This is a story from a meeting held by some people and two things in nature. We call it the Four-Sided Talk. Let's " listen to ,, everyone carefully and find out what they think.
People : We have lived on the earth since ancient (古代的)times. The earth is our home. Now we regret what we have done to our home !
![]()
根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1. What's the United Nations' decision in the Four-Sided Talk?
A. Set an Earth Day.
B. Find out what is making the pollution.
C. Hold an international meeting.
D. Protect and love the earth.
( ) 2. What doesn't the old tree tell us?
A. He's afraid to be cut down some day.
B. The trees have the longest lives in the world.
C. Over-cutting teaches people a lesson.
D. People are destroying the natural environment.
( ) 3. Why is the river sad now?
A. Because there isn't any water in it.
B. Because it kills many animals.
C. Because people drink the water from it and get sick.
D. Because people are polluting it.
( ) 4. What's the meaning of the underlined word "disasters" ?
A.灾难 B.奇迹
C.财富 D.神话
( ) 5. What will people do according to the passage?
①Over-use the resources.
②Beautify the earth.
③Start a global group.
④Protect the earth.
A.①④ B.②③
C.①③ D.②④
1. D 由The United Nations的发言可知,它们决定保护地球,珍爱地球。
2. B "An old tree"的发言中没有提到"树在地球上生活的时间最长",故选B。
3. D
4. A由树的发言可知,人类毁坏森林,破坏了自然环境,大自然必然给人类带来灾难。故选A。
5. D
题目来源:仁爱英语同步练习册九年级上册仁爱版 > 期中测试
科目:初中英语 来源: 题型:
( ) 2. All the students are required _______ our school rules when they are at school.
A. obey B. to obey
C. obeyed D. obeying
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
( ) 10.—Which do you think is the most interesting invention?
—These beautiful clothes ______ are made of paper. They can keep us
warm in winter.
A. who B. what
C. which D. where
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
( ) 3. ―What a big box! Would you like me to help carry it?
―No,thanks. I can________ it.
A. reach B. manage
C. offer D. bear
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
We should do everything we can to protect the environment.( 对画线部分提问)
_______ _______ _______ _______to protect the environment?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
( ) 10._____ everyone in our team played well in this football match , we
______ lost it,
A. Although ; but
B. Although ; still
C. Though ; and
D. Though ; but
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
( ) 1. You'd better get your parents'________ if you want to travel alone.
A.development
B.agreement
C.advice
D.suggestion
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
Being a greener person is so easy.(同义句转换)
It is not ______ ______ ______a greener person.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com