精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Choose the best choice from A,B or C according to what you read.

66.Where can you learn to play the drums?A
A.In Music Club    
B.In National park       
C.In Art Museum
67.If you want to ride a horse,you can go toC.
A.25 Jiefang Road   
B.120 Xinjin Street       
C.95 the Fifth Avenue
68.You are eleven.If you and your parents visit Art Museum,how much should you pay?C 
A.¥10  
B.¥15.50  
C.¥25.50
69.If you want to know more information about boating,you can callB.
A.420-258-1200     
B.208-683-3400         
C.307-864-2997
70.Which of the following is Not True according to the passage?B
A.You can pay¥20 each for the guitar lesson.
B.There are no pictures in Art Museum.
C.A 15-year-old boy can pay¥15 for riding a horse.

分析 这是三则海报:
第一篇是有关音乐俱乐部的,内容包括:音乐课程(吉他,小提琴,钢琴和鼓)时间:上午八点半至晚上九点半 价格:每人只要20美元 地址:解放路25号 电话:420-258-1200;
第二篇是有关中央公园的,内容包括:骑马,划船 时间:每天上午11点至晚上7点 价格:成人:15美元 孩子(3-7):8美元 地址:第五大街95号 电话:208-683-3400;
第三篇是关于艺术博物馆的,内容包括:200幅著名的画作 300多部作品 开放时间:工作日上午8点至下午6点 价格:成人10美元,儿童5.5美元 地址:Thermopolis城新津街120号 电话:307-864-2997.

解答 66.A.细节理解题. 根据第一则海报关于music club中的music lessons:guitar,violin,piano and drums,可知音乐课程包括吉他,小提琴,钢琴和鼓,所以如果学打鼓的话,应该去音乐俱乐部.故选A.
67.C.细节理解题.根据第二则海报关于riding  horses中的Address:95 the Fifth Avenue,可知地址在第五大街95号,故选C.
68.C.计算解答题. 根据第三则海报关于Art Museum中的price:adults:10¥children:5.5¥可知票价是成人10美元,儿童5.5美元,题干里是两个成人的票和1个孩子的票,所以应是10x2+5.5=25.5美元,故选C.
69.B.细节理解题.根据第二则海报关于Boating中的Tel:208-683-3400,可知俱乐部的电话是:208-683-3400,所以如果你想了解更多有关划船的信息,你要打电话:208-683-3400.故选B.
70.B.细节理解题.
根据第一则海报中的有关price可知每人只要20美元,所以选项A说法正确;
根据第三则海报中的有关句子:200 famous pictures,可知 有200幅著名的画,所以选项B说没有画作是错误;
根据第二则海报中的价格可知,成人:15美元 孩子(3-7):8美元,15岁应该是成人的价格,所以选项C的说法正确.
故选B.

点评 本题涉及题目比较简单.做类似的广告类的阅读题,要善于抓住里面的主要项目,根据题目提出的问题有针对性的去相关广告的具体项目中找答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.The Great Wall,one of thewonders(奇迹)of the world,attracts great numbers of tourists every year.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.今天早上我没有遇到塞车,运气真好!
I wasn't caught in the traffic jam this morning.Howlucky I was!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.Could you tell me ___________ with a million dollars.(  )
A.how to doB.what to do itC.what to doD.how I should do

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Mum,can I have something ________?-Oh,dear.You can only drink some water.
There is ________ in the kitchen.(  )
A.to drink; nothing elseB.drinking; something else
C.to eat; something elseD.eating; nothing else

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.用方框中所给单词的适当形式填空.每词限用一次(每空一词).
welcome    her    instead   low    business
56.Tracy enjoyedherself in the party yesterday.
57.English is widely used for internationalbusinessin Yiwu.
58.You can buy things at alower/lowprice in Yiwu Trade City.
59.The owner of the shop alwayswelcomes,customers with a smile.
60.It's a good idea to repair broken thingsinsteadof throwing them away.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.想起大熊猫和其他濒危动物来,真让人伤心.
It's sad to think of pandas and other animalsindanger.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.柴静的《苍穹之下》引发了我们对环境的思考:我们不能改变自然,只能改变自己.
Chai Jing's UNDER THE DOME made usthinkabout the environment:we cannot change the nature but ourselves.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.我们一家三口很快就喜欢上了这个青山碧水环绕的千年古镇.
Soon not only my parentsbut also I fell in love with the thousand-year-old town with green hills and blue water around.

查看答案和解析>>

同步练习册答案