精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
    Articles Wanted
School Life
Articles should be typewritten (打印的) and double spaced,using only one side of the page.
Your name,year of birth,school name (and English teacher),home address and e-mail address must be included.
▲For photos,place the information on the back of each envelope:PLEASE DON'T FOLD.
▲Please keep copies of your text,pictures or photos.
▲The sentence MUST BE WRITTEN with your name on each work,"I promise the above work is completely original (原创的)."
▲If your article is chosen,you will receive a copy of School Life and a special gift.
SEND IT ALL SUMMER!
For more information,please contact(联系) us!
Tel:(02)92136116       (02)92674363
E-mail:schoollife@acpmagazines.com.au 
Mail:School Life-Box 5252,Sydney,NSW 200
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内.
26.All the information about the writer must be included except his/herD.
A.school name                    
B.e-mail address
C.year of birth                 
D.telephone number
27.What is required for the articles wanted according to the passage?A
A.They must be fully created by the writers themselves.
B.They must be typed in single space and on both sides.
C.They must be provided with photos and descriptions.
D.They must be sent with the copies of texts and pictures.
28.According to the passage,you can send your articlesB.
A.within 3weeks                    
B.all summer
C.all the year round                  
D.during the whole term
29.How many ways can you find in the passage to contact School Life?C
A.1.
B.2.
C.3.
D.4.
30.Who do you think will write articles for School Life?A
A.Students who are interested in writing.
B.Teachers who love writing and taking photos.
C.Parents who wish their kids to be popular writers.
D.Readers who had a happy time in their childhood.

分析 本文是一篇广告布告类短文.主要介绍了《学校生活》征文的要求,文章需要打印,行间距是两倍,只用纸的一面,要包括你的名字,出生年月,学校的名字(英语老师的名字),家庭住址,邮箱地址,如果有照片的话,要在信封的背面注明:请勿折叠.自己保存复印件,图片或照片.在每篇作品上必须要注明,作品是原创的,如果你的文章被选上了,你就会收到一份《学校生活》和一个特别的礼物.要想获得更多信息的话,联系电话是:(02)92136116       (02)92674363,邮箱:schoollife@acpmagazines.com.au,邮寄地址:悉尼,NSW200,学校生活,5252信箱.整个夏天都可以邮寄作品.

解答 26.D.细节理解题.根据"Your name,year of birth,school name (and English teacher),home address and e-mail address must be included."可知,除了电话号码之外,其他的三项都包含在内,故选D.

27.A.细节理解题.根据,"I promise the above work is completely original (原创的)."可知文章要确保是原创的,也就是自己写的,故选A.

28.B.细节理解题.根据"SEND IT ALL SUMMER!"可知整个夏天都可以邮寄作品.,故选B.

29.C.细节理解题.根据"Tel:(02)92136116       (02)92674363E-mail:schoollife@acpmagazines.com.au Mail:School Life-Box 5252,Sydney,NSW 200"可知联系方式有电话,电子邮箱,还有邮寄地址,一共有三种联系方法,故选C.

30.A.推理判断题.根据"School Life"以及"school name (and English teacher)"因此可以推知,征文的对象主要是面对学生,那些爱好写作的学生,故选A.

点评 首先仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

1.get,along,easy,Mary,is,to,with
Mary is easy to get along with..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.
Mini dictionary:1.register  v.注册,登记    2.sponsor   n.赞助人
25.This is most probably a(n)C.
A.report
B.email
C.poster 
D.survey
26.Book Aid International helps people in Sub-Saharan AfricaC.
A.by giving them money
B.by reading books about childhood
C.by providing books 
D.by building them new bookshops
27.The article encourages people to join Book Aid International byD.
A.offering them some books for free as a reward
B.showing them reading books can bring them lots of fun
C.telling them how many friends they can make in Sub-Saharan Africa
D.showing them they can make a great difference to lives of people in other countries.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

19.
A.Would you like to go on a trip with me?
B.There is a great show there.
C.When and where shall we meet?
D.It takes only 20minutes.
E.We can see fine works of art.
A:Hello,Jane.The weekend is coming.(46)A
B:Yes,I'd love to.But where shall we go?
A:What about the Palace Museum?(47)B
B:That's really a wonderful place to visit.Then what can we do there?
A:(48)E
B:That sounds great.How can we go there?
A:The best way is to take the underground.(49)D
B:All right.(50)C
A:Shall we meet at my home at 8a.m.tomorrow?
B:OK.See you tomorrow.
A:See you.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.中国中央政府的记者招待会通常是问答的形式现场直播的.
The news conferences of Chinese Central Governmentare usually covered live in the form of asking and answering questions.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.如果明天下雨,我们就不去野餐了.
If itrains tomorrow,wewon't have the picnic.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.
heard of           influenced           especially             role        types of 
A:Peter,is this your first time to come to China?
B:Yes,I am interested in Chinese traditional culture,(51)especially Chinese operas.
A:Really?I am a member of my school Opera Club.
B:That's great.Could you tell me more about Chinese operas?
A:OK,there are many different (52)types of Chinese operas,and Kunqu Opera is one of the earliest traditional Chinese operas.
B:I have never (53)heard of Kunqu Opera before.When did it begin to develop?
A:It developed during the early Ming Dynasty.It has a history of more than 500years.
B:So Kunqu Opera plays an important (54)role in Chinese operas?
A:Of course!Many Chinese local operas are greatly (55)influenced by its acting styles.
B:Thank you for telling me so much.I can't wait to enjoy a piece of Kunqu Opera.
A:You are welcome.Have a nice time in China!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.We just need one of you to put in the light.So        you        Leo can help.(  )
A.neither;norB.not only;but also
C.either;orD.both;and

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.We are deeply impressed that he still works hard even though he is blind.

查看答案和解析>>

同步练习册答案