精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.In the past,many people used horses for traveling,farming and other kinds of work.A lot of people still like to ride horses.And horse racing is also popular.So it is not surprising that Americans use this animal when they talk.
Long ago,rich or important people rode horses which were very tall.Today,if a girl acts like she is better than everyone else,you might say she should get off her high horse.
Yesterday my children wanted me to take them to the playground.But I had to finish my work,so I said."Hold your horses.Wait until I finish what I am doing."My two boys like to compete against each other and play in a noisy and not very careful way.I always tell them to stop horsing around or someone could get hurt.‘
Last night,I got a telephone call while I Was watching my favourite TV show.I decided  not to answer it because wild horses could not drag(拖,拽)me away from the television.There was nothing that could stop me from doing what I wanted to do.
Sometimes you get information straight from the horse's mouth.Let us say your teacher tells you there is going to be a test tomorrow.You could say you got the information straight from the horse's mouth.
You can lead a horse to water,but you cannot make him drink.That means you can  give someone advice but you cannot force him to do something he does not want to do.

根据材料内容,从下面方框中选出恰当的短语或句子完成第6l-65五个小题,使句子通顺、意思完整,将其标号填入题前括号内.每个短语或句子限用一次.
A.horse around          B.straight from the horse's mouth
C.get off her high horse. D.wild horses could not drag her away
E.You can lead a horse to water,but you cannot make him drink
61.Mike,don't--with your brother.You'll break my mirror!A.
62.--I can't stand Mary any more!She always says she has a better voice than me
-Please take it easy.I'll go and tell her toC.
63.He no longer tried to stop her watching that movie becauseDfrom it She
loved it so much
64.-I hear from Grandpa that Uncle George is coming at the weekend Is it true?
-You've got the newsB.
65.Jerry,your soil really hates going to the piano class.RememberE.Let him
Do what he likes.

分析 这篇文章主要介绍了在过去,许多人用马作旅游、耕作和其他工作,很多人还喜欢骑马,赛马也很受欢迎,所以美国人说话时使用这种动物并不奇怪.文章一共通过五个自然段分别对别摆架子,别人开玩笑、闹着玩儿,野马都拉不走,来自权威和可靠的消息,牵马到河易,逼马饮水难.这些关于马的英语谚语进行了解释.

解答 答案:61.A  细节理解题.根据第三段第二行句子My two boys like to compete against each other and play in a noisy and not very careful way.I always tell them to stop horsing around or someone could get hurt.我的两个儿子喜欢用嘈杂和粗略的方式打球相互竞争.我总是告诉他们别胡闹了,有人会受伤的.题干Mike,don't--with your brother.You'll break my mirror!____.句意应为迈克不要和你的哥哥胡闹,那样会打坏我的镜子.故答案为A.
62.C  细节理解题.根据第二段第一行句子Today,if a girl acts like she is better than everyone else,you might say she should get off her high horse.现今,如果一个女孩装作好像她比其他人都好,你可能会说她别摆架子.可知题干.--I can't stand Mary any more!She always says she has a better voice than me.--Please take it easy.I'll go and tell her to____.句意为--我不能再忍受玛丽了,她总是说她有一个比我更好的嗓音.--请凡事看开些,我会去告诉她别摆架子.故选C.
63.D  细节理解题.根据第四段第一行句子Last night,I got a telephone call while I Was watching my favourite TV show.I decided not to answer it because wild horses could not drag(拖,拽)me away from the television.昨晚,我在看我最喜欢的电视节目的时候接到一个电话,我决定不去接,因为野马也不能把我从电视中拖走.题干He no longer tried to stop her watching that movie because____from it,She loved it so much.句意为他不再试图阻止她看那部电影,因为野马也不能把她从电影中拖走了,她非常喜欢看.故选D.
64.B 细节理解题.根据第五段第一行句子Let us say your teacher tells you there is going to be a test tomorrow.You could say you got the information straight from the horse's mouth.让我们说你的老师告诉你明天会有一个测试.你可以说你得到了来自可靠的消息.题干--I hear from Grandpa that Uncle George is coming at the weekend Is it true?--You've got the news____.句意为我从爷爷那听说乔治叔叔周末来是真的吗?--你已经得到了可靠的消息.故选B.
65.E  细节理解题.根据最后一行You can lead a horse to water,but you cannot make him drink.That means you can give someone advice but you cannot force him to do something he does not want to do.牵马到河易,逼马饮水难.意思是你可以给别人建议但是你不能强迫他做他不想做的事.题干Jerry,your soil really hates going to the piano class.Remember____.Let him do what he likes.杰瑞讨厌去钢琴班.记住牵马到河易,逼马饮水难.让他做他喜欢做的事情.故选E.

点评 做这道题要在充分理解短文的基础上对每一道题的意思理解透彻,最后选出合理的选项.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.She will leave her homework _______ the teacher's desk after school today.(  )
A.fromB.toC.onD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Our teacher is strict ______us.(  )
A.withB.onC.inD.for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

18.Have you ever (1)Ba high-speed train?What do you think of it?It's clean,comfortable and fast,(2)Cit?Do you have any ideas about what the train used to be like?
China raised the train speed(速度) in 1997  (3)A the first time.Before it,the train ran at a speed of less than 50km/h.It was quite (4)C.What's worse,the train was not comfortable at all.It was  (5)B in summer and cold in winter.Besides,it was (6)Cbecause of the use of coal(煤).
Since the end of the 1990s,the train and the railway system (7)D fast in China.Speed-up has been done five times since 1998.The high-speed train was first brought into China in 2004.Chinese engineers learned the foreign (8)A and then developed them.They finally made China's high-speed train.It can run up to 380km/h and (9)B good service to people.And the railway system connects the cities around China together.People can travel from one place to another (10)D.
1.A.goneB.takenC.byD.took
2.A.isB.doesC.isn'tD.doesn't
3.A.forB.atC.inD.about
4.A.fastB.quicklyC.slowD.slowly
5.A.warmB.hotC.coolD.cold
6.A.cleanB.darkC.dirtyD.nice
7.A.will developB.are developingC.developedD.have developed
8.A.skillsB.culturesC.languagesD.ways
9.A.providesB.offersC.servesD.shows
10.A.easyB.more easyC.easierD.easily

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

4.Choose the best choice from A to F to finish the dialogue.You have one more answer.Each choice should be used only once.
J-Jenny       B-Bernard
J:Bernard,(51)C
B:It's June 19th.Oh,it's Father's Day.
J:You are right.It's a day to show love and thanks to fathers.
B:Oh,yes.(52)B
J:Well,I've bought a shirt for dad.
B:A shirt.What color?
J:Black.(53)F
B:That's a nice present.Hmm…(54)D
J:Why not make a cake?
B:Good idea.(55)A

A.Let's start now.
B.Then how shall we celebrate this special day?
C.what's the date today?
D.I don't know what I should do for dad.
E.what day is it today?F.That's dad's favorite color.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.I came to the city two years ago.I've worked here for nnearly two years.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Everyone needs friends.Friends bring us happiness and hope in our lives.But the ability to make friends changes from person to person.To some people,making friends is easy,and to others it's very difficult.
Making friends is a skill,and the first thing is to know how to get on with others.
If you have trouble in making friends,maybe I can tell you how to do it.
▲Realize your own good points.You have skills and talents (才能) that others will like.
▲Believe that you are a good person and have something nice to share with others.
▲Be humourous.Learn to laugh at yourself and your weakness.Remember to smile at others.
▲Respect (尊敬) others.Everyone has his own idea.Learn how to listen to others'ideas
without trying to make them accept (接受) yours.
▲Be kind.If you are kind to others,they will usually be kind to you.There are hundreds of little things you can do to show your kindness.Open the door for someone.Wave to a friend and so on.
▲Don't complain (抱怨).Learn to accept what you can't change,and work hatd to change
what you can.No one is willing to hear your complaints all the time.
▲Never give up.Try to find someone who will understand you.

57.Why do we need friends according to the passage?B
A.Friends can do everything for us.     
B.Friends can bring us happiness.
C.Friends accept our ideas all the time.  
D.Without friends,we could not live.
58.To make friends,what's the first thing we should learn?C
A.To help others.         
B.To smile to others.
C.To get on with others.    
D.To listen to others'complaints.
59.Which of the following shows you are humourous?C
A.Opening the door for someone.        
B.Complaining to others all the time.
C.Laughing at ourselves and our weakness. 
D.Finding someone who will understand us.
60.What should we do when we have trouble in making friends?A
A.Respect others.    
B.Complain.    
C.Give up.   
D.Laugh at them.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.______ Millie ______ Billy is patient with children.I think they can make excellent teachers.(  )
A.neither; norB.either; or
C.not only; but alsoD.both; and

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.You can trust Frank.We never doubt ______ he is honest.(  )
A.weatherB.thatC.whetherD.if

查看答案和解析>>

同步练习册答案