精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Mrs.Hunt comes back from work.She tells Mr.Hunt about a nice dress."I see it in the shop every day,"she says"and…"
"And you want to buy it?"says Mr.Hunt."How much is it?"
"Two hundred and sixty dollars."
"Wow,two hundred and sixty dollars for a dress?That's too much!"
But every evening when he comes back,Mrs.Hunt only speaks about the dress,so at last he says,"Oh,buy the dress!Here is the money!"She is very happy.
But the next evening,when Mr.Hunt wants to have a look at the nice dress,Mrs.Hunt says"I don't want to buy it."
"Why not?"he asks.
"Well,it's still in the window of the shop after a week.So I think no one wants this dress.And I don't want it,either."

48.Mrs.Hunt tells Mr.Hunt about the dress and she wants him toB.
A.have a look
B.buy it for her
C.make one like that
D.borrow it from the shop
49.Which of the following is TRUE?A
A.Many other people see the dress in the shop.
B.Mr.Hunt doesn't let his wife buy the dress.
C.Mrs.Hunt doesn't see one dress in the shop,but two.
D.Mr.and Mrs.Hunt come back together every day.
50.Why doesn't Mrs.Hunt want to buy the dress at last?D
A.Because it is much too dear.
B.Because it is not very new.
C.Because her husband doesn't want her to buy it.
D.Because she doesn't think it is good.

分析 文章大意:亨特太太喜欢上一条连衣裙,但是很贵,她每天对她丈夫说起它,最后Hunt先生答应给他买了.但是第二天亨特太太庆并没有买来,原来是那条裙子在橱窗里挂了一周也没有人买,亨特太太觉得这条裙子肯定不好,所以她也不想买了.

解答 48-50:BAD
48题答案:B考查细节题解,根据文中的And you want to buy it?"says Mr.Hunt."How much is it?""Two hundred and sixty dollars.""Wow,two hundred and sixty dollars for a dress?That's too much!"可知 她想买它,故答案是B.
49题答案:A考查细节题解,根据文中的Well,it's still in the window of the shop after a week.So I think no one wants this dress嗯,一个星期后它还在商店的橱窗里,所以我想没有人想要这件衣服可知 很多人能看见,故答案是A.
50题答案:D考查细节题解,根据文中的"Well,it's still in the window of the shop after a week.So I think no one wants this dress.And I don't want it,either.""嗯,一个星期后它还在商店的橱窗里,所以我想没人要这件衣服,我也不想要."可知 如果是好的,早有人买了,故答案是D.

点评 本文是一篇人物故事类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.露西不会弹吉他,我也不会.
Lucy can't play the guitar,NeithercanI.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.那件粉红色的毛衣给我带回了甜蜜的回忆.
That pink sweaterbroughtback me sweet memories.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.我昨晚直到11点才睡觉.
Ididn't go to beduntil eleven o'clock last night.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.冬天是堆雪人的好季节.
Winter is a good seasonto make snowmen.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.永远不要放弃你的梦想.
Nevergive up your dream.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.你多长时间游一次泳?
How often do you go swimming?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.也许你可以去他家.
Perhaps you may go to his home.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.我们昨天差点就赢了比赛.
We were soclose towinning the game yesterday.

查看答案和解析>>

同步练习册答案