| A.horse around B.straight from the horse's mouth C.get off her high horse. D.wild horses could not drag her away E.You can lead a horse to water,but you cannot make him drink |
分析 这篇文章主要介绍了在过去,许多人用马作旅游、耕作和其他工作,很多人还喜欢骑马,赛马也很受欢迎,所以美国人说话时使用这种动物并不奇怪.文章一共通过五个自然段分别对别摆架子,别人开玩笑、闹着玩儿,野马都拉不走,来自权威和可靠的消息,牵马到河易,逼马饮水难.这些关于马的英语谚语进行了解释.
解答 答案:61.A 细节理解题.根据第三段第二行句子My two boys like to compete against each other and play in a noisy and not very careful way.I always tell them to stop horsing around or someone could get hurt.我的两个儿子喜欢用嘈杂和粗略的方式打球相互竞争.我总是告诉他们别胡闹了,有人会受伤的.题干Mike,don't--with your brother.You'll break my mirror!____.句意应为迈克不要和你的哥哥胡闹,那样会打坏我的镜子.故答案为A.
62.C 细节理解题.根据第二段第一行句子Today,if a girl acts like she is better than everyone else,you might say she should get off her high horse.现今,如果一个女孩装作好像她比其他人都好,你可能会说她别摆架子.可知题干.--I can't stand Mary any more!She always says she has a better voice than me.--Please take it easy.I'll go and tell her to____.句意为--我不能再忍受玛丽了,她总是说她有一个比我更好的嗓音.--请凡事看开些,我会去告诉她别摆架子.故选C.
63.D 细节理解题.根据第四段第一行句子Last night,I got a telephone call while I Was watching my favourite TV show.I decided not to answer it because wild horses could not drag(拖,拽)me away from the television.昨晚,我在看我最喜欢的电视节目的时候接到一个电话,我决定不去接,因为野马也不能把我从电视中拖走.题干He no longer tried to stop her watching that movie because____from it,She loved it so much.句意为他不再试图阻止她看那部电影,因为野马也不能把她从电影中拖走了,她非常喜欢看.故选D.
64.B 细节理解题.根据第五段第一行句子Let us say your teacher tells you there is going to be a test tomorrow.You could say you got the information straight from the horse's mouth.让我们说你的老师告诉你明天会有一个测试.你可以说你得到了来自可靠的消息.题干--I hear from Grandpa that Uncle George is coming at the weekend Is it true?--You've got the news____.句意为我从爷爷那听说乔治叔叔周末来是真的吗?--你已经得到了可靠的消息.故选B.
65.E 细节理解题.根据最后一行You can lead a horse to water,but you cannot make him drink.That means you can give someone advice but you cannot force him to do something he does not want to do.牵马到河易,逼马饮水难.意思是你可以给别人建议但是你不能强迫他做他不想做的事.题干Jerry,your soil really hates going to the piano class.Remember____.Let him do what he likes.杰瑞讨厌去钢琴班.记住牵马到河易,逼马饮水难.让他做他喜欢做的事情.故选E.
点评 做这道题要在充分理解短文的基础上对每一道题的意思理解透彻,最后选出合理的选项.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | from | B. | to | C. | on | D. | for |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 1.A.gone | B.taken | C.by | D.took |
| 2.A.is | B.does | C.isn't | D.doesn't |
| 3.A.for | B.at | C.in | D.about |
| 4.A.fast | B.quickly | C.slow | D.slowly |
| 5.A.warm | B.hot | C.cool | D.cold |
| 6.A.clean | B.dark | C.dirty | D.nice |
| 7.A.will develop | B.are developing | C.developed | D.have developed |
| 8.A.skills | B.cultures | C.languages | D.ways |
| 9.A.provides | B.offers | C.serves | D.shows |
| 10.A.easy | B.more easy | C.easier | D.easily |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | neither; nor | B. | either; or | ||
| C. | not only; but also | D. | both; and |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | weather | B. | that | C. | whether | D. | if |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com