精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.For ChildrenMuseum:Children's Museum,Sundays,89North Street,
67641235
Story time:Children's Library,106Green Street,Wednesdays
during 9:30a.m-5:00p.m.66599624
Sports:Football Club,Tuesdays and Thursdays,
16Yangtze Road,96725643
Basketball Club,Wednesdays and Fridays,79071632
Cinema:New films for children,
99Brick Road,69001354
Useful Phone Numbers
Fast Food Restaurant:66387901
Hospital:68787451
Visitor Information Center:800-120-9847
Taxi:79210583
Visitor Hotel(宾馆) Information:800-739-7302
1.It's Friday afternoon,you can go toC.
A.visit the museum                           
B.play football
C.play basketball                              
D.read children's stories
2.If you call 66387901,you canD.
A.ask for some hotel information    
B.do some shopping
C.have a good story time          
D.get fast food in a restaurant
3.Lily's father is ill,she should dialC.
A.800-120-9847      
B.79210583
C.68787451   
D.96725643.

分析 短文详细的介绍了一些儿童的俱乐部,图书馆的信息,及其一些重要的联系电话.

解答 答案:1.C  细节理解题.根据第七行句子Basketball Club,Wednesdays and Fridays,篮球俱乐部,周三和周五,可知这是周五下午,你可以去打篮球.故选C.
2.D  细节理解题.根据倒数第五行句子Fast Food Restaurant:66387901.可知如果你打电话66387901,可以在餐馆订快餐.故选D.
3.C  细节理解题.根据倒数第四行句子Hospital:68787451.可知莉莉的父亲病了,她应该拨打68787451.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.A.¥300.     B.It's new.     C.I have only one.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.A.Because I can go swimming.
B.It'stoo hot.
C.I like it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.A.How interesting it is.
B.I like it very much.
C.That's a good idea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.A.With my friends.   B.It's very beautiful.   C.At eleven.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.Inever (从不) get up late on weekdays.I'd like to get to school on time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Scientists would like to place a huge mirror in space above the earth.It might be sixty miles wide.It would be used to catch the rays (光线) of the sun.It would direct the sun's rays upon the earth as a child might do to make sunlight dance on the wall with a hand mirror.
Why do they want to do this?The sun's rays could be helpful in many ways.They could light up cities by night.The warm rays could stop frosts which might come at might and fruit crops.They could melt dangerous icebergs in the ocean.Perhaps they could change cloud movements and bring rain where it is needed.
54.The huge mirror wouldB.
A.stand 60miles in height.
B.be 60miles from side to side.
C.cover 60miles of the earth.
D.be 60miles above the earth.
55.The strong light from the mirror could possiblyC.
A.hurt fruit crops.
B.set fire to cities.
C.bring longer daytime.
D.shine through walls.
56.The underlined word"melt"probably meansD.
A.反射              
B.吸收              
C.摧毁             
D.融化
57.The huge mirror isC.
A.something in a story.
B.already made.
C.just an idea.
D.to be made soon.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

11.A.The story was funny.B.The story scared me a lot.C.The story was so boring.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.A.In June.B.In July  C.In August.

查看答案和解析>>

同步练习册答案