精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.It's a fine day.The White family gets up at seven o'clock.They have breakfast at seven forty.And then they go to the park.They take a basket of food and a carpet (地毯).The park is not far from their home,so they ride bikes there.When they get to the park,it's half past eight.Mr.and Mrs.White are talking with each other.Their son,Ted,is playing with a ball.Their daughter,Jenny,is taking photos.
After about an hour,Ted and Jenny sit down to relax.At that time,they see a squirrel eating a pine nut (松子) in a big tree.When they see the squirrel eating,they feel hungry.They go to help their parents take the food out of the basket.Ted has a hamburger.Hamburgers are his favorite food.Jenny has an apple.Mr.and Mrs.White have some bread.They have a great time in the park.
61.How many people are there in the family?C
A.2      
B.3    
C.4     
D.5
62.When do they get to the park?A
A.At 8:30a.m.
B.At 8:00a.m.
C.At 7:40a.m.
D.At 7:00a.m.
63.What is Jenny doing in the park?B
A.She is reading a book.
B.She is taking photos.
C.She is playing with a ball.
D.She is drawing pictures.
64.What does the underlined word"squirrel"refer to (指)?D
A.A kind of fruit.
B.A kind of sport.
C.A kind of drink.
D.A kind of animal.
65.What do the family take to the park?C
A.A basket of food and a book.
B.A carpet and a dog.
C.A basket of food and a carpet.
D.Food and clothes.

分析 文章大意:本文讲述了怀特一家四口到公园玩的事情,主要包括起床、吃饭、到达的时间以及他们带的物品,在公园中所做的事情等方面.

解答 61-65:CABDC
61题答案:C 细节题.根据第一段Mr.and Mrs.White are talking with each other.Their son,Ted,is playing with a ball.Their daughter,Jenny,is taking photos.一共4个人,故选择C
62题答案:A 细节题.根据第一段they get to the park,it's half past eight可知,他们八点半到达公园.所以本题选A.
63题答案:B 细节题.根据第一段Jenny,is taking photos.可知,珍妮在拍照.所以本题选B.
64题答案:D 词汇题.根据 eating a pine nut(松子)吃一个松子可知,squirrel是一种动物松鼠.所以本题选D.
65题答案:C  细节题.根据第一段They take a basket of food and a carpet可知,他们带着食物和地毯.所以本题选C.

点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-It's dangerous to swim in this river.
-Yes,you are right.The government has _______people not to swim in it.(  )
A.trainedB.warnedC.ledD.encouraged

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.A lot of workers set out to build the bridge ______ a windy day.(  )
A.inB.onC.atD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

14.My grandpa is good attelling (tell) interesting stories.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Kathy doesn't have a pet dog,and Mary doesn't,_____.(  )
A.tooB.alsoC.eitherD.neither

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.--Tom,_______ talk in class.
--Sorry,Sir.I won't.(  )
A.don'tB.doesn'tC.can't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Bob         goes to school on time.He is never late for school.(  )
A.neverB.usuallyC.always

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.The car is nice but I can't afford to buy it,it's too expensive.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.He was very surprised.He couldn't open the house of        .(  )
A.his ownsB.he ownC.he ownsD.his own

查看答案和解析>>

同步练习册答案