very hard lives. They spend much of their time on travel. Sometimes the travel is interesting, but in most time it is boring to pop stars. The following chart is a day’s life of a pop star.
Feb. l0, 2007 | |
5:00 | Woke up and had breakfast in the hotel. Packed bags. Took a taxi to airport. |
7:30 | Plane took off half an hour later than usual for the bad weather. |
8:30 | Plane landed. Waited for luggage (行李)for half an hour. Signed for fans at the airport. |
9:45 | Arrived at the hotel and had a short rest. |
10:00 | Started out to attend the meeting with fans and gave an interview to the local reporters. |
11:00 | Went to radio station to attend the live show. |
12:00 | Had lunch with local producer (制片人) |
I3:00
| Went to theatre and prepared for the night’s show. The lighting of the theatre was good, but the band did poorly. |
17:00 | Back to hotel. Tried to have a rest. Still worried about the band. |
18:00 | Had supper, but ate little. |
18:30 | Went to theatre again and got ready for show. |
19:30 | Sang very well, and audience gave a warm welcome. The band improved a little. |
22:00 | Show was over. Very tired from it. |
23:00 | Back to hotel. Took a bath. Too excited to sleep, so watched TV. |
0:00 | Fell asleep, with TV on. |
根据表格内容,选择正确答案。
1. The pop star went back to the hotel _________ on Feb. 10, 2007.
A. once B. twice
C. three times D. four times
2. According to the chart, the pop star was good at _________.
A. singing B. dancing
C. making faces D. playing the piano
3. The pop star felt ________ after the performance.
A. tired B. excited
C. sad D. both A and B
4.The band did _________ in the rehearsal (彩排) in the night’s show.
A. better in the show than B. worse in the show than
C. in the show as bad as D. not tell us how the band did
5.This passage mainly tells us that _________.
A. pop stars are not rich in fact
B. young people had better not be pop stars
C. there are many young people wanting to be pop stars
D. pop stars don’t have an easy life as they seem to have
1.B
2.A
3.D
4.A
5.D
【解析】
试题分析:这篇文章主要讲了电影明星一天的时间安排,他们的生活并不是像人们想的那样,也很累和无聊。
1.细节理解题。根据文中17:00 Back to hotel. Tried to have a rest. Still worried about the band.和23:00 Back to hotel. Took a bath. Too excited to sleep, so watched TV.
可知这个电影明星一天返回酒店两次 。可知选B。
2.细节理解题。根据表格中Signed for fans at the airport可知这个歌星擅长唱歌。可知应选A。
3.细节理解题。根据文中Show was over. Very tired from it Too excited to sleep,和 so watched TV.可知这个流行歌手不仅累而且很激动。故选D。
4.细节理解题。根据文中Sang very well, and audience gave a warm welcome. The band improved a little.可知乐队在表演中比彩排要好,故选A
5.主旨大意题。通读全文可知本篇文章主要讲述明星的生活不是很简单的,故选D。
考点:广告类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2014年山东省日照市业水平模拟测试(一)英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Every school has notice boards. Let's see what is on the notice board of an American school.
![]()
1. 46. From , parents can get information on the parents meeting.
A. School Policy B. Report Card
C. After-school Program D. Class Announcement
2. Report Card shows parents .
A. certain school rules B. after-school activities
C. plans for classes and tests D. children's school life and work.
3. Suppose Tony doesn't do well at school but makes progress, he will get on the
Report Card.
A. 1 B. 2 C. 3 D. 4
4.Students do their homework and read books .
A. from 3:30 to 4:30 B. from 3:30 to 6:00
C. from 4:30 to 6:00 D. from 6:00 to 7:00
5.According to School Policy visitors have to ________ when entering the school .
A. hand in a note B. call at 524-9752
C. check in at the office D. telephone the school
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省德州市九年级第一次模拟英语试卷(解析版) 题型:单词拼写
Once upon a time, two young men were on holiday in the country.One day, while taking a walk together, they crossed a large field.
“L ___1.____ out!” one of the young men shouted, because a bull(公牛)suddenly appeared and began to chase(追赶)them.They w____2.____ very frightened.They ran as fast as they could, but the bull kept r__3._____ after them.
Finally, one of the men climbed u____4.____ a tree.The other jumped into a hole, but soon he came out of it.And then the bull chased him)b__5.______ into the hole.
“Stay there!” his friend shouted, b____6._ soon the man came out again, and again the bull chased him right back.This went on five or six more t___7.____.
At last, the man in the tree got a___8._____ and shouted to his friend in the hole, “You fool! I have t____9._____ you to stay in the hole for a while! Why are you always coming out?”
“That’s easy for you to say,” the other man said as he jumped one m____10.____ time back into the hole, “But there happened to be a bear in this hole!”
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省德州市九年级第一次模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
— Must I go to medical school and be a doctor like you, Dad?
— No, you _____________.You’re free to make your own decision.
A.can’tB.mustn’t
C.shouldn’tD.needn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省东营市中考考拟英语试卷(解析版) 题型:其他题
补全对话 在下面的空白处填入适当的话语(话语可以是句子、短语或词)(5分)
Doctor: Good morning . What's your trouble?
Woman: I don't feel very well.
D: 1.________________?
W: Yes, I have. My temperature is a little higher.
D: Open your mouth and say "Ah".
W: Aahh
D: 2._______________?
W: Ever since last night.
D: Did your sleep well?
W: No, I was very tired last night.
D: Oh, I see. 3. ______________
W: Can you tell me how I got a cold?
D: Maybe you overworked yourself.
W: I think so. I have too much work to do every day.Do I have to stay at home?
D: Yes. You'd better stay at home for two or three days.
W: 4.__________________________ ?
D: No. I don't think it is serious. But you really need a good rest and take this medicine.
W: 5._______________________ ?
D: Three times a day. W: OK. Thank you.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省东营市中考考拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
You have never been to the USA before,have you ?
______ . How I wish I could go there some day
A. Yes,I have B. No, I haven’t
C. No,I have D.Yes,I haven’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省东营市中考考拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空
Who will teach you to play basketball this summer.
The twins.Because_____ Jim______Jam play it very well.
A. both, and B. neither,nor
C. either.orD. not only,but also
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东省东营市中考仿真模拟英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
Little Mike’s grandma died weeks ago. He missed her very much. One afternoon Mike went to the city park where his grandma used to go. There he saw an old lady. She looked very kind. She was sitting there, watching pigeons(鸽子). Little Mike went up and sat next to her. He took out his food and drinks and gave some to her. She smiled at him. Her smile was so sweet that Mike wanted to see it again. She seemed to understand him, so once again she smiled. Mike was very glad.
They sat there all the afternoon, eating and talking. As it grew dark, Mike got up to leave. Before he left, he hugged the old lady and she gave her sweetest smile.
When Mike got home, his mother was surprised by the look of joy on his face. “I met a granny in the park. Her smile was like the kind of smile I had seen on Grandma’s face.”
The old lady also returned to her home happily. She told her son that she had food and drinks with a little boy. “He was as lovely as Brittany.” She said. Her son was surprised, because he had never seen her so happy since Brittany, her grandson, died weeks ago.
1.Little Mike went to the park and ______.
A. played with pigeons
B. fed pigeons
C. met an old lady
D. saw a friend of his grandma’s
2.The old lady’s smile showed that _______.
A. she had hoped to meet the boy
B. she wanted to get some drinks
C. she missed her grandson
D. she liked the little boy
3.Mike felt very glad because______.
A. he gave the granny food and drinks
B. the old lady was as kind as his grandma
C. he had seen his grandma
D. she liked the little boy
4.Mike and the old lady ______.
A. were good to each other
B. knew each other well
C. often met in the park
D. did nothing that afternoon
5.What can we learn from the story?
A. When one feels unhappy, he must go to a park.
B. Old people are always kind and happy.
C. Children and old people should get on well with each other.
D. When people are kind to each other, they will feel happy.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2014年山东沂水九年级英语二轮考试英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—What kind of house would you like? ,
—I’d like __________with a garden in front of__________.
A. It, one B. one, one C. one, it D. it, it
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com