精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
5.Online English Web Sites
•www.english-zone.com--A site teaching English grammar,vocabulary and reading skills.Also lots of jokes.
•www.theenglishprofessor.com--ESL (=English as a second language) links."Learning English free"is its slogan.Very good at helping students improve their writing skills.
•www.globalstudy.com/est--Directory (名录) of"English as a Second Language"web sites in the United States,Canada,Australia,New Zealand,Great Britain and Ireland.
•www.netsurflearning.com--A free English course using materials from the web and catering (适合) for all levels.You can improve all kinds of language skills there.
•www.rg-chonang.com--Hundreds of ESL links for you to go to.
•www.wfi.fr/volterre/weblinklearners.html--A wide variety of English language resources links.
6.How many web sites provide free English courses?A
A.2.B.3.C.4.D.5.
7.Which web site mainly helps you to improve your writing skills?B
A.www.rg-chonang.com
B.www.theenglishprofessor.com
C.www.globalstudy.com/est
D.www.wfi.fr/volterre/weblinklearners.html
8.If you want to improve your listening skill,you should go toA.
A.www.netsurflearning.com
B.www.english-zone.com
C.www.rg-chonang.com
D.www.wfi.fr/volterre/weblinklearners.html
9.What can you get from the web site"www.english-zone.com"?D
A.Some sweet music.
B.Some information about Australia.
C.Many web sites to learn English.
D.Some jokes.
10.The web site"www.netsurflearning.com"was built forD to learn English?
A.students in primary school    
B.middle school students
C.university students          
D.all of the above.

分析 本文介绍了几个学习英语的网站,并且详细介绍了网站的主要内容和收费情况.

解答 6.A细节理解题.根据第二个网址的"Learning English free"is its slogan和第四个网址的•www.netsurflearning.com--A free English course using materials from the web and catering (适合) for all levels可知有两个免费的学英语的网址,故选A.
7.B细节理解题.根据第二个网址的www.theenglishprofessor.com--ESL (=English as a second language) links."Learning English free"is its slogan.Very good at helping students improve their writing skills.可知这个文章可以帮你提高英语写作技能,故选B.
8.A细节理解题.根据第四个网址•www.netsurflearning.com--A free English course using materials from the web and catering (适合) for all levels.You can improve all kinds of language skills there.可知这个网址可以帮你提高英语的所有技能,故选A.
9.D细节理解题.根据根据第一个网址的www.english-zone.com--A site teaching English grammar,vocabulary and reading skills.Also lots of jokes.可知这个网址可以看到笑话,故选D.
10.D细节理解题.根据可知第四个网址•www.netsurflearning.com--A free English course using materials from the web and catering (适合) for all levels.You can improve all kinds of language skills there.可知这个网址适合所有年龄段的学生,故选D.

点评 结合题目到文中找有用的信息,阅读中要注意要点之间的关系.然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Hello,this is Mike.Is Jack in?
-Sorry,he _______ to his uncle's home.May I take a message?(  )
A.wentB.has beenC.has gone

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Some people think life is like a long journey and different people have different directions
(方向).But in my opinion,life is a game in which we are playing five balls in the air.I call them work,family,health,friends and spirit(精神).If I keep all of them in the air,I will soon understand that work is a"rubber"ball.If I drop it,it will bounce(弹跳)back.
However,the other four balls-family,health,friends and spirit-are made of"glass".If we drop one of them,it will be broken.It will never be the same again.So we must understand that and try to balance them.But how can we doit?The following are some suggestions:
a.Don't let other people set goals(目标)for you.Only you know what the best is for yourself.
b.Don't shut love out of your life by saying it's impossible. The quickest way to receive love is to give it.
c.Don't use time or words carelessly because you can't get them back.
d.Be active to learn and spend some time staying with your friends and your family members.
e.Be active to do sports.Health is our greatest wealth.
In a word,life is not a competition,but it's a game with five balls.We should control and balance among them in order to enjoy our life.
61.If you drop one of them,it will be broken.(根据短文内容及首字母提示,将文中斜体句中的单词补全.)
62.What are the five balls of life?(回答问题)
63.In the sentence"But how can we do it?","it"refers to(指)We must understand that and try to balance them.
64.将短文中划线句子译为中文.
65.根据短文内容填空.
If people want to enjoy their life,they'd bettercontrol and balance
the five balls according to the writer's advice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-Tim did ______ great favor to us.He is a great friend.
-Yes,really.We ever thought he didn't like us.Now we know we ______him in the past.(  )
A.such a,understoodB.such,misunderstand
C.such a,misunderstood   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

20.is,his,a,sister,a,under,tree,read,book
His sister is reading a book under a tree..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:单词造句

10.I'm,I,and,go,can't,by,anywhere,myself,blind
I'm blind and I can't go anywhere by myself..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

17.Bruce is my good friend.There are four people in his family.His parents(16)D both English teachers.He(17)Aa little brother.(18)Cname is Peter.Peter is only five years old.He doesn't go to school and he doesn't know(19)Ato read or write.
Now I am at Bruce's home.I see Peter sitting at the table with a pen(20)B his hand."What are you doing,Peter?"I ask."I'm writing(21)Cmy friend,Bill."Says Peter."But how(22)Bwrite?"asks Bruce."You don't know the words,because you don't go to(23)D".With a smile,Peter says,"But it doesn't matter(没关系) because my(24)C and I know the words on the moon.I write to him in the moon language(语言).It's easy for him to read my letter.I tell him an interesting story.I'm sure(确信) Bill will be(25)Ato read it."What an interesting answer it is!

16.A.beB.isC.amD.are
17.A.hasB.haveC.there isD.there are
18.A.HerB.He'sC.HisD.She's
19.A.howB.whoC.whenD.how many
20.A.onB.inC.toD.from
21.A.inB.withC.toD.on
22.A.you canB.can youC.you doD.you don't
23.A.the partyB.the zooC.his homeD.school
24.A.brotherB.sisterC.friendD.teacher
25.A.happyB.busyC.sadD.Interesting.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

14.Today's story is(31)AZhuHui a student from Shenzhen.He's now(32)B in the United States.He's living with(33)BAerican family in New York.Today is the Dragon Boat Festival.It's 9;00a.m.and ZhuHui's family(34)Bat home.His mom and aunt are making(35)A.His dad and uncle are(36)Cthe boat races on TV.
Is ZhuHui also watching the races and eating zongzi?Well,it's 9:00p.m.in New York,and it's the night before the festival.But there(37)Ba Dragon Boat Festival in the US,so it's like any(38)Anight for ZhuHui and his host family.The mother is reading a story to her young children.The father is watching a soccer game(39)ATV.And what's Zhu Hui doing?He's talking on the phone to his cousin in Shenzhen.ZhuHui misses his family and(40)Bto have his moms delicious zongzi.
31.A.aboutB.withC.to
32.A.studyB.studyingC.studies
33.A.aB.anC./
34.A.isB.areC.be
35.A.zongziB.dumplingC.noodles
36.A.watchB.watchesC.watching
37.A.isB.isn'tC.aren't
38.A.otherB.anotherC.others
39.A.onB.forC.with
40.A.wishB.wishesC.wishing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.China became the 143rdmember(成员) of WTO on the December 11,2001.

查看答案和解析>>

同步练习册答案